7 Eylül 2012 Cuma

exTReme 12 Güncelleme V.1.5 (Final) İndir


Güncelleme V.1.5 (Final) Geliyor!

PES exTReme 12 serisini son güncelleme ile tamamlıyoruz. exTReme 12 için yaptığımız güncellemelerin sonuncusu olan Güncelleme V.1.5,  1 hafta içerisinde sizlerle olacaktır. Bu güncelleme ile birlikte exTReme 12 çalışmalarımızı şimdilik sona erdirip, PES 2013 çalışmalarımıza yoğunlaşacağız.

Şimdiye kadar çıkarttığımız 4 güncelleme ile exTReme 12 çalışmamızı mümkün olduğunca hatalardan arındırıp, yeni özellikler ekleyerek belirli bir seviyeye getirdiğimize inanıyoruz. Elbette düşününce yapılacak daha çok şey olduğu aşikar ancak zaman da aynı hızla akıp gidiyor. 1.5 güncellemesi ile birlikte exTReme 12 serisini sonlandırıp, PES 2013 için çalışmalarımıza başlayacağız.

Genel içerik olarak, özellikle STSL başta olmak üzere tüm liglerdeki son transferlerin yapıldığını, PTT 1.Lig'de düşen çıkan takımların ayarlandığinı söyleyebiliriz. Son güncellememiz daha çok takım düzenleri, kadro yapıları, yeni oyuncular, son transferler gibi konular üzerinde yoğunlaşacaktır. İçerik net olarak belli olduğunda sizinle paylaşırız.

İlgili Aramalar:extreme v1.5 indir,extreme v1.5 güncellemesi,extreme v1.5 final indir,extreme v1.5 final güncellemesi,extreme v1.5 final güncellemesi indir

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com