20 Şubat 2013 Çarşamba

Aslan'ların Hedefi Çeyrek Final

galatasaray-Schalke
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında bugün Almanya'nın Schalke 04 takımı ile İstanbul'da karşılaşacak.

''Devler Ligi''nde çeyrek finale çıkmak isteyen, devre arasında yaptığı Wesley Sneijder ve Didier Drogba gibi önemli transferlerle kadrosunu güçlendiren sarı-kırmızılı takım, rövanş maçı öncesi Alman ekibi karşısında avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor.

Sarı-kırmızılı takım, UEFA Şampiyonlar Ligi 1. turu H Grubu'nda İngiltere'nin Manchester United, Romanya'nın CFR Cluj ve Portekiz'in Braga takımları ile karşılaştı. Galatasaray, 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucunda topladığı 10 puanla grubu Manchester United'in ardından ikinci sırada tamamlayarak 2. tura yükseldi. 

Schalke 04 ise ilk turda B Grubu'nda Yunanistan'ın Olympiakos, İngiltere'nin Arsenal ve Fransa'nın Montpellier ekipleriyle karşı karşıya geldi. Alman temsilcisi 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 12 puanla grubunu lider olarak tamamladı.
Galatasaray ile Schalke 04 arasında Türk Telekom Arena'da saat 21.45'te başlayacak mücadeleyi İskoçya Futbol Federasyonu'ndan William Collum yönetecek.

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY

Muslera
Eboue, Dany, Semih, Riera
Hamit, Melo, Selçuk
Sneijder
Drogba-Burak

SCHALKE
Hildebrand
Höger, Hövedes, Matip, Fuchs
Farfan, Jones, Neustadter, Draxler, Bastos
Huntelaar

İlgili Aramalar: Galatasaray Schalke 04, Galatasaray Schalke 04 20 Şubat 2013, Galatasaray Schalke 04 Maçı, Galatasaray Schalke 04 Maçını canlı izle

2 yorum:

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com