27 Şubat 2013 Çarşamba

Fiyatı düşen 15 harika cep telefonu!


fiyat-dusen-telefonlar

Çok pahalıydılar ama yeni modeller gelince onların da fiyatı düştü! İşte ucuzlayan cep telefonları.

Yeterince iyi, şık ve güncel bir işletim sistemine sahip bir telefon için 2 bin lirayı gözden çıkarmanız şart değil, dilerseniz 1.000 TL civarında ve hatta altında bir iki sene öncenin en muhteşem ceplerine sahip olabilirsiniz.

15. HTC Wildfire S

Özellikleri: 3.2 inç dokunmatik ekran, 600MHz işlemci, microSD ile 32GB'a kadar genişletilebilen depolama.
İşletim sistemi: Android 2.3
Fiyat: 430 TL.
Değerlendirme: Android 2.3'te kalmak sizin için önemli değilse ve ucuza iyi bir akıllı telefon deneyimi yaşamak istiyorsanız, Wildfire S'i gözden geçirmelisiniz.

14. HTC One X

Özellikleri: 4.7 inç ekran, 1.5GHz dört çekirdekli işlemci, Wi-Fi, HSPA, 8MP kamera, full HD video kaydı, 32GB depolama alanı.
İşletim sistemi: Android 4.1 ve Sense 4 arayüzü.
Fiyatı: 1.500 TL
Değerlendirme: Fiyatı ilk çıktığı güne kıyasla önemli ölçüde düşen One X, özellikle oyun severlerin ilgisini çekecek, harika oyunlarla dolu Tegra Zone ile beraber geliyor.

13. Samsung Galaxy Note

Özellikleri: 5.3 Super AMOLED inç dokunmatik ekran, kalem, 1.4GHz çift çekirdekli işlemci, 8MP kamera, full HD video kaydı, genişletilebilir depolama.
İşletim sistemi: Android 4.0 ve Samsung TouchWiz arayüzü.
Fiyatı: 1.400 TL
Android 4.1 güncellemesi ile yenilenecek olan ilk Galaxy Note, uygun fiyata iyi bir telefon arayanlar için harika bir seçenek.

12. HTC One S

Özellikleri: 4.3 inç dokunmatik ekran (Super AMOLED), 1.5GHz çift çekirdekli işlemci, 8MP kamera, full HD video kaydı, 16GB depolama (genişletilemiyor).
İşletim sistemi: Android 4.1 ve Sense 4 arayüzü.
Fiyatı: 1.300 TL.
Değerlendirme: Üst düzey özelliklere sahip cep, HTC'den gelen bilgiye göre ilk çıktığı zamanki yazılımsal ve donanımsal sorunların da üstesinden gelmiş bulunuyor.

11. HTC Sensation XL

Özellikleri: 4.7 inç dokunmatik ekran, 1.5GHz tek çekirdekli işlemci, 8MP kamera, full HD video kaydı, 16GB depolama (genişletilemiyor).
İşletim sistemi: Android 4.0 ve HTC Sense 3.0.
Fiyatı: 1.250 TL.
Değerlendirme: Video izlemek, fotoğraflara bakmak için harika bir cep olan Sensation XL, 4.7 inç'lik ekranında size net görüntüler sunuyor. Büyük ekranlı cepler size göre ise, fiyatı 1.250 TL seviyelerine kadar gerileyen Sensation XL'yi alternatifleriniz arasına katabilirsiniz.

10. Samsung Galaxy Nexus i9250

Özellikleri: 4.7 inç HD Super AMOLED dokunmatik ekran, 1.2GHz çift çekirdekli işlemci, 5MP kamera, full HD video kaydı, 16GB depolama (genişletilemiyor)
İşletim sistemi: Android 4.0 (4.2'ye güncellenebilir)
Fiyatı: 1.200 TL
Değerlendirme: Google imzasını taşıyan 4.65 inç'lik cep, sahip olduğu özelliklere kıyasya uygun sayılabilecek bir fiyata sahip.

9. Sony Xperia ion

Değerlendirme: 4.6 inç dokunmatik ekran, 1.5GHz çift çekirdekli işlemci, 12MP kamera, full HD video kaydı, genişletilebilir depolama.
İşletim sistemi: Android 4.0 ve Sony kullanıcı arayüzü.
Fiyatı: 1.400 TL
Değerlendirme: Geniş ekranı ve kamerasıyla dikkat çeken Xperia ion'u biraz araştırma ile uygun fiyata bulmanız mümkün.

8. Motorola Razr

Özellikleri: 4.3 inç AMOLED dokunmatik ekran, 1.2GHz çift çekirdekli işlemci, 8MP kamera, full HD video kaydı.
İşletim sistemi: Android 4 ve Motorola Motoblur kullanıcı arayüzü.
Fiyatı: 850 TL.
Değerlendirme: Razr telefonları farklı kılan özellikleri, çok ince ve Kevlar arka kapağa sahip olmaları. Android 4.1'e yükseltilecek olan Razr'ın fiyatı da oldukça uygun bir seviyeye düşmüş bulunuyor.

7. Samsung Galaxy S3

Özellikleri: 4.8 inç Super AMOLED dokunmatik ekran, 1.4GHz dört çekirdekli işlemci, 8MP kamera, full HD video kaydı.
İşletim sistemi: Güncelleme ile Android 4.1 ve Samsung TouchWiz kullanıcı arayüzü.
Fiyat: 1.350 TL.
Değerlendirme: Çıktığı günden bu yana fiyatı önemli ölçüde düşen cep, dört çekirdekli işlemcisi, geniş Super AMOLED ekranı ve güncel Android sürümüyle çok çekici bir seçenek.

6. Sony Ericsson Xperia arc S

Özellikleri: 4.2 inç dokunmatik ekran, 1.4GHz tek çekirdekli işlemci, 8MP kamera, full HD video kaydı, genişletilebilir depolama.
İşletim sistemi: Android 4.0 ve Sony kullanıcı arayüzü.
Fiyatı: 850 TL.
Değerlendirme: Android 4.1'e geçmek sizin için önemli değilse ve şık bir telefon arıyosanız, fiyatı oldukça uygun Xperia arc S'i size rahatlıkla önerebiliriz.

5. Sony Xperia S

Özellikleri: 4.3 dokunmatik ekran, 1.5GHz çift çekirdekli işlemci, 12MP kamera, full HD video kaydı, 32GB depolama (genişletilemiyor).
İşletim sistemi: Android 4.0
Fiyatı: 850 TL.
Değerlendirme: Sahip olduğu teknolojiye ve 12 megapiksellik kameraya göre çok uygun bir fiyata sahip Xperia S, Nisan ayında Android 4.1 güncellemesi de alacak.

4. LG Optimus 4X HD

Özellikleri: 4.7 inç dokunmatik ekran, 1.5GHz dört çekirdekli işlemci, 8MP kamera, full HD video kaydı, genişletilebilir depolama.
İşletim sistemi: Android 4.0 ve LG Optimus kullanıcı arayüzü.
1.300 TL'nin altında fiyata çok güçlü bir Tegra 3 işlemciye sahip, geniş ekranlı bir cep satın almanız mümkün. Mobil oyun meraklısıysanız, LG Optimus 4X HD tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak.
Fiyat: 1.200 TL

3. Motorola Atrix

Özellikleri: 4 inç dokunmatik ekran, 1GHz çift çekirdekli işlemci, HD video kaydı, genişletilebilir depolama.
İşletim sistemi: Android 2.3.
Fiyat: 600 TL.
Değerlendirme: Custom ROM kullanmayacaksanız, Android 2.3 gibi eski bir işletim sistemi kullanmayı kabullenmeniz gerekiyor. İsteğe bağlı Lapdock aksesuarı da sizi artık fazlasıya eskiyen Android 2.3 Gingerbread konusunda sizi ikna etmeyebilir.

2. Nokia Lumia 900

Özellikleri: 4.3 inç AMOLED dokunmatik ekran, 1.4GHz işlemci, 8MP kamera, HD video kaydı, 16GB dahili depolama (genişletilemiyor).
İşletim sistemi: Windows Phone 7.5 (7.8'e yükseltiliyor).
Fiyat: 1.350 TL.
Değerlendirme: Lumia 900'ün fiyatındaki düşüş, Windows Phone işletim sistemini tercih edenler için iyi bir fırsat sunuyor.

1. Samsung Galaxy S2

Özellikleri: 4.3 inç Super AMOLED Plus dokunmatik ekran, 1.2GHz çift çekirdekli işlemci, genişletilebilir depolama.
İşletim sistemi: Android 4.0 ve Samsung TouchWiz kullanıcı arayüzü.
Fiyat: 1.100 TL
Değerlendirme: Piyasaya sürülmesinin ardından 1.5 yıl geçmesine rağmen yüksek satış rakamlarını koruyan Galaxy S2, Android 4.1 güncellemesi ile tazelenecek. Cihazın fiyatı ise sahip olduğu üst seviye özelliklere göre oldukça uygun.

İlgili Aramalar: Fiyatı düşen 15 harika cep telefonu!, HTC One S, HTC One X, HTC Sensation XL, HTC Wildfire S, LG Optimus 4X HD, Motorola Atrix, Motorola Razr, Nokia Lumia 900, Samsung Galaxy Nexus i9250, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson Xperia arc S, Sony Xperia ion, Sony Xperia S

3 yorum:

  1. Çaba gibi i
    güncellemek için bilgi sayesinde güzel. cep telefonunun

    YanıtlaSil
  2. ucuz cep
    telefonları ile ilgili güzel bir paylaşım bu harikatelekupon

    YanıtlaSil
  3. En popüler cep telefonlarının en iyi toplama. Ben Samsung Galaxy S3 en gibi. ucuz cep telefonu

    YanıtlaSil

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com