17 Nisan 2014 Perşembe

Günün Android Uygulaması: Dizi TV HD

Günün Android Uygulaması: Dizi TV HD

Android cihazınızda Dizi ve TV izleyebileceğiniz bir uygulama.
DiziTV HD kalitesinde yepyeni bir uygulama olarak sizlerle.
DiziTV nin yeni versiyonunda bir çok özellik bulunuyor. Dizaynından içeriğine kadar uygulama tamamen yenilendi. Yeni versiyonda sizlere çok daha kolay ve sorunsuz bir şekilde Dizi ve TV izleme imkanı sunuyor.

DiziTV nin özellikleri:
* Yerli ve yabancı dizileri izleyebilirsiniz.
* TV Kanallarını izleyebilirsiniz.
* Kolay ve basit kullanıcı arayüzü ile istediğiniz diziye rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz.
* Google hesabınızla üye olup. Üyelik avantajlarından faydalanabilirsiniz.
* Dizilere yorum yapıp, sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.
* Dizi konularını görerek yeni dizileri keşfedebilirsiniz.
* Hızlı ve basit arama özelliği ile istediğiniz diziyi kısa süre içerisinde bulabilirsiniz.
* Güncel içeriği ile bir çok diziyi izleyebilirsiniz.
* Herhangi bir uygulamaya ihtiyaç duymaz. Bütün videoları DiziTV playerı üzerinden açar. Youtube veya MX Player gibi programlar yüklemek zorunda kalmazsınız.
* Dizileri tek parça halinde izlersiniz. Partlar arası geçişleri DiziTV Playerı otomatik ayarlar. Bu geçişi yaparken siz hissetmezsiniz. İlgili bölümü tıklar sonuna kadar izlersiniz.
* DiziTV playerı sayesinde Video kalitesini internet hızına ve ekran boyutuna göre otomatik ve dinamik bir şekilde ayarlar.
* DiziTV playerı, yabancı dizileri izlerken altyazıları kaçırmamanız için "Dokunma Modu (Touch Mode)" özelliğine sahip. Bu özellik sayesinde ekrana dokunarak videoyu durdurup rahatça altyazıları okuyup, tekrar ekrana dokunarak kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
* DiziTV playerı ile ekranda parmağınızı sürükleyerek videoyu ileri geri alabilir. Sesi kısıp açabilirsiniz.
* Dizileri izlemek için herhangi bir DNS ayarı yapmanıza gerek kalmaz. Siz sadece istediğiniz bölümü izlemek için tıklayın yeter.
* Dizinin bölümleri ile ilgili herhangi bir problem oluştuğu zaman (silinme, bozulma v.b.) Player problemi algılayıp hemen sisteme gönderir. Kısa süre içerisinde ilgili bölüm düzeltilir ve siz dizi keyfinize devam edersiniz.
* İzlediğiniz, izlemediğiniz ve yarıda kalan bölümleri akıllı ikonlar sayesinde rahatça anlayabilirsiniz.
* Yarıda kalan dizinizi tekrar izlemek istediğinizde diziye kaldığınız yerden devam edersiniz.
Bu uygulama ilgili yapacağınız tek şey istediğiniz diziyi tıklayıp izlemek.
DiziTV aktif olarak geliştirilmektedir. Çok yakın zamanda yeni özellikleri ile tanışmaya hazır olun.

Herkese iyi seyirler.

Google Play: YÜKLE
Keyword: Dizi, TV, Series, Episodes, Türk, uygulama, Türkçe, uygulamalar, yerli, yabancı, diziler, izle, watch, player, DiziTV, HD, Tivibu, tvyo, tv, izle, dizi izle, TV izle, canlı izle, anime, çizgi film, dizimag, yabancıdizi, hd dizi, tv şov, tv show, yarısma, belgesel, diziler, TRT, KanalD, ATV, Star, Samanyolu, Fox, Show, NTV, CNN, Türk, Haber, Spor, Kanal, TV8, Cnbc, e2, mehtap, Ülke, Dünya, Kral, Pop, Power, Yumurcak, Kanal A, tv2, kanal 24 beni, böyle, sev, üzülme, bitmesin, intikam, kayıp, merhamet, işler, güçler, huzur, sokağı, karadayı, kurtlar, vadisi, pusu, kuzey, güney, leyla, mecnun, seksenler, yalan, dünya, medcezir, güneş, beklerken, aşk, fatih harbiye, aramızda, kalsın, adını, kalbime, yazdım, ben, özledim, hala, umudum, var, hikayesi, çalıkuşu, doksanlar, eski, hikaye, galip, derviş, küçük, gelin, osmanlı, tokadı, pis, yedili, sır, vereceğim, tatar, ramazan, şefkat, tepe, arrow, beauty, beast, breaking, bad, castle, criminal, minds, dexter, doctor, who, elementary, family, guy, fringe, grimm, met, mother, crimes, merlin, once, upon, time, person, interest, pretty, little, liars, revenge, revolution, sherlock, holmes, star, wars, supernatural, teen, wolf, big, bang, theory, mentalist, simpsons, vampire, diaries, walking, dead, half, man, beign, human, carrie, diaries, broke, girls, agents, shield, almost, avatar, avengers, continuum, da vinci, demons, falling, skies, futurama, family, guy, naruto, one, piece, ravenswood, sleepy, hollow, originals, mad, men, tomorrow, people, under, dome, mythbusters, vikings, pepee, caillou
Aramalar: Günün Android Uygulaması,Dizi TV HD,Dizi TV HD Uygulaması,Android Dizi TV HD Uygulaması

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com