20 Eylül 2012 Perşembe

Windows 8'e özel işlemci!

AMD'den şaşırtan açıklama: "Bu yeni işlemcimiz sadece Windows 8'i detekleyecek!" 
 AMD yeni çıkaracağı Hondo'nun sadece Windows 8 tabletleri destekleyeceğini açıkladı. AMD'nin düşük enerjili ürünlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Steve Belt, The Inquirer'a yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Bu sadece Windows 8'e yönelik bir ürün. Bu platformda Android desteği sunmuyoruz, en azından şimdilik. Android'e yönelmemek bilinçli bir karar. Bizce Windows 8 alanında pek çok fırsat ve tam olarak hitap edilebilecek bir pazar var. Bu nedenle başka pazarlara yayılmaya ihtiyacımız yok. Windows 8 çok iyi bir başlangıç noktası. İleride Android'i düşünebiliriz ama şimdilik Windows 8'e odaklanıyoruz."



 Diğer bir deyişle hem Android, hem de Windows 8 çalıştırabileceğiniz bir tablet istiyorsanız AMD Hondo işlemciler size uygun değil. Bu durum bazıları için hayal kırıklığı yaratabilir çünkü ASUS'un 18,4 inçlik masaüstü cihazı Transformer AiO, her iki işletim sistemini çalıştırmanın avantajlarını ortaya koymuştu. Cihazda tek bir tuşla iki sistem arasında geçiş yapmak mümkün.

 AMD'nin Hondo yongası iki çekirdeğe ve entegre Radeon grafik işlemciye sahip. Yeni yonga hem daha düşük enerji, hem de daha uygun fiyatlı bir Windows RT alternatifi sunuyor. Hondo'nun bu çeyrekte piyasaya çıkması bekleniyor.
İlgili Aramalar:teknoloji haberleri,windows 8,windows 8e özel işlemci,windows 8 işlemcileri

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com