23 Nisan 2016 Cumartesi

Bilgisayardan Instagram'a Nasıl Fotoğraf Atılır?

Gramblr programı, bilgisayarınızı kullanarak resimlerinizi Instagram hesabınıza yüklemenize olanak tanıyan güvenli bir program.
Instagram, resmi web sitesi üzerinden fotoğraf veya video yükleme işlemini gerçekleştiremiyor. bilgisayarınızda bulunan fotoğrafları telefonunuza aktarmadan, direkt olarak Instagram hesabınıza yüklemek istiyorsanız, Gramblr programını kullanmanız gerekiyor.
gramblr
Bilgisayardan Instagram'a Nasıl Fotoğraf Atılır?
Programın arayüzü oldukça kolay olarak hazırlanmış ve herhangi bir şekilde web tarayıcınızı kullanmanıza gerek kalmıyor. Program kurulumundan sonra Instagram hesabınızı eşleştirmeniz gerekiyor. Resim ve fotoğraflar Instagram hesabınıza yüklendikten sonra Gramblr'ın size sağlayacağı linkleri kullanarak arkadaşlarınızla da hemen paylaşabilirsiniz.
screen_3
Genellikle 650 x 650 piksel çözünürlüğünü kullanan Gramblr'da kırpma gibi özellikler de bulunuyor. Büyük boyutlu fotoğrafınızı dilediğiniz gibi kırpabilir, ya da direkt olarak o şekilde yükleyebilirsiniz. Dilerseniz fotoğrafınız ile ilgili bir başlık veya hashtag de ekleyebiliyorsunuz.
Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10 ve Mac OSX ile uyumlu olan uygulamayı indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com