28 Ağustos 2016 Pazar

PayPal Alternatifi Ödeme Sistemleri

PayPal’e alternatif olabilecek 6 online ödeme sistemini sizler için listeledim. İşte PayPal alternatifi online ödeme sistemleri.

Skrill

skrill-online-odeme-sistemi
Skrill’de kullanıcılar bir kredi kartı ya da banka hesabına bağlı olan bir e-mail ID (kimlik doğrulaması) ile diğer Skrill kullanıcısına para gönderebiliyor. Sistemde para çekme kesinti ücreti 3.95€(13TL) Sistemde para alma tamamen ücretsiz.

WebMoney

webmoney
“Uluslararası ödeme sistemi ve online iş yürütme ortamı” olarak kendini tanımlayan WebMoney, dünya genelinde 30 milyon kullanıcısına hizmet veriyor. WebMoney transfer sisteminde Para YüklemeÖdeme YapmaPara ÇekmeYatırım Yapma gibi birçok işlem gerçekleştirilebiliyor. Hizmet, aynı zamanda zengin kurumsal seçenekler de sunuyor.

ininal

ininal
İçine yüklediğiniz bakiye kadar harcama yapabilirsiniz. Kredi kartı / Banka kartı'nın geçtiği her yerde rahatlıkla güvenle işlem yapabilirsiniz. 5 TL’ye satın alınan kartın aylık kullanım ücreti ise 2 TL.
Eğer kartınızda para yoksa kullanım ücreti çekilmez ve geriye dönük ödeme kesinlikle alınmaz! Kartı hem internette hem mağazalarda, yurtiçinde ve yurtdışında her yerde kullanabilirsiniz.

BKM Express

bkm
BKM Express tamamıyla yerli bir firma. Bankalararası Kart Merkezi tarafından geliştirilen BKM Express ile tüm kredi  kartı ve banka kartlarınızı tek bir hesap altında toplayabiliyorsunuz. Güvenilir bir şekilde para gönderip almak mümkün. BKM Express sistemine 17 adet banka eklenebiliyor.

Payoneer

payoneer-card
Payoneer, 200'ü aşkın ülkeye hizmet veriyor. Payoneer sisteminde hesap sahiplerine para gönderme, banka hesabına para çekme, küresel ödemeler yapma ve küresel para transferleri gerçekleştirme işlemleri yapılabiliyor. Kartın yıllık kullanım ücreti 29,90$
Firma kurumsal müşterilerine de önemli seçeneklere sunmasıyla biliniyor.

Payza

Deposit-Money-payza-Account
Payza, bugün 190'dan fazla ülkeye hizmet veriyor ve 21 farklı para birimini destekliyor. Payza üzerinde para göndermek ücretsiz. Para alma ve para çekmede kesinti yapılıyor.
Birini tercih ederek, online ödeme ve para transferi işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

26 Ağustos 2016 Cuma

Vizyona Giren Filmler – 26 Ağustos 2016

Bu hafta vizyondaki filmler listesini sizler için hazırladık. 26 Ağustos 2016’da vizyona 5 yeni film giriyor. İşte vizyona giren filmler!

Nefesini Tut - Don't Breathe Tür : Gerilim , Korku Oyun - Nerve Tür : Gerilim Star Trek Sonsuzluk - Star Trek Beyond Tür : Bilim Kurgu , Aksiyon , Macera , Savaş Saraybosna'da Ölüm - Smrt u Sarajevu Tür : Dram Sevimli Kedi İş Başında - Gato: El Inicio de la Pandilla Tür : Animasyon

20 Ağustos 2016 Cumartesi

Yüksek Çözünürlüklü HD Duvar Kağıtları #1

iPhone Android iPhone, Android ve bilgisayarlarınız için HD duvar kağıtları paylaşımlarına yeni bir seri ile devam ediyoruz.
iPhone için HD Duvar Kağıtları
Yüksek Çözünürlüklü HD Duvar Kağıtları
Yüksek Çözünürlüklü HD Duvar Kağıtları
Yüksek Çözünürlüklü HD Duvar Kağıtları
iPhone wallpaper
iphone wallpaper
iphone wallpaper
iphone wallpaper
iphone wallpaper
iphone wallpaper
iphone wallpaper
iphone wallpaper
iphone wallpaper
iphone wallpaper
Android ve bilgisayarlarınız için HD Duvar Kağıtları
HD Duvar Kağıtları
HD Duvar Kağıtları
HD Duvar Kağıtları
HD Duvar Kağıtları
HD Duvar Kağıtları
HD Duvar Kağıtları
HD Duvar Kağıtları
HD Duvar Kağıtları
HD Duvar Kağıtları
HD Duvar Kağıtları
HD Duvar Kağıtları
HD Duvar Kağıtları
HD Duvar Kağıtları
HD Duvar Kağıtları
İlgili Aramalar: hd duvar kağıtları, iphone wallpaper, android wallpaper, 4k duvar kağıtları

12 Ağustos 2016 Cuma

Vizyona Giren Filmler – 12 Ağustos 2016

Bu hafta vizyondaki filmler listesini sizler için hazırladık. 12 Ağustos 2016’da vizyona 6 yeni film giriyor. İşte vizyona giren filmler!
Suicide Squad: Gerçek Kötüler - Suicide Squad Tür : Aksiyon Véronique'in İkili Yaşamı - La Double Vie De Veronique Tür : Dram , Fantastik , Romantik Vahşet Gecesi - Bound to Vengeance Tür : Gerilim , Korku Café Society Tür : Komedi , Romantik Kümes - The Coop Tür : Dram Lanetli Anahtar Tür : Korku

11 Ağustos 2016 Perşembe

5 Ağustos 2016 Cuma

4 Ağustos 2016 Perşembe

FIFA 17 Sistem Gereksinimleri






EA Sports'un futbol oyunu yeni futbol oyunu FIFA 17'nin sistem gereksinimleri açıklandı.

Bu yıl Frostbite oyun motoru ile geliştirilen ve içerisinde barındıracağı The Journey adındaki hikaye modu ile oldukça iddialı bir şekilde gelen FIFA 17 için PC sistem gereksinimleri açıklandı.
Minimum
OS: Windows 7/8.1/10 - 64-Bit
CPU: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz or AMD Phenom II X4 965 @ 3.4 GHz
RAM: 8GB
Hard Drive Space Required: 50.0 GB
Minimum Supported Video Cards: NVIDIA GTX 460 or AMD Radeon R7 260
DirectX: 11.0
Önerilen
OS: Windows 7/8.1/10 - 64-Bit
CPU: Intel i5-3550K @ 3.40GHz or AMD FX 8150 @ 3.6GHz
RAM: 8GB
Hard Drive Space Required: 50.0 GB
Minimum Supported Video Cards: NVIDIA GTX 660 or AMD Radeon R9 270
DirectX: 11.0
FIFA 17 tüm dünyada 29 Eylül tarihinde Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 ve PC sürümleriyle çıkış yapacak. 

Ücretsiz kaliteli PSD indirme siteleri

1 Ağustos 2016 Pazartesi

Hızlı ve Öfkeli 8'de yer alan milyon dolarlık arabalar

2017 yılının en çok beklenen filmlerinden Hızlı ve Öfkeli 8'nin kamera arkası videoları gelmeye devam ediyor.

Filmin yönetmeni F. Gary Gray, Hızlı ve Öfkeli 8'de kullanılan tüm arabaları bir videoda izleyicilerle paylaştı. Filmde kullanılan arabalar arasında milyon dolarlık Bentley, McLaren, Maserati, Mercedes-Benz, Jaguar, film için özel tasarlanan paletli bir araç ve daha niceleri yer alıyor. Filmde Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Ludacris ve Tyrese Gibson kadroda yer alırken Charlize Theron,Natalie Emmanuel, Jason Statham, Scott Eastwood, Kurt Russell, Dwayne Johnson, Kristofer Hivju ve Helen Mirren gibi isimler onlara eşlik ediyor. Fast 8, 14 Nisan 2017'de vizyonda olacak.

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com