27 Mart 2015 Cuma

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (27 Mart 2015)

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (27 Mart 2015)

Bu hafta 4'ü yerli 4'ü yabancı toplam 8 film vizyona giriyor.

"Güvercin Uçuverdi" Selami Genli ile Onur Koçal'ın yönettiği ve Atalay Demirci, Salih Kalyon, Zerrin Sümer ile Ali Erkazan'ın oynadığı "Güvercin Uçuverdi", komedi meraklılarının ilgisini çekmeye aday. "Danny Collins" Filmlerinde komedi, romantizm ve dramı harmanlayan Dan Fogelman'ın hem yönetmenliğini hem de senaristliğini yaptığı ve gerçek bir hikayeden uyarlanan "Danny Collins", yaşı geçmiş bir rock yıldızının kendini yeniden keşfetmesini konu alıyor.

"Geronimo" Celine Sallette, Rachid Yous, David Murgia ve Nailia Harzoune'un oynadığı "Geronimo"nun yönetmenliğini Tony Gatlif yaptı. Gatlif'in kendi hayatından esinlendiği filmin konusu şöyle: "Fransa'nın güneyinde, sıcak bir ağustos gününde, gönüllü sosyal hizmet yapan genç Geronimo, St. Pierre mahallesinde yaşayan iki grup gencin birbirine dalaşmaması için kolları sıvamıştır. Her şey gayet yolunda giderken, mahallede yaşayan Türk genç kız, görücü usulü evleneceği genç yerine, bir çingene olan sevgilisiyle beraber kaçınca ortalık ayağa kalkar. İşleri yatıştırmak Geronimo'ya kalır." "Şeytanın Kapısında" Naya Rivera, Catalina Sandino Moreno, Ashley Rickards ve Nick Eversman'ın oynadığı "Şeytan'ın Kapısında" filmi hırslı bir emlak danışmanı ile kardeşinin başından geçen kabusu konu alıyor.

"Bizim Hikaye" Yönetmenliğini Yasin Uslu'nun üstlendiği Bizim Hikaye filmi; Cansel Elçin, Haluk Piyes, Sera Tokdemir, Naz Elmas, Burcu Kıratlı, İbrahim Kendirci, Çiğdem Batur, Şebnem Dilligil, Erdinç Gülener ve Ahmet Mekin gibi isimlerden oluşan güçlü oyuncu kadrosuyla dikkati çekiyor. Film, yazdığı bir kitaptan dolayı 12 Eylül 1980 döneminde hapis yatan babasının iade-i itibar davası hakkı için mücadele eden bir adamın dramını anlatıyor. "İçimdeki İnsan" Şebnem Bozoklu, Vedat Erincin, Suavi Eren, Menderes Samancılar ile Füsun Demirel'in oynadığı "İçimdeki İnsan"ın yönetmenliğini Aydın Sayman yaptı. İrfan Yalçın'ın "Fareyi Öldürmek" adlı romanından yola çıkılarak senaryolaştırılan film; gazeteci-yazar Nuri'nin, uzun yıllar sonra doğup büyüdüğü taşra kentine geri dönmesini, eski dostu Sabri ile buluşmasının ardından yaşanan süreci konu alıyor.

"Evim" Jim Parsons, Rihanna, Steve Martin ve Jennifer Lopez'in seslendirdiği "Evim", haftanın animasyon filmi. Tim Johnson'un yönettiği film, kendi halkı tarafından kovalanan ve dünyaya gelen sevimli ziyaretçi "Of" ile maceracı "Lüle"nin; hata yapmanın insanın bir parçası olduğunu fark etmesini ve "Evim" kelimesinin anlamını keşfetme macerasını konu alıyor.

24 Mart 2015 Salı

20 Mart 2015 Cuma

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (20 Mart 2015)

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (20 Mart 2015)
Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (20 Mart 2015)

20 Mart 2015 tarihinde vizyona 7 yeni film giriyor.

Fokus Yönetmen: Glenn Ficarra, John Requa Oyuncular: Will Smith, Margot Robbie Tür: Gerilim, Komedi Süre: 105 dk. Insurgent / Kuralsız Yönetmen: Robert Schwentke Oyuncular: Shailene Woodley, Theo James, Kate Winslet Tür: Aksiyon, Macera Süre: 119 dk.

Son Mektup Yönetmen: Özhan Eren Oyuncular: Tansel Öngel, Nesrin Cavadzade, Bülent Şakrak Tür: Dram, Tarih, Savaş Süre: 122 dk. Kocan Kadar Konuş Yönetmen: Kıvanç Baruönü Oyuncular: Ezgi Mola, Murat Yıldırım, Nevra Serezli Tür: Romantik Komedi

The Gunman Yönetmen: Pierre Morel Oyuncular: Sean Penn, Javier Bardem, Idris Elba Tür: Aksiyon Süre: 115 dk. İkinci Bir Şans Yönetmen: Susanne Bier Oyuncular: Nikolaj Coster, Ulrich Thomsen, Frederik Meldal Tür: Dram, Gerilim Süre: 98 dk.

Pasolini Yönetmen: Abel Ferrara Oyuncular: William Dafoe, Ninetto Davoli, Riccardo Scamarcio Tür: Biyografi, Dram Süre: 84 dk.
Aramalar: vizyona giren filmler, vizyonda bu hafta,bu hafta hangi filmler var

6 Mart 2015 Cuma

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (6 Mart 2015)

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (6 Mart 2015)
Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (6 Mart 2015)

Sinemalarda 6 Mart 2015 tarihinde 3’ü yerli 9 film vizyona girecek.

Bir Varmış, Bir Yokmuş Tür: Romantik, Dram Yeni Dünya Tür: Dram

Love, Rosie Tür: Romantik, Komedi Havana'ya Dönüş (Retour à Ithaque) Tür: Dram, Komedi

Büyük Gözler (Big Eyes) Tür: Biyografi, Dram Chappie Tür: Bilim Kurgu, Dram

Lazarus Etkisi (The Lazarus Effect) Tür: Gerilim Asabiyim Ben (Relatos salvajes) Tür: Gerilim Çekmeceler Tür: Dram
Aramalar: 6 mart filmleri, vizyon, vizyonda bu hafta, vizyonda hangi film var, yeni film

3 Mart 2015 Salı

Android Sürümlerinin Dağıtım Oranları Açıklandı

Yeni Android sürümü Lollipop'un kullanım oranı artmaya devam ediyor.

Önceki ay gelen raporlarda Lollipop kullanım oranları sadece %1.6'lardaydı. Bu ay gelen raporlara baktığımızda Lollipop kullanım oranının %3.3'e geldiğini görüyoruz. Bir artış göstermesine rağmen bizleri hayal kırıklığına uğratıyor.
nexus2cee_2015
Jelly Bean'in %42.6'lık kullanım oranı var. Android KitKat'ın ise %40.6 kullanım oranı bulunuyor.
Diğer Android sürümlerinin dağıtım oranları ise şöyle; Ice Cream Sandwich %5.9Gingerbread %6.9 ve Froyo %0.4.

1 Mart 2015 Pazar

HTC One M9 ve Özellikleri

HTC'nin yeni nesil amiral gemi modeli One M9 tanıtıldı. HTC One M9 ve Özellikleri

5 inç büyüklüğünde ekran, 1920 x 1080 piksel çözünürlük, Super LCD3 teknolojisi, 441 piksel yoğunluğuna sahip ve Corning Gorilla Glass 4 ekran kaplaması ile korunuyor.
htc-one-m9-black
HTC One M9 ve Özellikleri
8 çekirdekli Snapdragon 810 mobil işlemci, 64 bit desteği bulunuyor, 3 GB RAM, 32 GB dahili depolama alanı, microSD kart desteği bulunuyor.
htc-one-m9-silver
Ultrapixel ön kamera, 20 megapiksellik ana kamera, 4K video desteği bulunuyor. Ek olarak çıkıntılı kamera lensine çizilmelere karşı safir cam ile dayanıklılık kazandırılmış.
htc-one-m9-pink
Android 5.0 Lollipop üzerinde çalışan Sense 7.0 arayüzü, 2840 mAh batarya bulunuyor ayrıca batarya Quick Charge 2.0 teknoloji ile destekleniyor.  Yani yarım saat içerisinde bataryanızı %60 seviyesine çıkarabileceksiniz. 4 farklı renk seçeneği buluyor.
Aramalar: htc one m9 çıkış tarihi, htc one m9 fiyatı, htc one m9 inceleme, htc one m9 özellikleri,  HTC One M9 

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com