1 Ekim 2014 Çarşamba

Windows 10 Resmen Tanıtıldı. İşte Yeni Özellikleri

Windows 10 Resmen Tanıtıldı. İşte Yeni Özellikleri

Windows 10'un yeni özellikleri haberimizde.

Microsoft'un işletim sistemi bölümünün üst düzey yöneticisi Terry Myerson'un sözleriyle Windows 10, "Microsoft'un şimdiye kadarki en kapsamlı platformu" ve entegre, her platform için tek bir Mağaza ile geliyor. Yeni "evrensel uygulamalar" sayesinde geliştiricilerin tek bir uygulama yazmaları, tüm Windows platformları için yeterli olacak. 4 inç'lik cihazlardan 80 inç'lik ekranlara, nesnelerin internetinden veri merkezi sunucularına her yere girmeyi gaye edinen Windows 10'un ilk önizleme sürümü, bugün (01.10.2014) indirmeye sunulacak. "Teknik önizleme" olarak adlandırılan bu sürüm, Microsoft'un "Insider" programının bir parçası olacak.
Windows 10, 2015 yılının başında piyasaya sürülmüş olacak.
Başlat menüsünün yenilenerek geri dönüşü, çoklu masaüstü özelliği ve gelişmiş çoklu işlem özelliği öne çıktı.
Microsoft'un Windows 10 ile birlikte el attığı alanlardan birisi de masaüstü görünümü. Masaüstü üzerinde açık olan pencereler kolayca görüntülenip istenilen uygulamaya geçiş yapılabiliyor. Artık aynı anda ekranda 4 ayrı pencere görüntülenebilecek.
Geliştirilmiş başlat menüsü ve kolaylaştırılmış menülerin yer aldığı Windows 10, bugün itibariyle demo sürümü indirebilir durumda. Windows 10′un demo sürümünü buradan indirebilirsiniz.

Aramalar: Windows 10 download, başlat menüsü, Microsoft, Windows 10, Windows App Store

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com