29 Kasım 2013 Cuma

Vizyondakiler

Vizyondakiler

Vizyona giren filmler; Ruhlar Bölgesi Bölüm 2, Danışman, Bir Vampir Hikayesi, Niko 2:Küçük Kardeş, Tamam Mıyız?
Ruhlar Bölgesi Bölüm 2 (Insidious: Chapter 2)

Lambert ailesi, çocuklarını esir alan şeytan ve ruhlardan kurtulmayı başardıktan sonra çareyi bulundukları yeri terk edip, oğulları Dalton'ı büyükannesi Lorraine'in yanına götürmekte bulurlar. Böylece hepsi güvende olacak ve yeni bir sayfa açacaklardır. Ancak yakalarına yapışan lanet burada da peşlerini bırakmaya niyetli değildir. Bu kez baba Josh'a musallat olan kötü ruhları yetenekleri sayesinde önceden hisseden küçük Dalton, elinden geleni yapar; ancak Josh günbegün bu belaya karşı daha savunmasız hale gelmektedir. Diğer aile üyeleri de Josh'a yardım etmeye çalıştıkça işler daha da karışık bir hal almaya başlar. Bir süre sonraysa ruhlar ve kendi dünyaları arasındaki bağlantının sırları yavaş yavaş açığa çıkar...
2004 yapımı Saw/Testere filmiyle sinemaya esaslı bir giriş yapan James Wan, büyük ilgiyle karşılanan Insidious filminin devamı niteliğindeki bu filmin de yönetmenliğini yürütüyor. Başrollerde ise bir kez daha Patrick Wilson, Rose Byrne ve Ty Simpkins'i izliyoruz.
Danışman (The Counselor)
Counselor, üst seviyede saygı duyulan ve nişanlısı Laura ile huzurlu bir hayat süren başarılı bir avukattır. İtibarının sarsıldığı günler ise ekonomik sıkıntılarla boğuştuğu ve daha fazla paraya ihtiyaç duyduğu sırada başlar. Counselor, adaletin iki yanında da yer alacağı bir hamle yapar ve kendini milyonlarca doların havada uçuştuğu uyuşturucu ticareti ağı içerisinde bulur. Artık Amerika'nın Meksika sınırındadır ve Reiner isimli güçlü bir iş adamıyla bir iş anlaşması yapmak üzeredir. Yirmi milyon dolarlık kargoyu satmaları gereken bu işe Westray isimli tuhaf bir yabancı ve son derece çekici bir kadın olan Malkina da dahil olmuştur. Ne var ki hiçbir şey planlandığı gibi gitmez ve kendilerini acımasız bir can pazarının içerisinde bulurlar...
Ridley Scott'ın yönetmenliğini yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Brad Pitt, Michael Fassbender, Javier Bardem, Penélope Cruz ve Cameron Diaz gibi birbirinden ünlü isimler bulunuyor.
Bir Vampir Hikayesi (Byzantium)
Clara ve kızı Eleanor 200 yıldır insan kanıyla hayatta kalan vampirlerdir. Fakat kimse onların anne-kız olduğunu bilmez, benzerlikleri ve güzellikleriyle kendilerini iki kız kardeş olarak tanıtırlar. Fakat Clara geçmişte takılıp kalmadan sadece geleceği düşünerek yaşamak isterken, Eleanor oradan oraya sürüklenmekten, kaçmaktan sıkılmıştır; artık bir yerde yerleşerek yaşamak ister. İki kişinin öldürüldüğü bir cinayet ortaya çıktıktan sonra bu iki gizemli kadın çareyi taşrada bir İngiliz kasabasına sığınmakta bulur.
Clara bu arada yalnızlık çeken Noel adında genç bir adamla tanışırken, Eleanor da Frank ile dost olur ve ona sırrı açar. Ama taşıdıkları ölümsüzlük çok geçmeden başkalarının da dikkatini çekecektir...
Anne-kız başrollerinde yakın dönemin yükselen iki yıldızı Gemma Arterton ve Saoirse Ronan'ıu seyrederken, filmin yönetmenliğini Neil Jordan üstleniyor. Senaryo ise Moira Buffini'ye ait.
Niko 2: Küçük Kardeş, Tatlı Bela (Niko 2: Little Brother, Big Trouble)
Animasyon ve macerayı bir arada sunan eğlenceli filmimiz, ren geyiği Niko'nun hikayesini anlatıyor. Kaybolan erkek kardeşini arayan Niko, arkadaşlarından yardım alarak, maceradan maceraya atılıyor.
Tamam mıyız?
İhsan bedensel engeli nedeniyle annesine bağımlı olarak yaşamak zorunda olan ve içerisinde kısılıp kaldığı bu hayata günbegün daha fazla küsen genç bir adamdır. Hayalleri vardır; asla gerçekleşmeyeceğini düşündüğü bu hayallerin uktesi ve annesine yük olduğu fikrinin ağırlığıyla yaşamdan kopmaktadır. Temmuz ise idealleri doğrultusunda baba evinden ayrılan ve bu süreçte ayaklarının üzerinde durmak için çabalayan bir heykeltıraştır. Geçinebilmek amacıyla çocuk romanlarında çizerlik yapar ve mutlu bir ilişkisi de vardır. Her şey böylesine yolunda giderken kız arkadaşı tarafından terk edilmesi ve üstüne işten çıkarılması hayatını altüst eder. Temmuz ve İhsan'ın yolları hayatlarının böylesine karanlık bir döneminde kesişir ve bu tesadüf ikisinin de yeniden doğmasını sağlar.
Yerli sinemamızın sevilen ismi Çağan Irmak'ın son filmi olan yapımın senaryosu da Irmak'a ait. Filmin başrollerini Aras Bulut İynemli ve Deniz Celiloğlu paylaşırken, oyuncu kadrosunda göze çarpan diğer isimler Sumru Yavrucuk, Aslı Enver ve Gürkan Uygun...

Samsung Galaxy S Duos 2, 6 Gb RAM ile satışa sunulucak!

Samsung Galaxy S Duos 2

Samsung Galaxy S Duos 2, 6 Gb RAM ile geliyor!

Cihazın özellikleri şöyle, Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemi ve TouchWiz arayüzü ile geliyor. Çift SIM kart özelliği, 1.2 GHz çift çekirdekli işlemci, 4 inç 800 × 480 piksel çözünürlükte ekran, 5 megapiksel arka kamera ve 1500 mAh batarya, 4 GB depolama ve microSD kart yuvası bulunuyor. 
768 MB RAM kullanılmış. Bu konuda pazarlama hilesi yapan Samsung, 6 GB sanılıp dikkat çekmek istediği cihazın özelliklerine 768 MB değil, 768 megabayta eş değer olan 6 Gb (gigabit) olarak göstermiş.

28 Kasım 2013 Perşembe

Bilgisayar Sistem Tavsiyeleri

Bilgisayar Sistem Tavsiyeleri

Bütçenize göre sistem tavsiyeleriGiriş Seviyesi Oyun Sistemleri,Orta Seviye Oyun Sistemleri,Üst Seviye Oyun Sistemleri,Ofis Sistemleri,Dizüstü Sistemleri

Giriş Seviyesi Oyun Sistemleri
 İşlemci
Intel Core i3-4130
AMD FX-4100
 Anakart
Asus H81-PLUS
MSI 760GM-E51
 Ekran Kartı
MSI GTX 650
ASUS HD 7770 DIRECTCU
Ortak Bileşenler
 Bellek
GSKILL 4GB VALUE 1333MHz
 Sabit Sürücü
Seagate Barracuda 500GB 7200RPM
 Ses kartı
Tümleşik
 Hoparlör
Yok
 Monitör
AOC 21.5″ E2260SWDA
 Klavye/Fare
A4 TECH KL 4020D kablolu set
 Kasa
Cooler Master CMP-350
 Güç Kaynağı
Kasaya dahil 350 watt
 Toplam
653$ + KDV
622$ + KDV
Orta Seviye Oyun Sistemleri
 İşlemci
Intel Core i5-4670K
AMD FX-8320
 Anakart
MSI Z87-G43
Asus M5A97 R2.0
 Ekran Kartı
ASUS R9 280X DirectCU II TOP
Asus GTX 770 DirectCU II
Ortak Bileşenler
 Bellek
GSKILL Ripjaws 8GB 1600MHZ
 Sabit Sürücü
Seagate Barracuda 1TB 7200 RPM
 Ses kartı
Tümleşik
 Hoparlör
Yok
 Monitör
AOC 23.6″ E2461FWH
 Klavye/Fare
Microsoft Wireless Desktop 3000 set
 Kasa
Cooler Master RC-K380
 Güç Kaynağı
Kasaya dahil 600 watt
 Toplam
1344$ + KDV
1258$ + KDV
Üst Seviye Oyun Sistemleri
 İşlemci
Intel Core i7-4770K
AMD FX X8 9370
 Anakart
MSI Z87 MPOWER MAX
Asus Crosshair V Formula
 Ekran Kartı
ASUS R9 280X DirectCU II TOP
ASUS GTX 780
Ortak Bileşenler
 Bellek
GSKILL ARES 16GB 1600MHz
 Sabit Sürücü
Kingston HyperX 3K 120GB SSD + WD Velociraptor 1TB
 Ses kartı
Creative X-FI Titanium FATAL1TY CHAMPION
 Hoparlör
Logitech Z-906
 Monitör
Asus VE278H
 Klavye/Fare
Thermaltake TT ESports MEKA G - Thermaltake TT Esports Black Element
 Kasa
Cooler Master HAF 912 ADVANCE
 Güç Kaynağı
COOLER MASTER RS-720 SILENT PRO M2 720W
 Toplam
3037$ + KDV
3148$ + KDV
Oyun Dizüstü Sistemleri
 
MSI GT70 SuperR2
ASUS G750 
 İşlemci
 Intel Core i7-4700QM
 Intel Core i7-4700HQ
 Yongaseti
 Intel HM87
 Intel HM87
 Grafik Arabirimi
 Nvidia Geforce GTX 780M
 Nvidia Geforce GTX 780M
 Bellek
 32GB DDR3
 16GB DDR3
 Sabit Sürücü
 750GB + 3 x 128GB SSD RAID
 750GB + 256GB SSD
 Ekran 
 17.3″, IPS, 1920×1080
 17.3″, LED, 1920×1080
 Optik Sürücü
 Bluray Combo
 Bluray RW
 Bağlantılar
 3 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, HDMI
 4 x USB 3.0, HDMI
 Kart Okuyucu
 SD, SDHC, SDXC
 SD, MS, MSPro, MMC
 Ağ
 Wi-Fi, Bluetooth, LAN (RJ45)
 Wi-Fi, Bluetooth, LAN (RJ45)
 Pil
 9 hücreli
 8 hücreli
 Ağırlık
 3.9 kg
 4.8 kg
 İşletim Sistemi
 Windows 8 64-bit
 Windows 8 64-bit
 Fiyat
2779$ + KDV
2343$ + KDV 

İlgili Aramalar: Bilgisayar Sistem Tavsiyeleri, Dizüstü Sistemleri, Giriş Seviyesi Oyun Sistemleri, Ofis Sistemleri, Orta Seviye Oyun Sistemleri, Oyun Sistemleri, Üst Seviye Oyun Sistemleri

Teknoloji Haberleri - Android Oyun İndir

En güncel teknoloji haberleri, vizyona giren filmler, oyun haberleri, mobil dünya, İOS ve Android oyun ve uygulamaları, gündemden haberler, blogger eklentileri ve çok daha fazlası için sitelerimize ziyaret edin.

Teknoloji-İnternet Haberleri - Teknoloji-İnternet Haberleri - Android Oyun İndir

Günün Android Oyunu: GT Racing 2

Günün Android Oyunu: GT Racing 2
Günün Android Oyunu GT Racing 2: Gerçek Otomobil Deneyimi dünyanın en prestijli otomobillerini içeren gerçekçi bir yolculuk!
Solo veya çok oyunculu modlarda benzeri görülmemiş bir sürüş zevki sunmak için tasarlanmış satış rekortmeni seri, ücretsiz olarak geri döndü.
LİDERLİK: EN İYİ ELLE KONTROLLÜ YARIŞ OYUNU OLMAYA ADAY
• Yılın en zengin elle kontrollü yarış simülasyonu oyunu: Gerçek Mazda Raceway Laguna Seca da dahil13 pistte 67 lisanslı otomobil.
• 30'un üzerinde üreticiden süper ve gerçekçi bir otomobil koleksiyonu: Mercedes-Benz, Ferrari, Dodge, Nissan, Audi, Ford ve dahası.
• Klasik Yarış, Teke Tek, Devirme ve Geçiş'in de aralarında bulunduğu 1400 etkinlikte sürüş becerilerini test et.
• Her hafta 28 yeni meydan okuma: Sürüş becerilerini geliştir ve yeni bir ücretsiz araba kazanma şansı edin!
ÖZGÜNLÜK: DAHA DERİN BİR SÜRÜŞ HEYECANI
• Yeni fizik motoru, elle kontrollü yarış oyunları içinde gelmiş geçmiş en gerçekçi otomobil dinamiğini sunuyor.
• GT Racing 2'de güneş her zaman parlamıyor: Pistlerimiz günün değişik saatlerini ve hava koşullarını yaşatıyor.
• Nefes kesen bir iç görünüş de içeren 4 farklı kamera arasından seç ve yarış, üstelik gözlerin gerçek otomobil tasarımlarıyla bayram etsin!
• Onarım süresi veya masrafı yok! Bir yarış etkinliğinde bir daha asla ne beklemeni ne de ödeme yapmanı isteyeceğiz.
DENEYİM: SÜRÜŞÜ SOLO YA DA ÇOK OYUNCULU OLARAK DENEYİMLE
• Arkadaşlarınla veya dünyanın her yerinden gerçek oyuncularla rekabete gir. Çok oyunculu her yarışta en iyi zamanı yap!
• Diğer sürücülerle oynamak için takımlara katıl ve ortak hedeflerinizi gerçekleştir.
• Yarışta yeni misin? Kısa sürede hız kazanmak için Yön & Fren Yardımı'nı aç!
• Deneyimli bir sürücü müsün? Yüzlerce kişiselleştirme seçeneğiyle garajda performansını artır!
Hiçbir oyun sana GT Racing 2 kadar gerçekçi bir sürüş deneyimi sunamaz. Ücretsiz olarak indir ve piyasadaki en özgün yarış oyununun tadını çıkar!
Yarış oyunları, yarış simülasyon oyunları, ralli oyunları ve otomobillerle ilgili her şeyi sevenler için! Bu oyun ücretsiz oynanabilir.

27 Kasım 2013 Çarşamba

Samsung Galaxy S5’e Ait Yeni Bilgiler Var!



Teknoloji severlerin merakla beklediği Galaxy S5 gün geçtikce yeni bilgilerler karşımıza çıkıyor. Bu sefer yabancı bir siteden bulduğumuz bilgileri yayınlaycağım. Bulduğum sitede işlemci yapısından, ekran özelliklerine kadar bir çok alanda bilgi veriyor. Buyrun bulduğumuz bilgiler;

Akıllı telefon kullanıcılarının beğenisini kazanan ve kısa sürede satış rekorları kıran Galaxy S4’ün izinden gitmeye hazırlanan Galaxy S5 hakkında yeni söylentiler yer alıyor. Performans konusunda kullanıcı eleştirilerini dikkate alan Samsung, yeni nesil akıllı modelinde 64-Bit işlemci kullanmaya hazırlanıyor.

Her yıl yaz aylarında tanıtılan yeni nesil Galaxy Sx modellerine ait görseller ve özellik dedikoduları, Aralık aylarında sızdırılmaya başlıyor. Alüminyum kasanın, 64-Bit işlemci mimarisinin ve 2K ekran çözünürlüğünün başrol oynadığı sızıntılar şimdiden konsept videolara dönüşüyor.

Kavisli alüminyum kasaya, 5 inç büyüklüğünde ve 2K çözünürlüğündeki Super AMOLED ekran teknolojisine sahip olması beklenen Galaxy S5, 8 çekirdekli 64-Bit mimarili bir işlemciyle karşımıza çıkabilir.

3 GB Ram, 4000 mAh batarya gücü ve 4K video kaydı yapabilen 16 Megapiksel kameraya sahip akıllı modelin, Android 4.4 KitKat veya Android 5.0 ile görüleceği öne sürülüyor.

Windows XP Pro SP3 2013 Kasım Güncel Türkçe İndir


Windows XP Pro SP3 2013

Windows XP Pro SP3 2013 Türkçe Katılımsız Tek link indir
Windows XP Pro SP3 2013 Türkçe güncel
Kasım  2013 itibarı ile güncel windows xp sp3 Türkçe 32 bit sürümüdür. Sata ve IDE sürüm ayrı olarak verilmiştir.
#SP3 Sonrası Tüm Kritik Güncellemeleri
#Internet Explorer 8 ve Tüm Güncellemeleri
#Windows Media Player 11 ve Tüm Güncellemeleri
#exFAT Desteği
#Blueray DVD’ler İçin Gerekli Desteği
#User Profile Hive Cleanup Aracı
#Bilgisayarım özelliklerinde Version 2013 Değişikliği
#Windows Installer 3.1′i
#Mavi Görev Yöneticisi
#UxTheme Yaması İçerir !
#Sata Sürücüleri İçerir ( Satalı Sürüm )
# Katılımsızdır , Kurulucak Alanı Seçip Açılışta Kullanıcıları Belirliceksiniz..
#Reklam İçermez , User-PC Adıyla Kayıt Yapılmıştır.
Boyut:618-mb
Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz
Platform: Windows Tümü
Serial key vb istemez otomatik kurulumdur.

İlgili Aramalar: Windows XP Pro SP3 2013 indir,Windows XP Pro SP3 download,Windows XP Pro SP3 full,Windows XP Pro SP3 full sürüm indir,Windows XP Pro SP3 full tek link indir,Windows XP Pro SP3 indir,Windows XP Pro SP3 indir full,Windows XP Pro SP3 indir tek link,Windows XP Pro SP3 indir teklink,Windows XP Pro SP3 katılımsız,Windows XP Pro SP3 serial key,Windows XP Pro SP3 tam indir,Windows XP Pro SP3 tam sürüm indir,Windows XP Pro SP3 tek link,Windows XP Pro SP3 tek link indir

Artık En İyi Antivirüs: Kaspersky 2014

Artık En İyi Antivirüs: Kaspersky 2014
Ekim - Kasım 2013'ün antivirüs raporu!
Zorlu testler, en başarılı ve en başarısız antivirüsleri ortaya çıkarttı... İşte sonuçlar!
Virüs test laboratuvarı AV-Test, 25 virüs tarama yazılımını Windows XP üzerinde karşı karşıya getirdi. Ekim - Kasım 2013 antivirüslerinin ele alındığı testte her antivirüse "algılama", "performans" ve "kullanım kolaylığı" olmak üzere üç farklı puan verildi.Kaspersky Internet Security 2014, testte üç alanda birden tam puan alarak şimdiye kadarki en güçlü lider oldu. 
Test sonuçları
SıraGüvenlik paketiAlgılamaPerformansKullanımToplam
1Kaspersky Internet Security 20146,06,06,018,0
2Bitdefender Internet Security 20146,05,06,017,0
3Avira Internet Security 20134,55,56,016,0
3G Data InternetSecurity 20146,04,55,516,0
5AVG Internet Security 20145,05,05,515,5
5AVG Anti-Virus Free Edition 20145,05,05,515,5
5Panda Security Cloud Antivirus FREE 2.25,54,55,515,5
8BullGuard Internet Security 13.05,54,05,515,0
8Trend Micro Titanium Maximum Security 20146,03,55,515,0
8F-Secure Internet Security 2013 & 20146,04,05,015,0
11Symantec Norton Internet Security 20145,03,56,014,5
11McAfee Internet Security 2013 & 20145,03,56,014,5
11Qihoo 360 Internet Security 4.24,05,05,514,5
14Comodo Internet Security Premium 6.2 & 6.36,03,54,514,0
15Microworld eScan internet security suite 14.05,52,06,013,5
15Avast Free AntiVirus 8.04,03,56,013,5
17Check Point ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall 11.02,54,56,013,0
17ThreatTrack VIPRE Internet Security 2013 & 20143,53,56,013,0
17ESET Smart Security 6.05,02,55,513,0
20Tencent PC Manager 8.12,53,56,012,0
21Kingsoft Antivirus 20132,53,06,011,5
21Norman Security Suite Pro 10.13,53,54,511,5
23Microsoft Security Essentials 4.30,04,06,010,0
24K7 TotalSecurity Total Security 13.11,53,54,09,0
24AhnLab V3 Internet Security 8.01,03,54,59,0
CHIP Online

En İyi Zombi Filmleri

En İyi Zombi Filmleri

Bu listemizde En İyi 10 Zombi Filmlerini listeledik.

Ölülerin Şafağı

09 Nisan 2004
2004 - ABD ,  Kamboçya ,  Japonya ,  Fransa
Bilim Kurgu ,  Aksiyon ,  Korku
101 Dak.
Zack Snyder
Kevin Zegers ,  Ving Rhames ,  Sarah Polley ,  Lindy Booth ,  Mekhi Phifer
George A. Romero ,  James Gunn
Wes Craven ,  Eric Newman

Film Özeti

Bir gece içinde dünya, gerçeküstü boyutlarlardaki nedeni anlaşılamayan, açıklanamayan ve öldürücü bir belanın işgal ettiği ve ölülerin ölmediği, yaşayan bir kabusa dönüşür.

28 Hafta Sonra

13 Temmuz 2007
2007 - İngiltere ,  İspanya
Bilim Kurgu ,  Gerilim ,  Korku
100 Dak.
Juan Carlos Fresnadillo
Jeremy Renner ,  Rose Byrne ,  Imogen Poots ,  Idris Elba ,  Robert Carlyle
Ayça Bingöl ,  Volkan Severcan ,  Özden Ayyıldız ,  Hakan Vanlı , Ayhan Kahya
Juan Carlos Fresnadillo ,  Rowan Joffe
Danny Boyle ,  Andrew Macdonald

Film Özeti

Rage virüsünün Britanya adalarına yayılmasından altı ay sonra, Amerika ordusu düzeni yeniden sağlamış ve karantina altındaki bölgelere insanları tekrar yerleştirmeye başlamıştır. Ülke tekrar inşa edilirken, yurtlarına geri dönen bir mülteci aile tekrar bir araya gelmenin sevinci içindedir. Fakat içlerinden birisi korkunç bir sır saklamaktadır: içlerinden birisi Rage virüsü taşıyıcısıdır.

Zombieland

25 Aralık 2009
2009 - ABD
Komedi ,  Korku
88 Dak.
Ruben Fleischer
Emma Stone ,  Abigail Breslin ,  Woody Harrelson ,  Jesse Eisenberg ,  Bill Murray
Elif Acehan ,  Fatih Özacun ,  Aydoğan Temel ,  Gökhan Akçakara , Hakan Altuntaş
Rhett Reese ,  Paul Wernick
Gavin Polone ,  Rhett Reese

Film Özeti

Ruben Fleischer‘ın yönetmenliğini yaptığı Zombieland korku/komedi türünde bir yapım. Filmin başrollerini Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone, Abigail Breslin, Amber Heard ve Mila Kunis paylaşıyor. Bill Murray ise konuk oyuncu olarak bir zombiyi canlandırıyor. Filmde zombi salgınıyla yaşamları kabusa dönen bir grup insanın tehlikeli yolculuğu komedi ve korku öğeleri harmanlanarak anlatılıyor.

Dehşet Gezegeni

27 Temmuz 2007
2007 - ABD
Aksiyon ,  Gerilim ,  Korku
191 Dak.
Robert Rodriguez,  Eli Roth
Bruce Willis ,  Kurt Russell ,  Danny Trejo ,  Rose McGowan ,  Josh Brolin
Robert Rodriguez ,  Rob Zombie

Film Özeti

SIN CITY – GÜNAH ŞEHRİ filminin yönetmeni Robert Rodriguez, bu sefer yıllardır kendine örnek aldığı filmlerdeki korku tarzını harmanlayarak karşımıza çıkıyor.
William ve Dakota Block (Josh Brolin ve Marley Shelton) bir gece arka bahçelerinde dolaşan insanlar olduğunu fark ederler. Evlerinden çıktıklarında kasabadaki insanların garip davranmaya başladıklarını keşfederler. İnsanlar yavaş yavaş saldırganlaşmaya başlamışlardır. Bu saldırılar sırasında bacağı kopan dansçı Cherry (Rose McGowan) ve eski erkek arkadaşı Wray (Freddy Rodriguez), William ve Dakota’yla birlikte kasabada umutsuzca dolaşmaya başlarlar ve kasabada yaşanan bir patlama sonucu ortaya çıkan gazın insanları cani yaratıklara dönüştürdüğünü keşfederler.
PLANET TERROR’da Michael Biehn, Jeff Fahey, Naveen Andrews, Stacy Ferguson ve Michael Parks da rol alıyor.

Zombilerin Şafağı

09 Nisan 2004
2004 - İngiltere ,  Fransa ,  ABD
Komedi ,  Korku
99 Dak.
Edgar Wright
Simon Pegg ,  Bill Nighy ,  Martin Freeman ,  Nick Frost ,  Kate Ashfield
Simon Pegg ,  Edgar Wright
Nira Park

Film Özeti

Shaun’un hayatı artık tıkanma noktasına gelmiştir. Bütün vaktini en iyi arkadaşı Ed’le birlikte Winchester adlı bir barda annesi ve kız arkadaşının yarattığı problemleri çözmeye çalışmakla geçirmektedir. Liz'in kendisini terketmesiyle Shaun sonunda hayatını bir düzene sokmaya karar verir. Kız arkadaşının kalbini tekrar kazanıp annesiyle olan sorunlarını telafi etmeye karar verir. Artık yetişkin bir erkek olmanın sorumluluklarını yerine getirmesi gerekmektedir. Ancak bu arada zombiler dirilir ve yaşayanları yemek üzere harekete geçerler. Ancak aldığı kararlara göre zombilerin dirilmesi Shaun için basit bir sorundur. Zombi saldırısından ailesini ve sevdiklerini kurtarabilmek için arkadaşı Ed ile birlikte gidebilecekleri en sakin yeri bulurlar: Winchester.

28 Gün Sonra

11 Temmuz 2003
2002 - İngiltere ,  Hollanda ,  ABD
Bilim Kurgu ,  Gerilim ,  Korku
113 Dak.
Danny Boyle
Cillian Murphy ,  Brendan Gleeson ,  Naomie Harris ,  Luke Mably , Christopher Eccleston
Alex Garland
Andrew Macdonald

Film Özeti

İngiltere'de bir genetik araştırmalar ensitüsünde bilimadamları insan doğasındaki şiddeti ve öfkeyi önleyebilmek amacıyla bazı tehlikeli deneyler yapmış ve bunun sonucunda 'rage' adını verdikleri bir virüs geliştirmişlerdir. Ancak bu araştırmalarda denek olarak maymunların kullanıldığını öğrenen hayvan hakları koruyucusu bir grup eylemci, bilimadamlarının maymunlara zarar verdikleri gerekçesiyle kendi yöntemleriyle deneylerin yapıldığı binaya sızarak korunaklı kafeslerde tutulan ve bilimadamlarının 'rage' virüsü aşıladıkları maymunlardan birini serbest bırakırlar.Fakat serbest kalan maymun kafesten çıkar çıkmaz eylemcilerden birine saldırır ve olaylar içinden çıkılmaz bir hal alır.

Ölümcül Deney

20 Eylül 2002
2002 - İngiltere ,  Almanya ,  ABD ,  Fransa
Bilim Kurgu ,  Aksiyon ,  Korku
100 Dak.
Paul W.S. Anderson
Milla Jovovich ,  Michelle Rodriguez ,  Jason Isaacs ,  James Purefoy ,  Eric Mabius
Paul W.S. Anderson
Paul W.S. Anderson ,  Bernd Eichinger

Film Özeti

Umbrella adındaki Dünya devi bir şirket teknolojik aletler,uzay araçları,sağlık ve kişisel bakım ilaçları ve silah üretimi gibi çeşitli alanlarda üretim yapmaktadır.Dünya'nın pek çok yerinde Umbrella sanayi kuruluşları bulunmaktadır.Ancak Umbrella'nın asıl merkezi Kuzey Amerika'daki Raccon City'dir.Ancak Umbrella hakkında kendi çalışanlarının bile bilmediği bazı tehlikeli,gizli projeler yürütülmektedir.Bunların başında biyolojik silah,genetik testler ve ölümcül bir virüs gelmektedir. Umbrella'nın yürüttüğü bu araştırmaların yapıldığı yer altı tesisi Hive'da T-virüsü adındaki bir enfeksiyon serbest kalır.Bunu takiben tesisin tüm gücünü elinde tutan Kızıl Kraliçe adındaki süper bilgisayar,virüsün yayılmasını engellemek için,tüm çalışanların ölümü pahasına tüm tesisin giriş ve çıkışlarını kapatır.
Alice ve Rain,tüm araştırma ekibini ortadan kaldıran virüsü izole etmekle görevli S.T.A.R.S isimli komando takımını yönlendirmekle görevlidir.Tesise giren ekip kısa bir süre sonra korkunç bir gerçekle karşı karşıya kalacaklardır.Öldükleri sanılan şirket çalışanlarının bilinçlerini kaybedip akli dengelerini yitirerek ete ve kana susamış yamyamlara yani zombilere dönüşmüşlerdir.Zombilerin bir ısırığı veya ufacık bir tırmığı virüsün yayılmasına ve birkaç saat içinde sizinde onlardan birine dönüşmenize neden olur.Bu yer altı tesisinde Umbrella için çalışan bilim adamlarının denek olarak kullandıkları insanlara aşırı dozda T-virüsü vermeleri sonucu mutasyona uğrayıp ölümcül yaratıklara dönüşmüşlerdir.Bu labaratuvar yaratıklarından biri de serbest kalmıştır üstelik.Alice'in ve ekbinin artık sadece zombilerle değil bu tehlikeli yaratıkla da başları beladadır.

Sıcak Kalpler

05 Nisan 2013
2013 - ABD
Komedi ,  Korku ,  Romantik
98 Dak.
Jonathan Levine
Teresa Palmer ,  John Malkovich ,  Nicholas Hoult ,  Dave Franco , Rob Corddry
Jonathan Levine
Erik Feig ,  Bruna Papandrea

Film Özeti

Film, "R" isimli bir erkek zombinin kurbanlarından birinin kız arkadaşıyla tehlikeli bir ilişkiye başlamasını anlatacak. Bu ilişki, başta R olmak üzere tüm zombileri değiştirecek zincirleme bir reaksiyonun ilk adımı olacak...

Zombiyi Hoult'un, kız arkadaşını da Palmer'ın canlandıracağı projede ünlü aktör Malkovich de General Grigio'yu, dünyayı işgal eden zombileri temizlemeyi kafasına koymuş kötü karakteri canlandıracak. Rob Corddry de R isimli zombiyle aynı düşünceleri paylaşan M isimli başka bir zombiye hayat verecek.

Doghouse

2009 - İngiltere
Komedi ,  Korku
89 Dak.
Jake West
Stephen Graham ,  Danny Dyer ,  Christina Cole ,  Noel Clarke , Alison Carroll
Dan Schaffer
Mike Loveday

Film Özeti

Bir grup erkeğin yeni boşanan arkadaşlarına yardımcı olmak namına bir kasabaya gelmelerini ancak,oraya geldiklerinde kasabadaki bütün kadınların erkek yiyen yamyamlara dönüştüren bir virüs kapmış olduklarını görmeleriyle gelişen absürd olayları anlatır...

Dünya Savaşı Z

21 Haziran 2013
2013 - ABD
Aksiyon ,  Dram ,  Korku
113 Dak.
Marc Forster
Brad Pitt ,  Mireille Enos ,  James Badge Dale ,  Ludi Boeken , Matthew Fox
Damon Lindelof ,  Max Brooks
Brad Pitt ,  Ian Bryce

Film Özeti

Zombi Savaşı’nın gerçek dehşetiyle yüzleşmenin vaktidir… Çin’de ortaya çıkan bir virüs insanları yaşayan ölüler haline getirmektedir. Ve insan oğlu ikiye ayrılır.

Brad Pitt'in hem başrolünü hem de yapımcılığını üstlendiği film, insanlar ve zombiler arasında yaşanan sıra dışı bir savaşı odağına alıyor. Film Max Brooks'un aynı adlı kitabından uyarlandı.

Etiketler: En İyi Zombi Filmleri,Zombi filmleri izle,Dünya Savaşı Z izle,Ölülerin Şafağı izle,28 Hafta Sonra izle,Zombieland izle,Dehşet Gezegeni izle,Zombilerin Şafağı izle,28 Gün Sonra izle,Ölümcül Deney izle,Sıcak Kalpler izle,Doghouse izle

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com