30 Ağustos 2012 Perşembe

Kaka İstanbul'a çağrıldı!

Spor Haberleri
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, çok istediği 'Pastanın çileği'ni İstanbul'a davet etti. 
Ünal Aysal, Brezilyalı yıldızın menajerine "Misafirimiz olun. Tesislerimizi, stadımızı gezin. Ondan sonra transfer konusunu bir kez daha görüşelim" dedi.

Galatasaray 'da Kaka'nın transferi gündemini koruyor. Real Madrid defterini kapatan Brezilyalı yıldızın eski kulübü Milan'la yaptığı görüşmelerin olumsuz sonuçlanması sarı-kırmızılıları tekrar umutlandırdı. Kulüp Başkanı Ünal Aysal, Kaka'nın menajeri ile yaptığı görüşmede, "Gelin sizi İstanbul'da misafir edelim. Şehrin güzelliklerini, tesislerimizi ve stadımızı görün. Ardından transfer konusunu bir kez daha görüşelim" dedi. 

LCD mi? LED mi?

Teknoloji Haberleri
LCD ekranlar ile LED ekranlar arasındaki fark kafanızı mı karıştırıyor? 

Aradığınız cevaplar burada! LCD ekranlar ile daha yeni LED ekranlar arasındaki fark, hala kullanıcıların kafasını karıştırabiliyor. Bunun nedenlerinden bir tanesi, iki ekranın arasında çok büyük bir fark olmaması. Ayrıca LED ekranlar da farklı yapılarda üretilebiliyorlar. İşte LCD ve LED arasındaki bilmeniz gereken farklar ve LED ekran türleri.

Samsung Galaxy Note 2 geliyor!

Samsung Galaxy Note 2 Özellikleri
 Samsung'un Galaxy Note 2'si için geri sayım başladı. İşte gelen ilk bilgiler... 
 Samsung Galaxy Note... Ne bir akıllı telefon kadar ele sığabiliyor, ne de bir tablet kadar büyük. İki farklı üryünün ortasında duran bu cihaz, piyasaya çıkmasıyla birlikte büyük bir ilgi toplamayı başarmıştı. Ve şimdi herkes, bu cihazın ikinci sürümünü, yani Galaxy Note 2'yi bekliyor. Samsung Galaxy Note 2 hakkında bugüne kadar pek çok söylenti üretildi. Ancak Güney Kore'de yayın yapan Seul Newspaper tarafından yayınlanan bilgiler, şimdiye dek dolaşan söylentilerden çok daha inanılır görünüyor.
Habere göre 5.5 inç büyüklüğünde olacak olan devasa ekran 1280 X 720'lik çözünürlük sunacak. 1.4GHz'lik dört çekirdekli işlemcisiyle birçok işlemi rahatça apabilecek olan ürün, 8 megapiksel kamerasının yanında 3G / 4G bağlantı ve de 16GB / 32GB depolama opsiyonları ile birlikte gelecek. Cihazın büyük ihtimalle Android Jelly Bean işletim sistemi üzerinde kurulu olarak piyasaya çıkması kuvvetle muhtemel. Samsung'un bugün başlayan IFA fuarında Glaxy Note 2'yi resmi olarak tanıtması bekleniyor...
İlgili Aramalar:samsung galaxy note 2,samsung galaxy note 2 inceleme,samsung galaxy note 2 özellikleri,samsung galaxy note 2 fiyatı,samsung galaxy note 2 ne zaman çıkacak,samsung galaxy note 2 geliyor

Blogger Etiketleri(Kategorileri) Yan Yana Sıralamak


Blogger İpuçları
Çok fazla etiketiniz varsa bu eklentiyi kullanabilirsiniz.

]]></b:skin> - Kodunu Bulun.
#Label1 ul li{float: left;width: 45%;} - Yukarıdaki kodun üzerine ekleyin.
İlgili Aramalar:blogger eklentileri,blogger temaları,blogger etiketleri yan yana sıralamak,blogger kategorileri yan yana sıralamak,blogger ipuçları,blogger eklentileri,blogger temaları,blogger etiketleri yan yana sıralamak,blogger kategorileri yan yana sıralamak,blogger ipuçları,blogger eklentileri,blogger temaları,blogger etiketleri yan yana sıralamak,blogger kategorileri yan yana sıralamak,blogger ipuçları,blogger eklentileri,blogger temaları,blogger etiketleri yan yana sıralamak,blogger kategorileri yan yana sıralamak,blogger ipuçları,blogger eklentileri,blogger temaları,blogger etiketleri yan yana sıralamak,blogger kategorileri yan yana sıralamak,blogger ipuçları,blogger eklentileri,blogger temaları,blogger etiketleri yan yana sıralamak,blogger kategorileri yan yana sıralamak,blogger ipuçları,blogger eklentileri,blogger temaları,blogger etiketleri yan yana sıralamak,blogger kategorileri yan yana sıralamak,blogger ipuçları,blogger eklentileri,blogger temaları,blogger etiketleri yan yana sıralamak,blogger kategorileri yan yana sıralamak,blogger ipuçları,blogger eklentileri,blogger temaları,blogger etiketleri yan yana sıralamak,blogger kategorileri yan yana sıralamak,blogger ipuçları

29 Ağustos 2012 Çarşamba

Gerçeğin Peşinde - Man on a Ledge

Film Tanıtım
Konu: Görevden ihraç edilmiş eski bir polis olan Nick Cassidy (Sam Worthington), Manhattan'da bir otelin çatısına çıkarak suçsuzluluğunu kanıtlamak için intihar kalkışır. Bir kadının çığlığı üzerine New York Polis Departmanı'ndan görevlendirilen bir ekip olay yerine gelir ve psikolog polis memuru Lydia Anderson (Elizabeth Banks), Nick'i ikna edip indirmesi için görevlendirilir. Bu arada Nick ana caddeye basınla birlikte büyük bir kalabalık toplayıp, ilgi çekmeyi de başarmıştır.

IMDB: 6.6
İzlenme: 14721
Tür: Suç, Gerilim
Yılı: 2012IMDB Puanı: 6,6/10
Oyuncular: Sam WorthingtonMandy GonzalezBarbara MarineauJ. Smith-CameronAnthony Mackie
İlgili Aramalar: Gerçeğin Peşinde - Man on a Ledge 720p (Türkçe Dublaj) full izle, Gerçeğin Peşinde - Man on a Ledge 720p (Türkçe Dublaj) HD izle, Gerçeğin Peşinde - Man on a Ledge 720p (Türkçe Dublaj) filmini izle , Gerçeğin Peşinde - Man on a Ledge 720p (Türkçe Dublaj)

28 Ağustos 2012 Salı

Windows 7'ye 8 makyajı; İndirin!

 Windows 7 Temaları
Windows 7'den vazgeçmeden Windows 8'in renkleri, sesleri ve fazlasını kullanmaya ne dersiniz?

Windows 8'de göze ilk çarpan yenilik, hiç şüphesiz işletim sisteminin döşemeleri temel alan "Modern arayüzü". Windows 8'de önceki Windows'larda olduğu gibi bir masaüstü de var, ancak masaüstünü bir uygulama gibi çalıştırmanız gerekiyor. Bunun yanında Microsoft, Windows 8'in masaüstünde bazı değişikler de yapmış bulunuyor (Aero'yu kaldırmak gibi).

"Windows 8 RTM Theme for Windows 7" adındaki tema, Windows 7 yüklü bilgisayarınıza Windows 8'in duvar kağıdını, işaretçilerini, yazı tiplerini, seslerini ve renklerini şimdiden getirebiliyor.

Temayı yükleyebilmek için öncelikle Universal Theme Patcher gibi bir araç ile (veya elle) Windows 7'nin tema kilidini aşmanız gerekiyor. Ancak bu oldukça kolay bir işlem. Araçtaki "Patch" düğmesine bastıktan sonra sisteminizi yeninden başlatabilir, temayı C: \ windows \ resources \ themes klasörüne yerleştirip ona çift tıklayarak hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Zombie Terminator

Zombilere karşı zorlu bir mücadele vereceğiniz harika bir aksiyon oyunu. 

Muhteşem silahlar, eğlenceli senaryo ve sürükleyici bir macera. Zombie Terminator tüm bu özellikleriyle beğeni toplayan muhteşem bir aksiyon oyunu.

Dünyanın sonu ve bu kanlı şehirde her tarafı zombiler basmış durumda. Hayatta kalmak için öldürmelisin! Silahlarını kullanarak karşına çıkan zombileri öldür ve kahraman ol! Her bölümde gerçekleştirmeniz gereken görevler var. Başarılı olmanız durumunda kazandığınız puanlarla, yeni silahlar ve ekipmanlar satın alabiliyorsunuz.

Basit kontrolleri, kaliteli grafikleri ve düşmeyen temposuyla Zombie Terminator, sizi çok eğlendirecek mükemmel bir oyun.

Android Uygulamaları Bilgisayarınızda Çalıştırın

Android Uygulamaları
Bu uygulama ile Android platformu üzerindeki üzerindeki uygulamlaro bilgisayarınızda çalıştırabilirsiniz.
Adımları uygulayın.
Buradan uygulamayı indirin.
Uygulamayı kurdurtak sonra "App Search" tıklayarak istediğimiz bir Android uygulamasını arıyoruz.
Uygulama indirip kurduktan sonra açıp kullanmaya başlıyabilirsiniz.
İlgili Aramalar:android, android app player, android uygulamalarını bilgisayarda çalıştırma, android uygulamalarıü android aplikasyonları, aplikasyon, app player, bilgisayarda android uygulamalarını çalıştırma, bluestacks, bluestacks app player, uygulama

Açlık Oyunları - The Hunger Games 2012

Filmler
Bir zamanlar Kuzey Amerika olarak bilinen bir yerin yıkıntıları içerisinde Panem ulusu yaşamaktadır. Başkent Capitol’ün etrafında 12 bölge bulunmaktadır. Capitol şiddetli ve acımasızdır ve bölgeler bir hat boyunca sıralanmıştır. Onların her biri her yıl yapılan Açlık oyunlarına katılmak zorundadır. Yarışma için her bir bölgeden yaşları 12 ila 18 arasında değişen birer erkek ve bir kız çocuğu göndermek durumundadır. Açlık oyunları TV’den canlı yayınlanan ölümüne bir kavgadır. On altı yaşındaki Katniss Everdeen annesi ve 12 yaşındaki kızkardeşi ile yaşamaktadır. Oyunlarda kızkardeşinin yerine geçerek ölüm cezasını üzerine alır. Ancak Katniss daha önce de ölüme çok yaklaşmıştır ve bu kez kızkardeşi için ikinci kez hayatta kalma mücadelesi verecektir. Gerçekten ne anlama geldiğini bilmeden bir yarışmacı olmuştur. Eğer bu mücadeleyi kazanırsa hayatta kalma seçeneğini başlatmış olacaktır. Kazanmak ün ve talih anlamına gelir. Kaybetmek ise kesin ölüm.
Editör Yorumu: Fantastik ve çok akıcı bir film. İzleyen herkesten olumlu yorum alan film, sinema çekimi ve orinal dilde sitemizde. İyi seyirler.
Gösterim: 2012
IMDB Puanı: 8.1
Yapım: 2012 - ABD
Süresi: 142 dakika
Yönetmen: Gary Ross
Yapımcı: Suzanne Collins
Tür: 2012 Filmleri, Aksiyon, Altyazılı, Macera, Tüm Filmler,Yabancı Film
Oyuncular: Josh Hutcherson, Isabelle Fuhrman, Elizabeth Banks, Woody Harrelson, Liam Hemsworth, Wes Bentley, Stanley Tucci, Donald Sutherland, Jennifer Lawrence, Alexander Ludwig, Toby Jones, Lenny Kravitz, Kalia Prescott, Willow Shields, Ethan Jamieson, Jacqueline Emerson, Amber Chaney, Jack Quaid
Senaryo: Billy Ray Cyrus
Alternatif İsim: The Hunger Games 2012


İlgili Aramalar:Açlık Oyunları bedava izle, Açlık Oyunları donmadan izle, Açlık Oyunları filmini full izle, Açlık Oyunları filmini izle, Açlık Oyunları filmini tek part izle, Açlık Oyunları full izle, Açlık Oyunları hd izle, Açlık Oyunları hd tek part izle, Açlık Oyunları indirmeden izle, Açlık Oyunları izle, Açlık Oyunları kaliteli izle, Açlık Oyunları online izle, Açlık Oyunları türkçe dublaj izle

PES 2013 demo geliyor!

KONAMI detaylı ikinci demoda merakla beklenen futbol oyununun evrimini gösteriyor.
Konami Digital Entertainment GmbH bugün PES 2013 için oynanabilir ikinci demonun 28 Ağustos’ta Xbox 360®, 29 Ağustos’ta PlayStation®3, Eylül ayında ise Windows PC için yayınlanacağını duyurdu. Bu yeni demoda oyunun süregelen evrimi gözler önüne serilecek ve heyecan dolu bir maç deneyimi sunulacak. Demo, Xbox®LIVE Marketplace ve PlayStation®Network üzerinden temin edilebilecek. Ücretsiz olarak indirilebilecek demoda 11 lisanslı takım ve Temmuz ayında yayınlanan ilk demonun ardından yapılan önemli oynanış değişiklikleri bulunuyor. PES 2013 için ellerindekileri erkenden göstermek istediklerini belirten Konami Digital Entertainment GmbH Avrupa PES Ekip Lideri Jon Murphy, “Oyunu sürekli olarak değiştiriyoruz ve bu ikinci demo da oyuncularımıza daima mükemmele ulaşmak için çabaladığımızı gösterecek. Oyuncular PES 2013’ü üst düzey futbol maçlarının zarafetini, tahmin edilemezliğini ve kalitesini yakalamaya daha da yaklaştıran yenilikleri bizzat görebilecekler” diye konuştu. Yeni demo altı zorluk seviyesi ve on dakikalık maçlar sunuyor. Tokyo merkezli PES Productions ilk demodan bugüne kadar geçen zamanda PES 2013’ü daha da geliştirmek için çalışmalarına devam etti, bu yeni demo da futbol mükemmelliğini yakalama çabalarının mükemmel bir örneği. Maçlardaki hücum ve defans dengesi eşitlendi, oyunun manüel kontrol sistemindeki pasların isabetleri geliştirildi. Benzer biçimde pasların izlediği yol, defans oyuncularının engelleme çabaları, şut hızı ve hakemlerin yetenekleri (ofsayt pozisyonlarını tespit etmek de dahil olmak üzere) elden geçirildi. Paslar ve koşular oyun kurmak açısından büyük önem taşıdığından, PES 2013 gibi bir oyun için en önemli kısımlardan biri olan takımların defansif durumdan potansiyel bir atağa geçişlerindeki yapay zeka kararları da hatalarından arındırıldı. Ayrıca ilk demodan alınan geribildirimler doğrultusunda aşırtma şutlar da zorlaştırıldı. Başlangıç kadroları için marşlar da eklendi. PES 2013 temel olarak sahaya odaklandığından, yeni demo oyunculara birkaç antrenman testini deneme imkanı da veriyor. Oyunun final versiyonunda oyuncuların hızlı verkaçlara, manüel şut ve paslara, yaklaşan defans oyuncusuna karşı alan kazanmak için topla ilk buluşmada yapılabilecek dinamik hareketlere alışabilmeleri için bir çok antrenman testi sunulacak. Demoda bulunan birkaç test sayesinde oyuncular PES 2013’ün vaat ettiği kontrol seviyesini ilk elden görebilecekler.
Destek İçin TIKLAYIN.
İlgili Aramalar:pes 2013 demo ne zaman çıkacak?,pes 2013 demo indir,pes 2013 indir

Apple Samsung'a 12 milyar dolara mâl oldu!

Teknoloji-İnternet Haberleri
ABD'de patent davasını kaybeden Samsung’un piyasa değeri yüzde 7 azaldı.
Apple ile Samsung'un bir süredir devam eden patent savaşı Samsung'a pahalıya patladı. Davayı kaybetmesinin ardından Apple'a 1 milyar dolar ödemek durumunda kalacak olan Samsung, Reuters'ın haberine göre hisselerinde yüzde 7'lik bir düşüş yaşadı. Kısa sürede 10 milyon Galaxy SIII satan Güney Koreli şirketin piyasa değeri de 12 milyar dolar azaldı. İki şirket arasında pek çok ülkede devam eden patent davalarının en önemlisi olarak gösterilen ABD davası öncesinde, Apple Samsung’dan 2.5 milyar dolar, Samsung ise Apple’dan 519 milyon dolar talep etmişti. Apple'ın davayı kazanması bir anlamda Google'a da cevap oldu. Zira Samsung'un tablet ve telefonları Google'ın geliştirdiği ve Apple'ın patentini ihlal ettiğini öne sürdüğü Android yazılımıyla çalışıyor. Uzmanlar, Samsung'un gelirlerinin bu yıl yüzde 4 oranında azalacağını öngörürken, isminin açıklanmasını istemeyen Samsung'un Hong Kong merkezli fon yöneticisi, Samsung'un yüzde 4 ila 5 oranında gelir kaybı yaşamasının şirketi pek etkilemeyeceğini söyledi. İsmi açıklanmayan yetkili sözlerini şöyle sürdü: "Samsung'un Forbes'un da açıkladığı üzere 65 bin patenti bulunuyor. Buna karşılık Apple'ın patent sayısı 9 bini ancak buluyor.
Hürriyet Sitesine Gitmek İçin TIKLAYIN
İlgili Aramalar:apple samsung'a 12 milyar dolara mal oldu,teknoloji-internet haberleri,samsung değeri %7 azaldı

26 Ağustos 2012 Pazar

Beşiktaş-Galatasaray Maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Spor

Spor Toto Süper Lig’in 2.haftasında bu akşam Beşiktaş Galatasaray (BJK GS Maçı) Dev Derbi maçı Fiyapı İnönü Stad’ında start alıyor... 
Ezeli rakipler Beşiktaş ile Galatasaray, 55 yıllık lig tarihinin en erken derbisinde BJK İnönü Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Saat 21.45'de başlayacak dev maçı FIFA kokartlı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Cem Satman ile Erdinç Sezertam yapacak. Derbinin dördüncü hakemi ise Koray Gençerler.

25 Ağustos 2012 Cumartesi

EcanBlog - Yüksek Çönürlüklü Resim Sitesi

HD Resimler
Evet size çok iyi bir site vericeğim, birbirinden güzel hd resimlerin olduğu wallpaper sitesi.
İlgili Aramalar:hd resim,hd wallpaper,hd resim indir,hd doğa resimleri,yüksek çözünürlüklü resimler,yüksek çözünürlüklü resimler indir,Yüksek Çönürlüklü Resim Siteleri

24 Ağustos 2012 Cuma

Microsoft Logosu Çalıntı Mı?

Microsoft

Microsoft, 25 yıllık logosunu değiştirdi ancak yeni logonun çalıntı olma ihtimali kafaları bir hayli karıştırdı.

Microsoft'un dün itibariyle duyurduğu yeni logonun bir benzeri DVDVideoSoft isimli bir program tarafından da kullanıyor; hem de 6 yıldır. Bu da Microsoft'un çalıntı bir logo kullandığı iddialarına yol açtı.
Eski logoları görmek için tıklayın.
İlgili Aramalar:microsoft logosu,microsoft,microsoft logosu çalıntı mı?,yeni microsoft logosu

Beklenen Galaxy S3 geliyor!

Telefon İnceleme
Çok yakında Galaxy S3'e hazır olun.Samsung, siyah Galaxy S3'ü piyasaya sürmeye hazırlanıyor.Siyah S3, Ekim ayında 64 GB'lik modeliyle piyasaya sürülecek. Yeni cihazın doğrudan Android 4.1 (Jelly Bean) kurulu olarak çıkması bekleniyor.
 
Samsung Galaxy S3'ün şu anda sadece 16 ve 32 GB'lık (microSD ile genişletilebilirmodellerinin piyasada olduğu düşünüldüğünde yeni cihaz, kapasitesi açısından da önemli hale geliyor.
İlgili Aramalar:samsung galaxy,samsung galaxy s3,samsung galaxy s3 inceleme,samsung galaxy s3 ne zaman çıkacak

EC-Tema Blogger Kişisel Blog Teması Yayında

Blogger Temaları
Blogger Temaları
EC-Tema Blogger Kişisel Blog Teması Yayında
Temadaki Özellikler
  • İlgili Aramalar
  • Tarih,Yazar,Yazıyı E-postayla gönderme
  • CSS'li devamını oku butonu
  • Başlıklara SEO ayarı yapılmıştır.
  • Gelişmiş meta etiket
  • Üst Top-bar
  • TEMA ÖNİZLEME


İlgili Aramalar:blogger temaları,kişisel temalar,blogger kişisel tema,blogger personal theme,blogger kişisel blog temaları,ec-tema,ec-tema kişisel blog teması

23 Ağustos 2012 Perşembe

Laptop'uma kavuştum...

22 günden beri serviste olan laptop'uma bugün kavuştum artık :) 1 haftalık laptopu bozan fazla kişi yoktur heralde, nazar değdi diyelim.Bugünde baya bir hit geldi,laptopda geldi keyfim iyi umarım sizinkide iyi olur.Neyse  Kemal SUNAL izliyen keyiflenin :)

İlgili Aramalar:ecanblog,blogger eklentileri,programlama dersleri,blogger temaları,kişisel blog,web günlüğü,laptop,servis,laptop servis,vestel servis

Yeni blogger temasi geliyor!

Blogger Temaları
Blogger Temaları

Artisteer 3 programıyla düzenlediğim, bir temayı paylaşıcam şimdilik sadece resimde göstericem.Kişisel bloglara çok uygun bir tema, bugün temayı paylaşırım büyük ihtimalle.
İlgili Aramalar:blogger temaları,ecanblog,ecanblog tema,ec tema,ecanblog temaları,eren can

Barcelona-Real Madrid Süper Kupa Finali (El Clasico)

Maç Özetleri
 İspanya 1. Futbol Ligi'nde geçen sezonun lig şampiyonu Real Madrid ile Kral Kupası galibi Barcelona bugün İspanya Süper Kupası için karşı karşıya.Maç Star TV'de 23:30'da canlı olarak  ekrana gelecek.Ben Real Madrid'i tutuyorum :)
Muhtemel 11'ler:
Barcelona: Valdes, Alves, Puyol, Pique, Alba, Busquets, Xavi, İniesta, Fabregas, Sanchez, Messi T.D.: Tito Villanova
Real Madrid: Casillas, Arbeloa, Albiol, Ramos, Coentrao, Alonso, Diarra, Mesut, Di Maria, Ronaldo, Higuain T.D.: Jose Mourinho
Stat: Nou Camp
Saat: 23:30
Yayın: Star Tv
Hakem: Carlos Gomez
İlgili Aramalar:Barcelona Real Madrid Süper Kupa Maçı izle,Real Madrid Barcelona Süper Kupa Finali Saat Kaçta,Barcelona Real Madrid Maçı Star Tv İzle,Star Tv Canlı İzle

Emin adımlarla ilerliyoruz

Her hafta daha iyiye doğru gidiyoruz, ortalama ziyaretçi süresi 2dk 20saniye ve 2-3 günde bir alexa değerimiz daha iyiye gidiyor.Umarım daha daha iyi olucak :) Yakın zamanda birde film sitesi açmayı düşünüyorum, bakalım hayırlısı :) Bir başka yazıda görüşmek üzere...
İlgili Aramalar:ecanblog,blogger eklentileri,kişisel blog,film,sinema,haber,teknoloji,programlama,programlama dersleri

Blogger Popüler Konular Eklentisi

Blogger Eklentileri
Bir blogger eklentileri konusuyla tekrar beraberiz, bu yazımızda blogger popüler konular eklentisini paylaşıcağım, buyrun.


<!-- Popüler yazılar eklentisi - -->
<script type="text/javascript">
function getYpipePP(feed) {
document.write('<ol>');
var i;
for (i = 0; i < feed.count ; i++)
{
var href = "'" + feed.value.items[i].link + "'";
var pTitle = feed.value.items[i].title;
var pList = "<li>" + "<a href="+ href + '" target="_blank">' + pTitle;
document.write(pList);
document.write('</a></li>');
}
document.write('</ol>');
}
</script>
<script src="http://pipes.yahoo.com/pipes/pipe.run?
YourBlogUrl=http://www.ecanblog.blogspot.com
&ShowHowMany=10
&_id=390e906036f48772b2ed4b5d837af4cd
&_callback=getYpipePP
&_render=json"
type="text/javascript"></script>

<!-- Popüler yazılar eklentisi - -->

İlgili Aramalar:blogger eklentileri,blogger popüler konular eklentisi,blogger popüler yazılar eklentisi,blogger ipuçları

Bunları sakın yapmayın!

İnternet Haberleri

Eğer internette gezinirken bu 9 detayı göz ardı ediyorsanız, PC'nizi kaldırıp camdan atın daha iyi!

CyberDefender'daki güvenlik araştırmacılarıkullanıcıları online aktiviteleri konusunda uyarıyor. Bu 10 şeyi sakın yapmayın!
Keep me Signed kutularına halka açık bilgisayarlarda tıklamayın. hesabınız sizin ardınızdan o bilgisayara oturan kişi tarafından ele geçirilebilir. Bilgilerinizi ve şifrelerinizi otomatik olarak kaydetmeyin.
 

Subhanallah Ne Demek ve Anlamı Nedir?

Dini Konular

Evet arada böyle dini konular açmaya karar verdim, böyle konuları bilmek lazım :)
Sübhanalah : Allah noksanlardan uzaktır, kemal sıfatlarla muttasıf (sıfatlanmış) tır.
Elhamdülillah : Hamd Allahadır
Allahuekber : Allah en büyüktür.
"La ilahe ilallahu vahdehu la şerike leh lehül mülkü ve lehül hamdü ve hüve ala külli şeyin Kadir"
"Allah Tealadan başka ilah yoktur, tek ilah sadece odur, ortağı da yoktur. Bütün mülk ona aittir. Bütün hamdü senalar onadır. Her şeye kadirdir." 
Selam ve dua ile...
İlgili Aramalar:subhanallah ne demek,subhanallah anlamı,subhanallah nedir?,Subhanallah Ne Demek ve Anlamı Nedir?

En Popüler Mesaj Sesleri

Mesaj Sesleri
Telefonlarınız için birbirinden güzel sms sesleri, buyrun site adresini vereyimde indirirsiniz.
Site:Zedge
İlgili Aramalar:bedava sms, bedava sms sesleri, mesaj müzik, mesaj sesi indir, mesaj sesleri, popüler sms, sms melodi, sms melodileri, sms müzik, sms sesi indirin, telefon mesaj, ücretsiz sms sesleri

22 Ağustos 2012 Çarşamba

Formlar Arası Geçiş C#

C# Dersleri

Bu kodlarla bir formdan diğer foruma geçiş olucak, buyrun kodlar.

public partial class Form1 : Form
{
// ECANBLOG.BLOGSPOT.COM
Form2 frm = new Form2();  //Öncelikle bir değişken tanımlıyoruz...

//Yeni Form eklemek Project Menüsünden Add Windows Form'a tıklıyoruz,
//karşımıza gelen ekranda Add diyerek yeni bir Form ekliyoruz
//Project/Add Windows Form//Add

public Form1()
{
InitializeComponent();
}

private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
frm.Show(); //Button'a tıkladığımız zaman form2'ye geçmesini sağlıyoruz

this.hide(); //Form2 açıldıktan sonra FORM1'ri gizliyoruz.
// ECANBLOG.BLOGSPOT.COM
}
}
}

İlgili Aramalar:C#, Görsel Programlama,.NET, C#, C#.net projeleri, csharp net, formlar arası geçiş, Formlar Arası Geçiş C#.NET

Liseli Polisler - 21 Jump Street

Sinema

Polis okulundan yeni mezun olan iki kafadar, Schmidt ve Jenko kılık değiştirerek bir liseye stajyer polis olarak gönderilirler. Buradaki görevleri liselilerin karıştığı alkol, uyuşturucu vb. suçları izlemek, rapor etmek ve engellemekken her ikisi de liseli olmanın cazibesine kendilerini kaptırırlar. Zira kendi ergenliklerinde üstlerinden atamadıkları sorunların devam ettiğini de keşfedeceklerdir. 1980'li yılların sevilen komedi-polisiyelerinden olan aynı adlı Amerikan dizisinin beyazperde versiyonu olan yapımda başrolleri Jonah Hill ve Channing Tatum paylaşıyor. Phil Lord ve Chris Miller'ın beraber yönettiği filmin senaryosunda oyuncu Hill'in yanı sıra Michael Bacall'ın da imzası var...
Yılı: 2012
IMDB Puanı: 7,3/10

19 Ağustos 2012 Pazar

Fetih 1453

Sinema

Özet & detaylar

Babası II. Murat'ın ölümü üzerine ikinci kez tahta çıkan II. Mehmet'in şimdi kafasında gerçekleştirmesi gereken ilk öncelik Bizans İmparatorluğu'nun son toprağı olan Konstantinapolis'i Osmanlı Devleti'ne katmaktır. Bu uğurda ne yapılması gerekiyorsa genç padişah hiçbirinden feragat etmeyecektir...
Osmanlı Devleti'ne çağ atlatarak imparatorluğa taşıyan Fatih Sultan Mehmet'in 1451 yılında henüz İstanbul'u alma planları yaptığı dönemden başlayan film, şimdiye kadar çekilmiş en büyük tarihi-kahramanlık projesi olma iddiasında. 3 boyutlu animasyonların da yer aldığı filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini Faruk Aksoy üstlenirken, senaryoyu kaleme alan Atilla Engin ve İrfan Saruhan'a Prof.Dr. Feridun Emecen, Doç.Dr. Hülya Tezcan, Doç.Dr. Gülgün Köroğlu, sanat tarihçisi Massimo Farinelli'den oluşan geniş bir danışmanlar kadrosu da eşlik ediyor.
Yapım süreci 2009 eylülünde başlayan ve 2012'nin Ocak ayında tamamlanan film Türkiye'nin yanı sıra Amerika, Almanya, Hollanda, Belçika, Avusturya, Fransa, İngiltere, İsviçre ve Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde de gösterime girdi.
Tanıtım Yazısıdır.

18 Ağustos 2012 Cumartesi

Mübarek Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

Mübarek Ramazan Bayramını, sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinden geçirmenizi dileri.Ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.
İlgili Aramalar:bayram mesajları,bayram tebrikleri,ramazan bayramı mesajları,ramazan bayramı tebrikleri

LYS sonuçları açıklandı!

haberler

Yükseköğretime sınavsız geçiş hakkı bulunan adaylarla Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçlarına göre, 2012-ÖSYS yükseköğretim programlarına merkezi yerleştirme sonuçları, ÖSYM’nin internet sayfasından açıklandı.

EA satılıyor mu?

haberler

Oyun sektörünün önde gelen şirketlerinden Electronic Arts satılıyor mu?

Henüz görüşmeler başlangıç safhasında olsa da, fon şirketleri KKR ve Providence Equity Partners’ın Electronic Arts’ı satın almak isteyen şirketler olduğu söyleniyor. Görüşmelerin henüz başlangıç safhasında iken dışarıya sızmasının Electronic Arts’ı pek mutlu etmediği kesin.

17 Ağustos 2012 Cuma

Cehennem Melekleri 2 - The Expendables 2

Cehennem Melekleri 2 - The Expendables 2

Cehennem Melekleri geri döndüler ve bu defa mesele kişisel...
Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunner Jensen (Dolph Lundgren), Toll Road (Randy Couture) ve Hale Caesar (Terry Crews) ve ekibe yeni katılan Billy the Kid (Liam hemsworth) ile Maggie (Yu Nan), Bay Church (Bruce Willis) görünüşte basit bir iş için Cehennem Melekleri’ni tutunca bir araya gelirler. Barney ve eski paralı askerlerden oluşan ekibi için çantada keklik gibi görünmektedir. Ne var ki, işler ters gidip içlerinden biri acımasızca öldürülünce, Cehennem Melekleri, düşman bölgesinde intikam peşine düşmek zorunda kalır. İntikam almayı kafasına koyan ekip, düşman kuvvetlere ağır kayıplar verdirir, ortalığı toz duman eder ve umulmadık bir tehdidi tam zamanında ortadan kaldırır: Dünyadaki güç dengelerini değiştirmeye fazlasıyla yetecek, nükleer silah yapımında kullanılabilecek, beş ton plütonyum. Ancak, kardeşlerini hiç acımadan öldüren, alçak düşmanlarının hak ettiğini bulmasını sağlamalarına kıyasla bunun bir önemi yok.

Facebook fotoğraflarınızı tamamen siliyor

teknoloji-internet haberleri

Facebook artık profilinize yüklediğiniz fotoğrafları tamamen silecek.

 Facebook'a fotoğraf yükleyen kullanıcıların en büyük sorunlarından biri fotoğrafları kendileri silmesine rağmen yıllar sonra da fotoğrafların link'ler yoluyla görüntülenebilmesi.

16 Ağustos 2012 Perşembe

Blogger Sayfa ile Kayan Resim,Reklam Ekleme

Blogger Eklentileri
Evet blogger eklentileri bitmez gün geçtikçe yeni eklentiler ortaya çıkar, bir yeniside sayfa ile kayan resim veya reklam veya sosyal paylaşım butonları ekleme buyrun anlatıma geçelim.
Şablon  HTML'yi Düzenle  Widget Genişlet
]]></b:skin>
Kodunu bulun aşağıdaki kodu hemen üzerine ekleyin.
ecanblog.kayanresim { position:fixed; bottom:0px; left:10px; font:11px arial; text-transform:uppercase;}
Şimdi CTRL+F
</body>
Aşağıdaki kodu hemen üzerine ekleyin.

<a name='top'/> <style> a.kayanresim { position:fixed; bottom:0px; left:10px; font:11px arial; text-transform:uppercase; } </style> <a _fcksavedurl='http://twitter.com/ecan1453' class='kayanresim' href='http://twitter.com/ecan1453' target='_blank'><img src='http://1.bp.blogspot.com/-JLZY79DkrMo/UCw75htUPQI/AAAAAAAABYo/4ZnHpOYmnTU/s1600/ecanblog-logo.png' title='@ecan1453 takip et!'/></a>

Kırmızı ile yazılmış olanları siz kendinize göre ayarlarsınız...
Aynı konu blog arkadaşım tinlamazmodunda  mevcut.
NOT:Konu başlığı Resim ve reklam ekleme burda resim ekleme var siz kendiniz düzenliyerek son kodda değişiklik yaparak reklamınızı ekliyebilirsiniz.
İlgili Aramalar:blogger eklentileri,blogger sayfa ile kayan resim ekleme,blogger sayfa ile kayan reklam ekleme

EcanBlog DMOZ'a Kayıt Oldu

Pagerank'ı 7 olan herkezin kayıt olmak istediği bir dizin sitesi, ilk defa kayıt olmak için sitemi önerdim 1 hafta sonra  WM Aracı sitesine girdim bir site analizi yapayım dedim, baktım ki dmoz kaydı var :)
Can, Eren - Yazarın programlama,blogger ve teknoloji-internet üzerine yazdığı yazılarından oluşan web günlüğü.
Kişisel Sayfalar - Web Günlükleri bölümüne kayıt olmuşum hayırlısı olsun artık. :)
İlgili Aramalar:dmoz,dmoz kaydı,dmoz kayıt nasıl olunur,dmoza kayıt olma

Pingil Ücretsiz Premium Hesap

Ping Siteleri

 Merhaba arkadaşlar,
Pingil.com sistemi daha etkili hale getirmek için ücretsiz premium hesabı dağıtmaya karar verdi

Pingil.com Ne işe yarar?
Pingil.com sayfalarınızdan gelen verileri başlık ve adres le uygun olarak güncel ping servislerine otomatik olarak iletir. Bu sayede sitenizde bir güncelleme olduğunda google anında haberdar olur ve index sayınızda gözle görülür bir artış yaşarsınız. Bu durum dolaylı olarak ziyaretçi sayınıza da etki edebilir.

Pingil.com şuanda 47 güncel RPC servisine adreslerinizi otomatik olarak bildirmektedir.

15 Ağustos 2012 Çarşamba

Ses hızından 6 kat hızlı uçaklar geliyor!

Haberler

ABD’li bilim insanları İstanbul-New York arası uçuş süresini saate indirecek bir jet motoru geliştirmeye çok yakın. ABD Savunma Bakanlığı için NASA tarafından geliştirilip Büyük Okyanus’ta denenen hava aracı, ‘Scramjet’ denilen özel hidrojen motoru sayesinde ses hızının altı katı üzerine, saatte yaklaşık 7250 kilometre hıza ulaşmayı başardı.

NASA’nın “X-51A

Galaxy S3 ve iPhone 4S İnceleme

Cep telefonu incelemeleri
Samsung'un geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdüğü amiral gemisi Galaxy S3 ile Apple iPhone 4S'i sizler için karşılaştırmıştık. Peki akıllı telefonlardan hangisi daha çok radyasyon yayıyor?

Birbirlerine patent davası açmaktan dolayı birçok savcıya uğraşacak meşgaleler bulan iki firma Apple ve Samsung, bu kez akıllı telefon segmentinin amiral gemileri Galaxy S3 ve iPhone 4S'in kapışmasında karşı karşıya geldiler.

Siteniz İçin Ücretsiz SEO Analizi Yapın

SEO Analizi
WM Aracının ücretsiz olarak sunduğu bu araç ile sitenizin seo analizini ücretsiz olarak yapabilir ve sitenizin arama motorlarındaki durumunu iyileştirebilirsin. Seo analiz aracı 50'den fazla seo kriterine bakarak sitenizin seo analizini yapar ve verdiği bilgiler ile hata ve eksikliklerinizi düzeltme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Ücretsiz olarak SEO analizi yapmak için buraya tıklayın.
İlgili Aramalar:seo analizi,seo analizi yap,ücretsiz seo analizi yap,SEO analiz aracı, SEO analiz siteleri, SEO analizi nedir, SEO analizi yapma

14 Ağustos 2012 Salı

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com