4 Şubat 2013 Pazartesi

İnceleme: Ttec Makaron Bluetooth Kulaklık

Ürün İnceleme
Bu yazımızda Ttec'in yeni nesil Bluetooth kulaklığını inceledik.

Bluetooth kulaklıklar, özellikle gün içerisinde sıklıkla telefonla konuşan insanlar için büyük bir rahatlık sağlıyor. Hem telefonların yaymış olduğu radyasyondan uzak tutmasıyla sağlığımız açısından, hem de kullanım kolaylığı sayesinde hayatımızı kolaylaştırıyorlar.
TTEC Makaron Bluetooth kulaklığı, ekstra özellikleriyle kendini sıradan bluetooth kulaklarından ayırmayı başarıyor. Otomatik kablo sarma sistemi, iki telefonla aynı anda eşleştirme, uzun şarj süresi gibi bir çok dikkat çekici özelliğiyle karşımıza çıkıyor.
Kutu içeriği
TTEC Makaron Bluetooth Kulaklıklığı'nın kutu içeriğinden, şarj aleti,  2 adet farklı boyutlarda kulaklık silikonu, kullanım kılavuzu ve garanti belgesi çıkıyor. Kullanım kılavuzunda cihazın kullanımıyla ilgili detaylı olarak bilgilendirme yapılmış.
Tasarım
Ürünün ön tarafına baktığımızda 2 düğme karşımıza çıkıyor. Üst tarafta kabloyu toplamaya yarayan Sarma düğmesi, hemen altinda ise aramalarla ilgili her türlü fonksiyonu yapabildiğimiz Akıllı düğme bulunuyor. Ayrıca akıllı düğmenin çevresinde bize aramalarla ilgili veya cihaz durumuyla ilgili bilgi veren bir LED ışık bulunuyor.
 
Ürünün yan tarafında da ses düzeyini arttırma ve azaltma tuşları bulunuyor. Bu tuşların hemen altında ise mikrofonu görüyoruz.
Ürünün arka tarafında ise bluetooth cihazınızı kıyafetlerinize tutturmanız için klips bulunuyor. 
Kullanım Tecrübesi
Ttec Makaron Bluetooth Kulaklik, kullanım kolaylığı ve tasarımıyla öne çıkan bir ürün. Eğer standart bluetooth kulaklıklara bir türlü alişamadıysanız bu ürünle rahat edebilirsiniz. Kulaklığın en dikkat çeken özelliklerinden biri olan otomatik kablo sarma sistemi sayesinde kablo karışıklığı yaşamadan, cihazı kiyafetinize tutturarak kullanabiliyorsunuz.
Kulaklık 7 farkli cihazla eşleiebilme özelligine sahip olsa da eğer aynı anda eşleştirme sağlamak istiyorsaniz sadece iki cihaza eşleştirme yapabiliyorsunuz. Birçok bluetooth kulaklığında olmayan bu özellikle beraber, eğer çift hat kullanan biriyseniz bu sorununuzu da ortadan kaldırabiliyorsunuz
Kulaklığınızı telefonunuza eşleştirmek oldukça basit. Akıllı düğmeye led ışıkların mavi-kırmızı renkleriyle yanana kadar basılı tutuyorsunuz. Kulaklık bu duruma geldiğinde eşleştirmeye hazır oluyor ve telefonunuzun bluetooth özelliğini aktifleştirip, kulaklıgı seçtiginizde eşleştirme tamamlanmıs oluyor. Eşleştirme tamamlandıktan sonra her türlü arama fonksiyonunu akıllı tuş ile gerçeklestiriyorsunuz.
Makaron Bluetooth kulaklık 8 saat konuşma süresi ve 180 saat bekleme süresi vaadediyor. Diğerr fiyat bazında muadili olabilecek ürünlerin konusma sürelerini göz bulundurursak, oldukça yüksek bir konuşma süresi olduğunu belirtmeliyim.Ayrıca kulakliğın tamamen şarj olma süresi yaklaşık 2 saat.
Techno-Labs Yorumu
Ttec Makaron Bluetooth Kulaklığı, özellikle geliştirdiği kablo sarma sistemiyle kablo karışılklığını ortadan kaldırarak kendini diğer bluetooth kulaklardan sıyırmayı başarıyor. Ayrıca aynı anda iki telefonla eşleşme ve uzun konuşma süresiyle de yine benzer bluetooth kulaklarına oranla kendini öne çıkarıyor. Bu ürün şu anda piyasada 90TL'ye satılmakta.
Eğer biraz daha ucuz bir ürün olsaydı kesinlikle fiyat/performans canavarı bir ürün diyebilirdim ancak bu fiyat kulaklığın olması gereken fiyatı diyebilirim. 

Puan: 8 / 10
Fiyat: 90TL
TECHNO-LABS
İlgili Aramalar: Ttec Makaron Bluetooth Kulaklık, Ttec Makaron Bluetooth Kulaklık İnceleme, Ttec Makaron Bluetooth Kulaklık Fiyatı,Ürün İnceleme

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com