2 Şubat 2013 Cumartesi

Haftanın Filmleri: Vizyondakiler

Çatlak Film (Movie 43) Çatlak Film - Sinema
 Haftanın ilk filmi birden fazla yönetmenin hazırladığı komedi filmi Çatlak Film. Gerard Butler, Kate Winslet, Hugh Jackman, Uma Thurman, Kristen Bell gibi birçok ünlünün oyandığı Çatlak Film birbirinden bağımsız kısa filmlerin bir araya getirilmesiyle ortaya çıkan bir kolaj aslında. Genç, ergen, orta yaşlı çiftlerin, sevgililerin ya da sevgili olmayı deneyen bekar insanların komik hikayelerinin anlatıldığı film ebevyenlerin başarısızlıkları, “seks satar” mottosuyla elektronik ürün tasarlayanlar, bir cüceyi hafife alınca ağzının payını alanlar, kostümlü çöpçatan partisinde yaşanan komik olaylar, liseli kız arkadaşı adet gördüğünde paniğe kapılan gençler, henüz daha ilk buluşmada “Doğruluk mu Cesaret mi?” oynayanlar… gibi "sosyal" konuları ele alıyor.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------

  Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları (Hansel And Gretel: Witch Hunters)

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları - Sinema
 Haftanın fantastik filmi ise son zamanların modası eski çocuk masallarını yetişkin türüne döndüren yeni bir eser; Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları. Grimm Kardeşler'in hikayesinden uyarlanan hikayede ormanda yollarını kaybettikten sonra şeker ve çikolata kaplı cadının evinde tuzağa düşen kardeşler, akşam yemeği olmaktan son anda kurtulurlar ve işbirliği yaparak cadıyı kendi tuzağına düşürürler.
Bu ilk avlarından sonra hiç ayrılmadan beraber yola devam eden Hansel ve Gretel, gittikleri her kasabada, her orman derinliğinde acımasız cadıları avlamakta ustalaşırlar. Fakat geldikleri son kasabada yaşanan çocuk kaçırma olaylarında, her zamankinden farklı bir gariplik vardır. Kısa süre içinde kasabanın çocukları tek tek kaybolur ve cadı avcısı ikili kendilerini daha önce karşılaşmadıkları kadar büyük bir cadı kaosunun içinde bulurlar.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Zincirsiz (Django Unchained)

 Arasıra karşımıza çıkan yeni dönem Western filmlerinden bir tanesi Zincirsiz bu hafta vizyona giren üçüncü film. Kült filmlerin usta yönetmeni Quentin Tarantino'nun elinden çıkan filmde Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson, Jamie Foxx, Christoph Waltz ve Jonah Hill gibi sağlam aktörler yer alıyor.
  Zincirsiz - Sinema

 Amerikan İç Savaşı'ndan iki yıl önce başlayan hikaye geçmişinde eziyet çekmiş bir köle ile Alman avcı Dr. King Schultz'un yüzleşmesini merkezine alıyor.
Brittle kardeşlerin cinayetiyle suçlanan Schultz'u özgürlüğüne kavuşturmak Django'ya bağlıdır. Zira Schultz özgürlüğüne karşılık, Django'dan zorlu bir görev ister. Görevi başarıyla tamamlayan ve özgürlüğüne kavuşan Django yine de Schultz'un yanından ayrılmaz. Sıra üstün avcılık yetenekleriyle Broomhilda'yı bulmak ve köle tüccarlarının elinden kurtarmaya gelir.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Hükümet Kadın

 Haftanın tanıtacağımız son filmi ise bir Türk filmi olan Hükümet Kadın. Usta tiyatrocu Demet Akbağ'ın başrolünde yer aldığı bu komedi filminde Akbağ'a Cezmi Baskın, Sermiyan Midyat, Bülent Çolak ve Burcu Gönder eşlik ediyor. Midyat'ta yaşayan, 8 çocuk annesi Xate'nin okuma yazması yoktur lakin kocası Midyat Belediye Başkanı'dır. Xate için işler yolunda giderken bir anda kendisini kocasının makamında Midyat Belediye Başkanı olarak bulur. Xate, her türlü problemi kendi kadınca yöntemleriyle çözmenin yolunu bulur. Bundan sonra sadece Midyat halkı için değil, ülkedeki diğer insanlar için bile hayat eskisi gibi olmayacaktır. Filmin yönetmenliğini Sermiyan Midyat yapıyor.

İlgili Aramalar: bu hafta vizyona giren filmler, çatlak film izle, hansel ve gretel cadı avcıları türkçe dublaj izle, hükümet kadın izle, zincirsiz filmini izle

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com