30 Eylül 2012 Pazar

FIFA 13 çıktı!


Merakla beklenen EA SPORTS™ FIFA 13 Avrupa ve Türkiye'de aynı anda satışa sunuldu. Oyunun yeni versiyonunda oyuncular, birçok yeni özellikle karşılaşacak.

Prestijli E3 Oyun Eleştirmenleri "En İyi Spor Oyunu" ödülü kazanan FIFA 13'te gerçeklik üst düzeyde sağlanmış. Oynanan hiçbir maç, birbirine benzemiyor.
Oyundaki büyük yenilikler sayesinde tüm saha boyunca topu kapmak için gerçek mücadeleler yaşanıyor, hücum sırasında oyuncuların istediği gibi hücum yapları için bütün olanaklar sağlanmış.
Yeni özellikler arasında Yetenek Oyunları, İlk Temas Kontrolü, Taktiksel Frikikler ve EA SPORTS Maç Günü bulunuyor. Maç Günü gerçek dünyadan gelen haberleri manşetler halinde oyuna aktaracak.
Sakatlıklar, cezalar, takımların form durumları ve medyadaki dedikodular EA SPORTS Maç Günü'nde oyun içi yorumlara ve maçlara etki edecek.
FIFA 13, yapılan incelemelerde 100 üzerinden 90'ın üzerinde puan aldı. İngiliz dergisi GamesMaster (91/100) oyunu "futbol mükemmelliği" olarak adlandırırken, Official Playstation Magazine (90/100) "paranın satın alabileceği en iyi futbol oyunu", Official Xbox Magazine (90/100) ise "hala en iyisi" yorumlarını yapıyor.

İlgili Aramalar:fifa 13,fifa 13 demo,fifa 13 indir,fifa 13 çıktı,fifa 13 full indir,fifa 13 zamunda torrent,fifa 13 torrent full indir

28 Eylül 2012 Cuma

Windows 8'le değişen 5 şey!

Windows 8'deki tek önemli değişiklik Metro arayüzü değil. İşte bilmeniz gereken 5 önemli değişim!

Windows 8, hepimizi şaşırtan birçok değişiklikle geliyor. Bu değişiklikler "Metro arayüzü" ile sınırlı değil ve entegre antivirüs koruması, Aero'nun kaldırılması gibi birçok önemli değişiklik bulunuyor. İşte daha önce duymamış olabileceğiniz 5 değişiklik.
 

25 Eylül 2012 Salı

Koruyucu - Safe 2012


Konu: Çinli yeraltı suç örgütü Triadlar, 10 yaşındaki Çinli matematik dahisi Mei´yi memleketi Nanjing´den kaçırarak, örgütün rüşvet ve haraç çarkının kasası olarak kullanılmak üzere Amerika´ya gönderir. Böylece örgüt tek bir bilgisayar ya da yazılı belge kullanmayacak, bütün sayılar küçük kızın aklında olacaktır. Rus mafyasıyla başı derde giren ikinci sınıf bir kafes dövüşçüsü olan Luke Wright, evsiz, beş parasız ve toplumdan soyutlanmış halde New York sokaklarında yaşamaktadır. Olaylar sonucu Rus mafyası, polis ve Triadlar arasında kalan Mei´yi, Luke Wright kurtarır ve kendi yok edilen hayatını da geri almak için şehrin altını üstüne getirir.

24 Eylül 2012 Pazartesi

Call of Duty Black Ops 2'nin Silah Listesi ve Detayları


Activision'ın önümüzdeki haftalarda çıkaracağı Call of Duty Black Ops 2'nin beta versiyonundan bazı bilgililer sızdırıldı. Elde edilen bilgiler oyunun Xbox 360, Playstation 3, PC ve Wii U versiyonunda yer alan silahlarla ilgili sır perdesini açığa çıkarıyor.
Yeni Create-A-Class sistemi sayesinde istediğiniz silah kombinasyonları yapabileceğiniz Black Ops 2'de perk ve ekipmanlarınız için de daha fazla yer olacak.

23 Eylül 2012 Pazar

Half Life 3 nasıl olacak?


Yıllardır devam oyunu beklenen Half Life 3 nasıl olacak? İşte ilk ipuçları...

Half Life 3'e dair dedikodular yıllardır hız kesmeden ortalıkta dolaşmaya devam ediyor. 
Fransız oyun sitesi Le Journal Du Gamer’a konuşan adı açıklanmayan bir kaynak, Half Life 3'ün gelişim sürecinin defalarca durdurulup yeniden başlatıldığını; ancak Valve’ın şimdi izlemeyi planladığı yolun daha farklı olduğunu ifade etti.

10 muhteşem duvar kağıtı


duvar kağıtları
Bu hafta, en ihtişamlı yat, tekne ve botlardan 10 yüksek çözünürlüklü duvar kağıdını sizler için topladık.
İnternette duvar kağıdı aramanıza gerek yok, çünkü doğru yerdesiniz. Duvar kağıtlarına ulaşmak için aşağıdaki galeriyi gezmeniz yeterli.










İlgili Aramalar:10 muhteşem duvar kağıtı,deniz duvar kağıtları,gemi duvar kağıtlar,duvar kağıtları,hd duvar kağıtları,deniz wallpaper,hd deniz wallpaper

22 Eylül 2012 Cumartesi

5 yeni Android canavarı!

Önümüzdeki haftalarda Android'li bir cihaz satın almayı planlıyorsanız, bu 5 canavarı tanımalısınız!

Android cihazları ilk zamanlar Apple'a oranla daha düşük bir seviyede değerlendiriliyorlardı. Ancak üreticiler, Apple'ı yakalamak için çok çalıştırlar ve bugün, onu kıskandıracak Android'li telefon ve tabletler bulmanız mümkün. İşte bunlardan gözden kaçırmamanız gereken 5'i:
 

20 Eylül 2012 Perşembe

Karşınızda yeni Playstation!

Sony, Tokyo Oyun Fuarı etkinliği kapsamında düzenlediği basın toplantısında yeni PlayStation 3 konsolunu tanıttı. 
 Kömür siyahı ve klasik beyaz gibi iki farklı renk seçeneği, 250 GB ve 500 GB’lık kapasiteye sahip versiyonlarla sunulan yeni konsolun siyah renkli olanı 4 Ekimde Japonyada piyasaya çıkacak. Beyaz renkli olanın bu ülkedeki çıkış tarihiyse 22 Kasım olarak açıklandı. 250 ve 500 GB’lık konsollar Japonya’da sırasıyla 24900 ve 29800 Yen fiyatlarla satılacak.

Windows 8'e özel işlemci!

AMD'den şaşırtan açıklama: "Bu yeni işlemcimiz sadece Windows 8'i detekleyecek!" 
 AMD yeni çıkaracağı Hondo'nun sadece Windows 8 tabletleri destekleyeceğini açıkladı. AMD'nin düşük enerjili ürünlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Steve Belt, The Inquirer'a yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Bu sadece Windows 8'e yönelik bir ürün. Bu platformda Android desteği sunmuyoruz, en azından şimdilik. Android'e yönelmemek bilinçli bir karar. Bizce Windows 8 alanında pek çok fırsat ve tam olarak hitap edilebilecek bir pazar var. Bu nedenle başka pazarlara yayılmaya ihtiyacımız yok. Windows 8 çok iyi bir başlangıç noktası. İleride Android'i düşünebiliriz ama şimdilik Windows 8'e odaklanıyoruz."

PES 2013 Türkçe Spiker V.1.0 Geliyor!


PES 2013 için bir İNCELEME yazısı hazırlamıştık. PES 2013 Spiker yapısını inceledik ve planlarımızı hazırladık. İlk olarak sizlere, bu haftasonu (tahminen) sunmak istediğimiz PES 2013 Türkçe Spiker V.1.0müjdesini vermek isteriz. Türkçe spiker planları ve içerik detayları şu şekilde;

Her sene özellikle Türkçe spiker çalışmasının çok uzun sürdüğünü hepimiz biliyoruz. Çeşitli teknik zorluklar ve spikerin yapım süreci göz önüne alındığında, Türkçe spikerin tamamlanması genelde 4-5 ay gibi bir süreyi buluyor. Bu sene ise her zaman olduğundan çok daha önce sizleri PES 2013 Türkçe spikeri ile buluşturmayı planlıyoruz.

19 Eylül 2012 Çarşamba

18 Eylül 2012 Salı

Windows 8, 25 Ekim'de geliyor!


Windows 8, sonunda geliyor. 25 Ekim’de New York City’de düzenlenecek bir basın etkinliğinde tanıtılacak olan Windows 8, 26 Ekim’de de satışa sunulacak.
Beta sürecindeyken bile oldukça tatminkâr sonuçlar veren Windows 8’in resmi sürümünün nasıl olacağı ise aşağı yukarı belli.
Microsoft, anlaşılan Windows 8 ile bir konsept değişikliğine gitti ve tablet dostu işletim sistemleri üretme sistemini benimsedi. Ve elbette dokunmatik ekran yapısına uygun bir işletim sistemi tasarladı.
Bilgisayar üreticilerinden bazıları yazılım devinin yeni işletim sistemini kullanan ürünlerini duyururken, 25 Ekim’de bazı sürprizlerin gerçekleşeceği düşünülüyor. En çok merak edilen cihazlar ise şüphesiz Surface tabletler.
Özellikle iPad’le yarışması için Microsoft’un uygun fiyatlardan satışa sunacağı düşünen Surface’lar, tanıtım etkinliğinde şüphesiz en çok ilgiyi toplayacak ürünler.
Lenovo, HP, Dell gibi markalar Windows 8 işletim sistemli tabletlerini tanıtsalar da, yeni markaların da bu kervana katılması bekleniyor.
Unutmadan, Surface tabletler 2 çeşide sahip. Surface Pro, eski Windows yazılımları ile uyumlu ve Intelişlemci kullanacak. Surface RT ise ARM işlemcili olacak ve kendi için tasarlanmış Microsoft Office yazılımları ile gelecek.
TAMindir




İlgili Aramalar:windows 8 25 ekimde geliyor,windows 8 çıkış tarihi,windows 8 ne zaman çıkıyor,windows 8 indir,windows 8 tr full indir,

iPhone 5 168 dolara yapılıyor 649 dolara satıyor!

Apple, Çin’de 167.50 dolara ürettiği iPhone 5’i ABD’de kontratsız 649 dolara satacak. Aradaki 481.50 dolarlık fark Apple’ın nasıl dünyanın en kârlı şirketi olduğunu ortaya koyuyor.
Apple’ın Kaliforniya’da tasarladığı ancak düşük işçilik maliyetleri nedeniyle üretimini Çin’de gerçekleştirdiği iphone 5, 167.50 dolara maloluyor. Uzayan boyu ve donanımına eklenen yeni teknolojik özellikleriyle, 132.5 dolara malolan iPhone 4S’ten 35 dolarlık fazladan maliyeti de beraberinde getiren iPhone 5, ABD’de kontratsız 649 dolara satın alınabilecek. Satış fiyatı ve maliyeti arasındaki 481.50 dolarlık fark ise Apple’ın en kârlı şirketlerinden biri olmayı sürdürmesine yardımcı olacak.

17 Eylül 2012 Pazartesi

Samsung Cephesinde Galaxy S4 Sesleri!


iPhone 5 her ne kadar son günlerin en çok konuşulan akıllı telefonu olsa da öğrendiğimize göre Samsung da boş durmuyor. iPhone 5’e göre birçok yönden üstünlüğünü koruyan Galaxy S3’e kardeş geleceği haberleri şimdiden ortaya konmaya başladı.
Güney Kore’de yayın yapan bir gazeteye göre Samsung, Galaxy S4 ile ilgili çalışmalarını arttırdı.Dünya genelinde satılan Galaxy S3 sayısı yirmi milyonu geçti. Başarılı bir ürün olduğunu birçok alanda gösteren bu Android akıllı telefondan daha gelişmiş ve yeni özellikler eklenerek bir yeni bir Galaxy üyesinin geleceğini konuşuluyor.

Korsan MP3 indirenler yandı!


Fikir ve Sanat Eserleri Kanun Tasarısı’nda, internet ortamında müzik, film ve e-kitap paylaşanlara ağır yaptırım öngörülüyor. Korsan MP3 indirenler bin ile 50 bin TL arasında ceza ödeyecek.
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yenilenen “Fikir ve Sanat Eserleri Kanun Tasarısı” yürürlüğe girdiğinde, facebook, twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinden müzik, film, e-kitap ve makale paylaşmanın cezası artacak. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanun Tasarısı’nda değişiklik yapılmasını öngören taslağın 20 Eylül’de AB temsilcilerinin görüşüne sunulacağını sunulacağını ve ekimde TBMM gündemine getirilmesinin hedeflendiğini kaydetti. Günay, “İzinsiz müzik, film, e-kitap indirmenin ve paylaşmanın tabii ki karşılığı olacak” dedi.

16 Eylül 2012 Pazar

Online Anlık Mesajlaşma Servisi: eBuddy

Online Anlık Mesajlaşma Servisi: eBuddy
WLM (MSN), Yahoo, Gtalk, Facebook, ICQ, MySpace ve AIM (AOL)sohbet programlarını kurmadan internet üzerinden mesajlaşmanızı sağlayan eBuddy, Türkçe dil desteğiyle kullanıcıların ilk tercihleri arasında. 

eBuddy ile tek tek hesaplarınıza erişebilir veya eBuddy ID ile tüm anlık mesajlaşma servislerinde aynı anda oturum açabilirsiniz. eBuddy ID almak için sisteme kayıt olarak mesajlaşma servislerindeki profil giriş bilgilerinizi kaydetmeniz gerekiyor. Bu işlem sayesinde aynı anda 2 farklı WLM hesabınızla da oturum açabilirsiniz. Servis size her bilgisayar üzerinden program kurulumu gerekmeden sohbet imkanı sağlıyor. Ücretsiz olan servisten kayıt olmadan yararlanabilirsiniz.

Ücretsiz Online Üç Boyutlu Futbol Oyunu: Power Soccer


İnternet üzerinde ki en iyi 3 boyutlu futbol oyunu olarak lanse edilenPower Soccer’ın aslında bu iddiası yersiz değil. Çünkü internet tarayıcınız üzerinden oynayabileceğiniz ve görebileceğiniz en iyi görsellere sahip olan Power Soccer internetin en iyi 3 boyutlu futbol oyunu unvanını fazlasıyla hak eden bir yapım.

TSC PES exTReme 12 Güncelleme V.1.5 İndir


exTReme 12 Final Güncellemesi Hazır!
exTReme 12 i
çin şimdiye kadar 5 defa güncelleme hazırladık. En son güncellememiz olan V.1.5 ile birlikte, exTReme 12 güncellemeleri tamamlanmış olacak. Elbette ilerleyen zamanlarda çeşitli eklentilerle desteğimiz devam edecek. Özellikle transferler, Türkçe spiker isim seslendirmeleri ve çeşitli hataların ve eksiklerin giderilmesi ile ilgili içeriğe sahip olan güncellememizin detayları şöyle;
En altta kurulum videosunu izleyerek kurulumu yapmayı unutmayın!

Tasarımıyla büyüleyen 10 cihaz

Görüntü olarak göze hitap eden, aynı zamanda mükemmel işlevler sunan donanımlara rastlamak güç. Bu makalemizde testimizde performansıyla gücünü ispat eden, aynı zamanda stil sahibi tabletleri, ultrabook'ları, cep telefonlarını ve 3D TV'leri sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Bu hafta sinemalarda ne var?

Resident Evil 5: İntikam, Denizin Dişleri, Toprağın Çocukları, Sadakatsizler, İlk ve Son Aşkım,  Yurt, bu hafta vizyona giren filmler... 
Resident Evil: Retribution  // Resident Evil: İntikam
Puan: 9,3/10
Tür: Aksiyon, Gerilim, Korku
Süre: 117 Dakika
Yönetmen: Paul W.S. Anderson
Umbrella Şirketi'nin Dünya'yı yıkıma uğratmaya devam eden ölümcül T-Virüs'ü, dünya nüfusunu, et yiyen yaşayan ölüler ordusu haline dönüştürmektedir. İnsan ırkının son ve tek umudu Alice [Milla Jovovich], Umbrella'nın en gizli operasyonlar tesisinin kalbinde [ya da merkezinde] uyanır ve Alice'in, bu kompleksin altını üstünü getirmesiyle kendi gizli geçmişinin perdesi kalkar.  Güvenli bir sığınak olmaksızın, salgından sorumlu olanları avlamaya devam eden Alice, kendini Tokyo'dan New York, Washington-D.C. ve Moskovo'ya götüren bir yolculukta bulur.  Alice'in gerçek olamayacağını düşündüğü, onu her şeyi en baştan düşünmeye zorlayan bu yolculuk, İnsanın aklını başından alacak bir açığa çıkışla sonuçlanır. Keşfedilen yeni müttefiklerin ve eski tanıdık dostların yardımıyla Alice, unutulmaya yüz tutmuş düşmansı bir dünyaya kaçmak için, yeterince uzun süre hayatta kalıp savaşmak zorundadır. Geri sayım başladı." Aynı adlı  video oyunundan uyarlanan, dünya çapında yaklasık 700 milyon dolar hasılat elde eden  Resident Evil çılgınlığının basarılı film serisi  5.bölümüyle dönüyor..
Denizin Dişleri // The Reef
Puan: 5,6 /10
Süre: 94 dk
Tür: Gerilim, Korku
Yönetmen: Andrew traucki
Kate, kardeşi Matt ve kız arkadaşı Suzie ile birlikte Avustralya’ya Kate’in eski sevgilisi Luke’u görmeye giderler. Luke, onlara bir hafta sürecek bir tekne seyahati teklifi sunar. Plana göre bir haftada Endonezya’ya varacaklardır, fakat Avustralya kıyılarındaki Büyük mercan kayalıkları bölgesinde beklenmedik bir sorunla karşılaşırlar. Yelkenlinin salması parçalanır ve alabora olur. Tek şansları teknenin üstünde kalmak ya da en yakın adaya kadar yüzmektir. Bir kişi dışında hepsi adaya yüzmeye karar verirler. Oysa ki büyük bir köpekbalığı tarafından takip edildiklerini bilmemektedirler....
Toprağın Çocukları
Puan: 8,1
Tür: Dram, Tarih, Politik
Yönetmen: Ali Adnan Özgür
Film Köy Enstitülerinin hikayesini konu almaktadır. 1935’lere gelindiğinde Türk halkının en büyük yoksunluklarından biri de eğitimdir. Savaştan henüz çıkmış ve ayağa kalkmaya çalışan bir ülkenin çocukları, yoktan var etmeyi öğrenirler. Cumhuriyet düşü bir Rönesans gibi eğitimle, insan devrimini gerçekleştirecektir. Mustafa Kemal Atatürk, Hasan Ali Yücel, İsmail Hakkı Tonguç insan devrimi ışığının eğitimde olduğunu düşünürler. Yüzde sekseni okuma yazma bilmeyen insanlardan oluşan bir ülkenin, mutlak ve sarsılmaz birliğinin yegane temeli eğitimdir. Bu temel hep birlikte atılacaktır ki sağlam olsun. İşte Köy Enstitüleri bu temelin kendisi olarak düşünülmüş, savaştan çıkmış bir halkın genç çocukları, genç öğretmenleri ve ustaları geriye muazzam bir miras bırakmak için büyük bir mücadele vermiştir.Kemal kendi köyünde bağnazlığa, ayrımcılığa karşı eğitimle savaş verir. Tüm acılarına rağmen çocuklarını gönderdiği köy enstitüsünde ise İsmail Hakkı Tonguç komünizm suçlamalarıyla çarpışmaktadır. Dönemin politikaları, II Dünya Savaşı'nın etkileri, Turancı gençlik gibi nedenlerle enstitülerin bağımsız ve üretken yapısı kırılmak istenir. Bir çingene kızı olan Karika ise çingene olduğu için vatandaş bile sayılmaz. Köylü, Karika’yı ve ailesini istemez. Aybike, Tatar bir kız çocuğudur. On üçünde evlendirilir. Henüz on üçünde iken bakımından sorumlu olduğu Kerim’le kendini anne hisseder. Bu özel bağ ikisinin de enstitüye gelmesiyle daha da güçlenir. Savaş biter. Çok partili rejime geçilir. İsmail Hakkı Tonguç görevinden alınır. Hasan Ali Yücel istifa eder. Enstitüler tek tek kapanmaya başlar. Fakat kapanan kapıları genç enstitülüler açmaya çalışmaktan asla vazgeçmezler.
Sadakatsizler // Les Infideles
Puan: 6,0
Tür: Komedi
Süre: 109 dakika
Yönetmen: Fred Cavaye
Erkek sadakatsizliği anlatan, kısa filmlerden oluşan bir komedi. Kadın - erkek ilişkilerine erkek yönünden bakan, erkeğin aldatma nedenlerini araştırıp bu nedenlere esprili yaklaşan bir senaryoya sahip bir film. Filmin erkek karakterleri hatalarla boğuşurlarken, birçok saf dürüstlük sahneleri de filmde yer alıyor.
İlk ve Son Aşkım // Seeking A Friend For The End Of The World
Puan: 7,2
Tür: Dram, Komedi
Süre: 101 Dakika
Yönetmen: Lorene Scafaria
Çarptığında dünyayı yok edeceği kesin olan Matilda adlı asteroit, gezegene git gide yaklaşmaktadır. Bütün çareler tükenmiştir ve bilim adamlarının dahi ellerinde hiçbir çözüm yoktur...
Yurt
Puan: 7,5
Tür: Dram
Süre: 76 dk
Yönetmen: Muzaffer Özdemir
N.B.C'nin Kasaba, Mayıs Sıkıntısı ve Uzak filmlerinde rol alan ve Uzak ile Cannes'da en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanan Özdemir'in yazıp yönettiği ilk filmi.
İlgili Aramalar:bu hafta sinemalarda ne var?,bu hafta vizyona giren filmler,yurt filmi izle,ilk ve son aşkım filmi izle,sadakatsizler filmini izle,toprağın çocukları filmini izle,denizin dişleri filmini izle,resident evil intikam filmini izle

En iyi 10 kompakt kamera

CHİP fiyatlarıyla DSLR'leri aratmayan en iyi 10 kompakt kamerayı seçmiş.İşte 10 dev canavar!
CHIP test merkezinde yüzlerce dijital kamera test edilir ve çok azı "çok iyi" ödülüne layık görülür. Ve şimdi size en iyileri sunuyoruz: Bu kompakt kameralar ile kaygılanmadan en iyi fotoğrafları çekebilirsiniz.
Bir kamerayı iyi yapan nedir? Mükemmel görüntü kalitesi? Bir sürü ekipman? Ya da spor fotoğraflarında bile bulanık çıkmayacak kadar hızlı otofokus kabiliyeti mi?

14 Eylül 2012 Cuma

Google Türkiye Ofisi [Video]

Webrazzi çoğu kişinin hep merak ettiği Google Ofis'de kısa eğlenceli bir gezinti yapmış.
İstanbul'da bulunun ofis'de birçok eğlenceli,farklı bölümler mevcut fazla uzatmadan buyrun videoyu izleyin ve ne kadar farklı,düzgün,temiz,eğlenceli bir ofis görün :)

13 Eylül 2012 Perşembe

8 milyon pikselli 84 inç TV!

LG Electronics, CINEMA 3D Smart TV’leriyle IFA 2012’de teknoloji meraklılarının ilgi odağı oldu.
 Ev eğlencesi alanında, özellikle 3D TV’lerle bu yıl adından sıklıkla söz ettiren LG Electronics, CINEMA 3D Smart TV’lerini IFA 2012 boyunca LG ev eğlencesi ürünleriyle beraber ziyaretçilerin beğenisine sundu. LG’nin 3D TV’de vardığı nokta ve uzun soluklu bir çalışmanın sonunda elde ettiği yenilikler IFA 2012’de teknoloji tutkunlarının büyük beğenisini topladı. LG Electronics teknolojide eğilimleri tamamen değiştiren ürünlerle karşımıza çıkmaya devam ediyor. 1.5 yıl önce, 3D TV teknolojisinde çığır açan Film Patterned Retarder (FPR) teknolojisine sahip Cinema 3D Smart TV’ler ile TV endüstrisini şaşkına çevirmişti. O dönemde var olan 3D gözlüklerin aksine hafif ve uygun fiyatlı 3D gözlükler, şarj gereksinimi olmadan elverişli izleme olanağı sunuyor.

12 Eylül 2012 Çarşamba

İşte iPhone 5'in Fiyatları

iPhone 5 piyasaya çıktığında hangi fiyatlardan satılacak? Cevap burada...

Apple, dağıttığı davetiyelerdeki dev "5" rakamı ile iPhone 5'i tanıtacağını resmen onaylamıştı. Bu kez önemli yeniliklerle geleceğini beklediğimiz iPhone 5' için Apple'ın "N42" kod adını kullandığı ortaya çıktı.

11 Eylül 2012 Salı

Sony’den yeni dokunmatik bilgisayar!

Sony’nin IFA 2012’de görücüye çıkardığı VAIO yelpazesinde yer alan VAIOTM Tap 20 ile artık herkes heyecan verici medya deneyimlerini paylaşabiliyor. VAIOTM Tap 20, bir masaüstü kişisel bilgisayar ve çok daha fazlası olabilen, yepyeni bir ev bilgisayarı konsepti.

9 Eylül 2012 Pazar

Farmville 2 çıktı!

Popüler online oyun FarmVille tekrar geri döndü. Peki yeni Farmville'de neler var? Yeni bir deneyim sunacağı belirtilen FarmVille 2’de daha zengin karakter çeşitliliği, yeni sosyal özellikler yer alıyor. Tamamen 3 boyutlu hale getirilen oyunda artık ekinlerinizi sadece yetiştirip hasat etmeyecek, bunları hayvanlarınızı beslemede veya üretimde kullanabileceksiniz. Ayrıca bu ürünleri pazarda satma seçeneği de oyuna eklenmiş. Ek olarak hasat etme süreci daha basitleştirilmiş. Artık topluca belirli bir alanı seçebiliyor ve hasat işlemine başlanmasını sağlayabiliyorsunuz.

iPhone 5 böyle açılıyor! (Video)

Sonun da iPhone 5'in ön yükleme ekranı da internete düştü. Hem de videosuyla...

12 Eylül'de görücüye çıkacak olan iPhone 5, şu an muhtemelen Foxconn fabrikalarında büyük bir hızla üretimde. Görünüşe bakılırsa Jincheng, Çin'deki fabrikalardan bir kişi, bir iPhone'u dışarı çıkarmayı başarmış.

Videoda gösterilen telefon, tamamlanmış ve önyükleme yapıyor görünüyor. Cihaz önyükleme yaptıktan sonra ise ekranda bir hata mesajı çıkıyor: "Bu cihaz, iPhone Geliştirici Programının bir parçası olarak kaydedilmemiştir. Bu programın bir üyesi iseniz, lüften cihazınızı @@url@@ adresinde kaydettirin."

Daha önceki sızıntılarla uyumlu görünen cihazın bir şaka olması olasılığı düşük görünüyor. iPhone 5'i fabrikadan sızdıran kişiye göre iPhone 5, söylendiği gibi daha ince ve daha uzun.

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com