30 Aralık 2016 Cuma

Vizyona Giren Filmler – 30 Aralık 2016



Bu hafta vizyondaki filmler listesini sizler için hazırladık. 30 Aralık 2016’da vizyona 8 yeni film giriyor. İşte vizyona giren filmler!

Çin Seddi - The Great Wall
Tür : Dram , Gizem , Tarih




Aşıklar Şehri - La La Land
Tür : Dram , Komedi , Müzikal




Şeytanın Oğlu - Incarnate
Tür : Gerilim



Nasıl Yani
Tür : Komedi

Ben, Daniel Blake - I, Daniel Blake
Tür : Dram




Baaghi: Asi ve Aşık - Baaghi: A Rebel in Love
Tür : Aksiyon



Aşık
Tür : Biyografi , Dram , Romantik

22 Aralık 2016 Perşembe

Sıkılmadan İzlenecek Filmler #5

Sıkılmadan izlenecek filmler paylaşımlarına yeni bir seri ile devam ediyoruz. Kesinlikle zevk alacağınız film listemiz var.

Cehenneme Bir Adım

  • Tür: Dram Filmleri, Gerilim Filmleri, Gizem, Korku Filmleri, Macera Filmleri
  • Yapım: 2005 - İngiltere
  • IMDB Puanı: 7.2
Cehenneme Bir Adım 2005 İngiltere yapımı Gerilim-Korku Filmidir. İngiliz Sinema yazarlarının Birliği tarafından 'Yılın En iyi Korku Filmi' olarak değerlendirilen film izleyiciler tarafından tam not almayı başarıyor.Filmde mağara inişi için bir araya gelen altı kız arkadaşın başından geçen korku dolu bir tatili konu almaktadır. Kızların iniş yaptıkları mağaranın derinliklerinde kendilerini aç ve vahşi yaratıklar beklemektedir. Düşen kayalarda dolayı mağaranın çıkışını kapatmıştır. Labirentimsi bu mağaradan çıkış yolu aramaya başlayan kızlar, eski sırların ortaya çıkmasıyla birbirlerine sırtlarını döneceklerdir.

Muhteşem Yedili

  • Yapım: 2016 - ABD
  • IMDB Puanı: 7.1
  • Tür: Aksiyon, Western
Rose Creek isminde küçük fakir bir kasabanın insanları, kasabayı yöneten Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard) ismindeki sanayici, insanlığa sığmayan uygulamalarından bıkmışlardır. Onları bu güç durumdan kurtarmak için toplanan, değişik yeteneklere ve kişiliklere sahip, içlerinde ödül avcılarının, kanun kaçaklarının, kumarbazların da yer aldığı bu grupta Sam Chisolm, Josh Farraday, Goodnight Robicheaux, Jack Horne, Billy Rocks, Vasquez ve Red Harvest bulunmaktadır. 7 silahlı adam ortak bir amaç yolunda güçlerini birleştirirler. Bu 7 kişilik grup sakin Rose Creek kasabasını gelecek büyük saldırıya karşı hazırlarken, kendi içlerindeki değerleri de yeniden keşfederler. Akira Kurosawa'nın efsanevi Yedi Samuray'ından (1954) uyarlanarak çekilen 1960 yapımı Muhteşem Yedili'nin yeniden yapımı.Yönetmenliğini Antoine Fuqua’nın üstlendiği filmde Chris Pratt, Haley Bennett, Denzel Washington, Ethan Hawke, Vincent D’onofrio gibi isimler yer alıyor.

Koç Carter

  • Tür: Biyografi, Dram Filmleri, Gençlik Filmleri, Spor Filmleri
  • Yapım: 2005 - ABD , Almanya
  • IMDB Puanı: 7.2
Koç Carter 2005 yapımı, Thomas Carter yönetmenliğinde çekilen Spor-Drama filmidir. IMDB den 7.2 lik bir puan alan 2005 yapımı eser gerçek olaylardan esinlenerek çekilmiştir. Mükemmel film kategorisine girememiş olsa bile izleyicilerin beğendiği ve beğeneceği bir film Koç Carter.Filmin konusu ise: Önceden başarılı bir basketbol oyuncusu olan Ken Carter, bitirmiş olduğu Richmond Lisesinden gelen koçluk teklifini kabul eder. Koç Carter oyuncularının sahada kazananlar olmasının yanı sıra, sınıflarında da aynı başarıyı göstermelerini istemektedir. Bu yüzden tüm oyuncularını, ortalamalarını 2.3'ün üstünde tutacaklarına, sınıfta en ön sırada oturacaklarına ve tüm derslere dahil olacaklarına dair bir sözleşme imzalamaya zorlar. Disiplin söz konusu olduğunda Koç Carter bütünüyle acımasızdır, kondisyonun ve defansın her zaman hücumdan önemli olduğunu düşünmüş ve takımını da bu yönde çalıştırmaya başlamıştır. Gün geçtikçe, serseri olarak nitelendirilebilecek gençlerimiz, Carter karşısında zor anlar geçirecektir.

Sully

  • Tür: Biyografi, Dram Filmleri
  • Yapım: 2016 - ABD
  • IMDB Puanı: 7.7
  • Yönetmen: Clint Eastwood
Oyuncular: Tom Hanks , Aaron Eckhart , Laura Linney , Autumn Reeser , Sam Huntington Sully, 15 Ocak 2009’da arızalanan yolcu uçağını Hudson Nehri’ne indirmeyi, bir nevi imkansızı başarıp kahraman ilan edilen pilot Chesley Sullenberger’i konu ediniyor. Chesley B. Sullenberger, yani Sully (Tom Hanks) US Airways'de görev yapmakta olan deneyimli bir pilottur. 2009'da New York'tan Charlotte'a gerçekleştirilen bir uçuş her zamanki gibi başlamıştır, fakat kalkıştan çok kısa bir süre sonra uçak bir kaz sürüsüne çarpar ve motorlarını kaybeder. En yakın havaalanına gidecek kadar zaman yoktur, bu sebeple Sully ve yardımcısı Jeffrey Skiles (Aaron Eckhart) uçağı Hudson Nehri'ne indirmeyi planlar ve bunu başarır. 155 yolcu ve mürettebatın hepsi kurtulur. Sully'nin bu kahramanlığı kamuoyu tarafından takdir görse de, yetkililer tarafından açılan soruşturma sebebiyle işini ve itibarını kaybetme tehlikesiyle yüz yüze gelecektir. Filmin başrolünde efsane oyuncu Tom Hanks yer alırken filmin yönetmenliğini ise Oscar ödüllü yönetmen Clint Eastwood üstleniyor. Ayrıca filmin hikayesi Sulenberger ve Jeffrey Zaslow'un "Highest Duty" adlı kitabından uyarlandı.

13.Kat

  • Tür: Bilim Kurgu Filmleri, Fantastik, Gerilim Filmleri, Gizem
  • Yapım: 1999 - ABD , Almanya
  • IMDB Puanı: 7.0
The Thirteenth Floor, Almanya ve ABD sinemalarında gösterime girmiş, Josef Rusnak'ın yönettiği ve 1999 yapımı olan bir filmdir. Büyük bir bilgisayar şirketinin sahibi olan Hannon Fuller şirketin geliştirdiği ve henüz deneme aşamasında oldukça önemli bir şey fark eder ve bunu ortağı Douglas Hall'a söyleyeceği sırada öldürülür. Keşfettiği şey nedeniyle yaşamının tehlike altında olduğunu düşünen Fuller, bir barda görevli olan Jerry Ashton'a Douglas Hall'a iletmesi için bir mektup bırakır. Ancak Jerry Ashton mektubu gizlice okur. Kendi dünyasına dönen Hannon Fuller, telefonla Douglas Hall'a sanal dünyada bir mesaj bıraktığını belirtir. Douglas, sonradan mektup şeklinde bırakıldığını anlayacağı mesaja ulaşması için 1937'de geçen sanal olarak kurulmuş paralel dünyaya gitmek zorundadır. Bu dünya Hannon Fuller ve Douglas Hall'ın şirketinin 13. katındaki bilgisayar yardımıyla geçiş yapılabilen ve orada buradaki kişilerin karşılığı olan bir dünyadır. Bir süre sonra sanal ortam süreçleri, tuhaf olaylar ve gündelik yaşam arasındaki bağ bulanıklaşmaya başladığında, Douglas’ın en korkunç kabusunda bile görmek istemeyeceği bir şey gerçek olmaya başlayacaktır...

Vurguncular

  • Tür: Komedi, Suç Filmleri
  • Yapım: 2016 - ABD
  • IMDB Puanı: 7.2
Miami'de hayatını sürdüren iki yakın arkadaş Efraim Diveroli (Jonah Hill) ve David Packouz (Miles Teller), genç yaşta olmalarına rağmen küçük girişimlerin Amerikan Ordu ihalelerine dahil olmasına imkan oluşturan bir fırsatı değerlendirerek kendileri için önemli miktarda para sahibi olmuş, günlerini gün etmektedirler. Fakat Afganistan Ordusu'nu silahlandırmak için girdikleri 300 milyon dolarlık ihaleyi kazanmaları, bütün gözlerin üzerlerine dönmesine sebep olur. Bu zaman sürecinde son derece karanlık insanlarla iş yapmaları ve tehlikeli maceralara atılmaları gerekecektir. Vurguncular filminin hikayesi, Diveroli ve Packouz'un gerçek öykülerinden esinlendi. 2016 ABD yapımı filmin yönetmen koltuğunda Todd Phillips otururken başrol oyuncuları arasındaJonah Hill , Miles Teller , Ana De Armas , Bradley Cooper , Shaun Toub gibi ünlü isimler yer almakta.

Busan Treni

  • Tür: Aksiyon Filmleri, Dram Filmleri, Gerilim Filmleri
  • Yapım: 2016 - Güney Kore
  • IMDB Puanı: 7.8
Yıkıcı ve durdurulamayan bir virüs Güney Kore'yi vurur. Sok-woo ve kızı Soo-ahn, kendilerini Seul'den Busan'a ulaştıracak hızlı bir trende yolculuk yapmaktadırlar. Ancak yolculukları sırasında tüm tren çalışanları ve yolcuları beklenmedik bir zombi istilasına uğrar. Busan'a doğru hızla ilerleyen bu trende yolcular, zombilere karşı hayatlarına pahasına savaşmak mecburiyetindedir.

Riphagen

  • Tür: Savaş Filmleri, Tarih Filmleri
  • Yapım: 2016 - Hollanda
  • IMDB Puanı: 7.5
Savaş zamanı para kazanmanın birçok yolu olabilir. Özellikle de namuslu bir adamın tercih etmeyeceği yollar. Bu biyografide, şantaj ve baskı ile II. Dünya Savaşı'nda saklanan Yahudileri tehdit eden ve yüzlercesinin ölümünden sorumlu tutulan Hollandalı suçlu Andries Riphagen'in yaşamı anlatılıyor. Bu karışıklık içerisinde hamle yapan adam bakalım aklanabilecek mi?

Aşk Ödevi

  • Tür: Komedi, Romantik Filmler, Türkçe Dublaj Filmler
  • Yapım: 2011 - ABD
  • IMDB Puanı: 6.6
Aşk Ödevi, resim yapmada becerikli ve ölümüne kaderci George’un sınıfından bir kız olan Sally ile yaptığı arkadaşlık üzerine dönüyor.George ölüm düşüncesini kafasına takmış bir genç. Küçükken duymuş olduğu bir deyim, onu içten etkiliyor. düşüncesi beynine o kadar takılıyor ki bu derslerini de etkiliyor. Bir gün George okulun terasında Sally’i sigara içerken görüyor ve öğretmenlerin uyarılarına karşın kendisi sigara içiyormuş gibi yaparak Sally’i kurtarıyor. Bunun üstüne dost oluyorlar ve antisosyal George, Sally’nin dostlarıyla da iletişim kurmaya başlıyor.

20 Aralık 2016 Salı

“Porsche nasıl okunur?” İşte Cevabı!

Porsche


Porsche'nin nasıl okunduğunu biliyor musunuz? Otomobil üreticisi Porsche, YouTube kanalından bu sorunun cevabını söyledi.

Porsche’nin yıllardır isminin yanlış söylendiğini belirten çalışanlar ve yönetim kurulu bu durum üzerine bir çözüm buldular.  Resmi YouTube sayfası üzerinden bir video yayınlayarak yıllardır süren okunuş sorununu bitirmeyi amaçladı.

17 Aralık 2016 Cumartesi

En İyi Akıllı Telefonlar 2016

2016'da Çıkan En İyi Akıllı Telefonlar Listesi Fiyatlarıyla Beraber - Sizin tercihiniz hangisi?

En İyi Akıllı Telefonlar 2016
En İyi Akıllı Telefonlar 2016

Galaxy S7 Teknik Özellikleri

Boyut: 150.9 x 72.6 x 7.7 mm 157 gram.
Ekran: 5.5 inç. (1440 x 2560) Corning Gorilla Glass 5 ile korunuyor.
İşletim Sistemi: Android 7.0 Marshmallow
İşlemci: 2.6 GHz hızında çalışan Exynos 8890
Grafik birimi: Mali T880MP14
Ram: 4 GB LPDDR4
Kamera: 12 Megapiksel f/1.7 değerinde arka, 5 Megapiksel f/1.7 değerinde ön kamera
Batarya: 3.000 mAh
Depolama: 32/64 GB (microSD kart ile 200 GB’a kadar artırılabilir)
Bağlantı: 802.11 a, b, g, n, ac, Bluetooth 4.2, NFC, USB 2.0
Fiyat:2.300 TL

iPhone 7 Plus Özellikleri

Boyutlar: 158.2 x 77.9 x 7.3 mm
Ağırlık: 188 gram
Ekran: 5.5 inç, 1920x1080 çözünürlük, 401 ppi
Sistem çipi: 2.34 GHz'lik 4 çekirdekli Apple A10 Fusion ve tümleşik M10 yardımcı hareket işlemcisi
RAM: 3 GB
Hafıza: 32/128/256 GB
Kamera: 12 MP geniş açılı kamera ve 12 MP telefoto kamera, 7 MP ön kamera
Pil: 2900 mAh
Bağlantılar: Lightning portu, MIMO özellikli 802.11a/b/g/n/ac WiFi, Bluetooth 4.2, NFC
İşletim sistemi: iOS 10 (iOS 10.0.2 güncellemesi yayınlandı)
Sim kart türü: Nano sim
IP67: Suya ve toza karşı dayanıklı
Parmak izi okuyucu: Var
Fiyat: 3.799 TL

LG G5 özellikleri

Boyut: 149.4 x 73.9 x 7.7 mm 159 gram
Ekran: 5.3 inç. (1440 x 2560) Corning Gorilla Glass 4 ile korunuyor.
İşletim Sistemi: Android 6.0 Marshmallow
İşlemci: 2.2 GHz hızında çalışan Snapdragon 820
Grafik birimi: Adreno 530
Ram: 4 GB LPDDR4
Kamera: 16 Megapiksel f/1.8 değerinde arka, 8 Megapiksel ön kamera
Batarya: 2.800 mAh
Depolama: 32 GB (microSD kart ile 200 GB’a kadar artırılabilir)
Bağlantı: 802.11 a, b, g, n, ac, Bluetooth 4.2, NFC, USB Type – C
Fiyat: 2.199TL

HTC 10 Teknik Özellikleri

Boyut: 145,9 x 71,9 x 3,0 - 9,0 mm
Ağırlık: 161 gram
Ekran: 5.2 inç, Quad HD ekran, Super LCD 5, Gorilla Glass 4, 570 ppi
İşlemci: 2.2 GHz hızında çalışan Snapdragon 820 işlemci
Grafik Birimi: Adreno 530 GPU
RAM: 4 GB RAM
Depolama: 32 GB/64 GB depolama alanı, 2 TB’a kadar microSD destekli
Arka Kamera: 12 Megapiksel Ultrapixel 2, çift LED flaş, OIS, lazer otofokus,
Ön Kamera: OIS özellikli 5 Megapiksel Ultrapixel
Pil: 3000mAh
Renk seçenekleri: Karbon Gri, Buzul Gümüş, Topaz Altın, Camellia Kırmızı
İşletim Sistemi: Android 6.0 Marshmallow, Sense 8.0
Bağlantı: 802.11 a, b, g, n, ac, Bluetooth 4.2, NFC, USB 3.1, 1. Nesil USB Type-C, LTE Cat.9
Fiyat: 2.799TL

Xperia XZ teknik özellikler

- 46 x 72 x 8.1 mm ebatlarında ve 161 gram ağırlığında kasa, ekran kasa oranı %71
-5.2 inç Full HD IPS ekran
-Dört çekirdekli Snapdragon 820 işlemci
-3 GB RAM, 32 GB dahili depolama, microSD kart desteği (200GB)
-Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi
-F/2.0 lense, 23 megapiksel arka kamera, renk algılayıcı sensör, lazer otofokus, 4K video
-13 megapiksel ön kamera, 90 derece görüş açısı
-2.900 mAh kapasiteli pil (iki gün kullanım süresi) Quick Charge 3.0
-Bluetooth 4.2, USB Type-C
-Suya ve toza karşı dayanıklı kasa
-Siyah, gri, mavi renk seçenekleri
Fiyat: 2.799 TL

iPhone 7 teknik özellikleri

Boyutlar: 138.3 x 67.1 x 7.1 mm, 138 gram ağırlık
Ekran: 4.7 inç 1334 x 750 piksel çözünürlüklü ekran, 1400:1 kontrast oranı, 3D Touch, Wide Color Gamut
İşlemci: Dört çekirdekli 64 bit A10 Fusion işlemci
RAM: 2 GB RAM,
Depolama: 32 GB/ 128 GB/ 256 GB depolama seçenekleri
İşletim sistemi: iOS 10
Kamera: 12 MP arka kamera (f/1.8 lens, OIS, dört LED’li True Tone Flash, 4K 30 fps video kaydı), 7 MP ön kamera (Full HD video kaydı, f/2.2 lens)
Suya dayanıklılık: IP67 sertifikası
Bağlantı: 802.11ac, NFC (sadece Apple Pay'de), Bluetooth 4.2
Batarya: 1960 mAh
Fiyat: 3.250 TL

Google Pixel teknik özellikleri

Boyut: 143.8 x 69.5 x 8.6 mm 143 gram
Ekran: 5 inç Full HD
İşletim Sistemi: Android 7.1 Nougat
İşlemci: Snapdragon 821
Grafik birimi: Adreno 530
Ram: 4 GB
Depolama: 32 GB / 128 GB (microSD kart ile 200 GB’a kadar artırılabilir)
Kamera: 12 Megapiksel arka, 8 Megapiksel ön kamera
Batarya: 2770 mAh
Bağlantı: 802.11 a, b, g, n, ac, Bluetooth 4.2, NFC, USB Type - C

Xiaomi Mi Note 2 teknik özellikleri

Ekran: Her iki tarafı kavisli 5.7 inç OLED ekran
İşlemci: Snapdragon 821
GPU: Adreno 530
RAM: 4 GB veya 6 GB
Depolama: 64 GB veya 128 GB
Kamera: 22 MP arka, 8 MP ön
Batarya: 4070 mAh

Lenovo Moto Z Force

Boyut: 155.9 mm x 75.8 mm x 6.99 mm 163 gram
Ekran: 5.5 inç - 1440x2560 (QHD)
İşletim Sistemi: Android 7.0 Nougat
İşlemci: Snapdragon 820
Grafik birimi: Adreno 530
Ram: 4 GB
Depolama: 32 GB / 128 GB (microSD kart ile 200 GB’a kadar artırılabilir)
Kamera: 21 Megapiksel arka, 5 Megapiksel ön kamera
Batarya: 3500 mAh
Bağlantı: 802.11 a, b, g, n, ac, Bluetooth 4.2, NFC, USB Type

Xiaomi Mi Mix teknik özellikleri

Ekran: 6.4 inç çerçevesiz ekran, %91 ekran kasa oranı
İşlemci: Snapdragon 821
RAM: 4 GB veya 6 GB
GPU: Adreno 530
Depolama: 128 GB veya 256 GB
Kamera: 16 MP PDAF arka kamera,
Batarya: 4400 mAh, Quick Charge 3.0

15 Aralık 2016 Perşembe

Sıkılmadan İzlenecek Filmler #4

Sıkılmadan İzlenecek Filmler #4
Sıkılmadan İzlenecek Filmler #4

Sıkılmadan izlenecek filmler paylaşımlarına yeni bir seri ile devam ediyoruz. Kesinlikle zevk alacağınız film listemiz var.

Inferno - Cehennem (2016)

  • Ülke:  ABD, Macaristan
  • Tür:  Aksiyon, Macera, Suç
  • IMDB:  6,3
  • Vizyon Tarihi:  14 Ekim 2016
  • Süre:  121 Dakika

The Conjuring 2 - Korku Seansı 2 (2016)

  • Ülke:  ABD, Kanada
  • Tür:  Korku, Gizem, Gerilim
  • IMDB:  7,6
  • Vizyon Tarihi:  10 Haziran 2016
  • Süre:  134 Dakika

Don't Breathe - Nefesini Tut (2016)

  • Ülke:  ABD
  • Tür:  Suç, Korku, Gerilim
  • IMDB:  7,2
  • Vizyon Tarihi:  26 Ağustos 2016
  • Süre:  88 Dakika
Don't Breathe - Nefesini Tut (2016)

Ghostbusters - Hayalet Avcıları 3 (2016)

  • Ülke:  ABD
  • Tür:  Aksiyon, Komedi, Bilim-Kurgu
  • IMDB:  5,4
  • Vizyon Tarihi:  29 Temmuz 2016
  • Süre:  116 Dakika

Mr. Popper's Penguins - Babamın Penguenleri (2011)

  • Ülke:  ABD
  • Tür:  Komedi
  • IMDB:  6,0
  • Vizyon Tarihi:  26 Ağustos 2011
  • Süre:  94 Dakika

The Nice Guys - İyi Adamlar (2016)

  • Ülke:  İngiltere, ABD
  • Tür:  Aksiyon, Komedi, Suç, Gizem, Gerilim
  • IMDB:  7,5

14 Aralık 2016 Çarşamba

Apple'ın Yeni Kulaklığı AirPods Satışa Sunuldu

iPhone 7 ile birlikte tanıtılan kablosuz kulaklık AirPords resmi olarak satışa sunuldu. İşte fiyatı!
Yüksek ses kalitesi vaat eden AirPods nihayet Türkiye dahil olmak üzere birçok ülkede satışa sunuldu. Apple'ın resmi internet sitesinden ön sipariş yapabiliyorsunuz.
Tek bir şarjla 5 saate kadar dinleme süresi sunan AirPods, bu özelliğiyle kendi alanında rakipsiz. AirPods, zengin ve yüksek performanslı AAC ses sunuyor.
AirPods'un fiyatı 779 TL olarak belirlenmiş.

9 Aralık 2016 Cuma

Spider-Man: Homecoming Fragmanı Yayınlandı

Spider-Man: Homecoming filmimin ilk fragmanı bugün yayınlandı. Fragmanda Tony Stark'da var.

Spider-Man: Homecoming Fragmanı Yayınlandı


Yenilmezler ile yaşadığı maceranın büyüsüne kapılan genç Peter kendini kanıtlama isteğiyle dolup taşan bir gençtir. Ancak yaşı gereği birçok farklı sorumluluğu vardır. May halası ile yaşayan genç Peter bir yandan da ona göz kulak olan Demir Adam ile arkadaşlığını ilerletmiştir. Okul hayatına alışmaya ve sıradan bir genç gibi yaşamaya çalışan Peter'ın aklında ise suçla savaşmak ve dünyayı daha güvenli bir hale getirmek vardır. Vulture yepyeni bir düşmanı yaşadığı şehre gönderdiğinde ise Peter'ın kendini gösterme fırsatı çıkacak, ancak en değerli gördüğü herkes tehdit altında olacaktır...


Film 7 Temmuz 2017'de ülkemizde vizyona girecek.

8 Aralık 2016 Perşembe

LG V20 Teknik Özellikleri ve Türkiye Fiyatı

LG V20'nin Türkiye lansmanı gerçekleştirildi. LV V20'nin Türkiye fiyatı belli oldu.

Verilen bilgilere göre LG V20 alan kullanıcılara 360 derece kamera ile birlikte Hi-Fi kulaklık ve Hi-Fi ses çözücü hediye edilecek.

LG V20 Teknik Özellikleri ve Türkiye Fiyatı

LG V20 Teknik Özellikleri

- Android 7.0 Nougat, LG UX 5.0+ kullanıcı arayüzü
- 5.7 inç Quad HD Quantum IPS ekran, 2.1 inç 160 x 1040 piksel ikinci ekran
-16 ve 8 megapiksel çift kamera, f/1.8 ve f/2.4 lens, çift LED flaş, lazer
odaklanma sensörü, OIS, 4K video kaydı
- F/1.9 lense sahip geniş açılı (120 derece) 5 megapiksel ön kamera
- 2.2 GHz hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 820 işlemci,
Adreno 530 GP
- 4 GB LPDDR4 RAM, 64 GB UFS 2.0 dahili depolama, microSD kart desteği
- Bluetooth 4.2, Wi-Fi (802.11a / b / g / n / ac), Volte desteği, NFC
- Parmak izi tarayıcısı
- 3.200 mAh kapasiteli pil, Quick Charge 3.0 desteği, USB Type-C girişi
- Boyutlar: 159,7 x 78,1 x 7,6 mm, ağırlık: 173 gram
Fiyat: 2999 TL

7 Aralık 2016 Çarşamba

Vestel Venus V3 5580 Özellikleri ve Fiyatı

Ülkemizin önemli teknoloji markalarından Vestel, yeni akıllı telefonunu satışa sundu. İşte Vestel Venus V3 5580 Özellikleri ve Fiyatı!
Vestel, giriş seviyesindeki yeni akıllı telefonu Vestel Venus V3 5580'i satışa sundu. Ayrıca önümüzdeki aylarda çift SIM kartlı versiyonu ile de tüketiciyle buluşacak.
Venus V3 5580 Fiyatı: 899 TL
İşte teknik özellikleri:
Ekran
  • Ekran Boyutu:5.5"
  • Teknoloji:IPS
  • Çözünürlük:1920 x1080 (FHD)
  • PPI: 403
 
İşlemci
  • İşlemci: 64 bit, 1.3 Ghz MTK 6753
  • Çekirdek Sayısı: 8 Çekirdek
Kamera
  • Ön Kamera: 5 MP
  • HDR: Var
  • Panaromik Çekim: Var
  • Arka Kamera: 16 MP
  • Filtreleme ve Özel Çekim Modları: Var
  • Hızlı Otomatik Odaklama: Var
 
Pil
  • Kapasite: 3000 mAh
  • Çıkarılabilirlik: Var
  • Tip: Li-Polymer
 
Hafıza
  • Ön hafıza(RAM): 3 GB
  • Harici Hafıza Desteği: Micro sd kart(32 GB'a kadar)
  • Dahili hafıza (ROM): 16 GB
 
Fiziksel Özellikler
  • Boyut: 146 x 74.5 x 8.6 mm
  • Renk: Tekno Gri, Altın
  • Ağırlık (gr): 145
Ağ/Şebeke
  • Sim Boyutu: Micro Sim
  • 3G Desteği: Var
  • 4.5G Şebeke Uyumu: Var
Bağlantılar
  • Kulaklık Girişi: Var
  • Wi-Fi Versiyonu: 802.11 b/g/n
  • Uzaktan Kumanda: var
  • Lokasyon Teknolojisi:GNSS (GPS + GLONASS)
     
  • Bluetooth Versiyonu: Bluetooth 4.0
  • Micro USB Girişi: Var
  • Fm Radyo Özelliği: Var
Işletim Sistemi

YOLO Dünyası için Geri Sayım Başladı!

haydar-colakoglu-yolo-uygulama
Ulaşımda En Pratik Yol O!  sloganı ile yola çıkan ve Uber’in karşılaştığı en güçlü rakip olan girişim YOLO için geri sayım başladı. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de yoğun ilgi gören şehir içi, konfor ve kaliteyi birleştiren yolculuklar sağlayan platformlara bir yenisi daha ekleniyor. Kısa süre içinde hayatımızda farklı bir yer edinmeyi hedefleyen girişimin adı YOLO.
YOLO, şehir içinde lüks segment araçlar ile şehir içi VIP taşımacılık hizmeti veren ve sektöre çok iddialı girerek diğer rakiplerine nazaran çok farklı iş modeli ve kazanç vaat eden bir mobil uygulama. Dünyada Uber modeli olarak bilinen mobil uygulamanın Türkiye versiyonu olarak planlanmış olan YOLO, uzun süren Ar-Ge çalışmaları sonucunda ortaya çıkmış.
YOLO’yu dünyadaki benzerlerinden farklı kılan en önemli özellik TR’de hukuksal altyapısının sağlamlığı ve farklı kazanç modelleri. YOLO, hem kullanıcılara, hem de iş ortaklarına sağladığı yeni nesil bir iş modeli ile kısa sürede yola çıkıyor.
haydar-colakoglu
YOLO, TEB Holding ve Çolakoğlu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Haydar ÇOLAKOĞLU başkanlığındaki güçlü yatırımcı ve yönetim kadrosu ile de dikkat çekiyor. Yönetim kademesindeki 12 kişilik tecrübeli ekibin, 1 yıl süren çalışmaları sonucu ortaya çıkardıkları YOLO, şehir hayatına yeni bir soluk getirmeyi planlıyor.
haydar-colakoglu-teb-genel-mudur
haydar-colakoglu
haydar-colakoglu-teb
Ulaşımdaki zorlukları keyif ve konfor ile çok uygun koşullarda sunmayı hedefleyen ekip adına konuşan YOLO Yönetim Kurulu Başkanı Haydar ÇOLAKOĞLU şunları söyledi;
“Günümüzde temel ihtiyaçlarımızdan biri olan şehir içi konforlu seyahatin hızlı, güvenli ve ucuz olarak sağlanabilmesi başlangıç noktamızdı. Bununla birlikte, kayıt dışı kalan birçok seyahatin kayıt altına alınarak vergilendirilmesi, sektörde hukuksal altyapının sağlamlaştırılması yeni düzende yeni normallere alışan bizler için çok önemli. İşlerimize teknolojiyi en verimli şekilde entegre etmek hem kullanıcılarımıza hem de iş ortaklarımıza yüksek kazanç sağlayacaktır.
YOLO yüzde yüz yerli yapım bir uygulamadır. Amaçlarımızdan biriside bu iş modelini hızlı bir şekilde ülke dışında da kullanılan bir marka yapmaktır. YOLO’nun temel felsefesi bundan ibarettir.
Kendi kurucularımızın sağladıkları desteklerin yanında, henüz başlangıç aşamasında iken Los Angeles merkezli bir yatırım şirketinden 16 milyon dolar değerleme ile bir kısım yatırım aldık. Kendileri ile yaptığımız çalışmalar sonucunda da “you only live once” baş harflerinden oluşan YOLO isminde karar kıldık. Bunun yanısıra Los Angeles, San Francisco, Londra ve Zürih merkezli yatırımcı grupları ile de görüşmelerimiz devam etmekte. Bu güç birliği platformu ile hem UBER gibi bir dünya devine rakip olacak, hem de Türkiye’den bir dünya markası çıkartabilmek için çalışacağız.
haydar-colakoglu-yolo-turkiye
Başlangıç gününde 300’ün üzerinde araç ile hizmet verecek olan YOLO ile kullanıcılar, tek tuş ile araç çağırabilecek, ulaşım ücretlerini kredi kartları ile ödeyebilecekler. Araçta unuttukları herhangi bir eşyanın güvende olduğunu bilecekler. Yıl sonu hedefimizde 1000’i aşkın araçla hizmet vermek var.
Bu uygulamaların yanısıra yolcularımızı çok özel kampanyalardan da faydalandıracağız. Farklılıklarımız, ilk günden bu ayrıcalıklar ile görülecek. Kasim ayında acilacak beta surumu ile İstanbul`un bazi seckin mekanlarinda yapilacak test surusleri ile hizmete baslayacak olan uygulama üzerinden özellikle tanıtım günlerimizde kayıt yaptıran yolcularımıza 15 Aralık - 4 Ocak tarihleri arasında ücretsiz ulaşım hakları, çeşitli promosyonlar sağlayacağız. Açılışa özel bu kampanya gibi birçok büyük kurumdan da kampanya desteği alan YOLO ile yolculuklarınızın standartları değişecek. YOLO’yu hepinize tavsiye ediyorum. YOLO dünyasına hoş geldiniz.”
GooglePlay ve AppStore dan indireceğiniz uygulama sayesinde YOLO dünyasında siz de yerinizi alın. Detaylı bilgi ve iletişim için www.yolo.com.tr adresinden YOLO’ ya ulaşabilir @yolo_turkiye Instagram adresinden de takip edebilirsiniz.

Bir boomads advertorial içeriğidir.

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com