7 Eylül 2012 Cuma

Galaxy Note'a dev rakip!

Samsung'un dev telefonu Galaxy Note'a dev gibi bir rakip geliyor. İşte HTC'nin dev cebi...
Samsung'un henüz duyurduğu Galay Note 2'sinden sonra internete sızan bu fotoğraf, çok geçmeden Samsung'a verilecek bir yanıtı işaret ediyor. Evet, HTC'nin 5 inçlik yeni nesil "phablet"inden bahsediyoruz.



Şu an için elimizde birkaç adet bulanık fotoğraftan ötesi yok. Ancak Çinli forum sitesi Phone HK'de yayınlanan bu fotoğrafı daha önce sızan haberlerle birleştirince, karşımıza HTC'nin 5 inçlik 1794×1080p full HD görüntülü akıllı cihazı çıkıyor.

Fotoğraftan yola çıkacak olursak, cihaz büyük ihtimalle HTC One X'in bir sonraki modeli. Kenarlardaki kırmızı renk vurgusu da cihazın Verizon modeli olma ihtimalini güçlendiriyor. Ancak aynı renk tonlamalarına, HTC'nin DROID ve EVO serilerinde de rastlamıştık.

Şimdilik kesin olacak söyleyebileceğimiz tek şey; cihazın oldukça büyük olması. Ayrıca arkadaki kamera merceğinden de en az 8 megapiksel çözünürlüklü olacağı anlaşılıyor. Son olarak HTC'nin Beats Audio klasiği, bu sürümde de mevcut. Merakla beklenen HTC'nin yeni nesil cihazı için sır perdesinin en kısa zamanda kalkmasını diliyoruz...
teknoloji
İlgili Aramalar:galaxy note'a rakip geldi,htc phablet ne zaman çıkıyor,htc phablet özellikleri,htc phablet inceleme,galaxy note özellikleri,htc beats,htc droid,htc evo,htc phablet

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com