2 Temmuz 2016 Cumartesi

Renault'un İlk Pick-up Modeli Alaskan Tanıtıldı

Renault, yeni Alaskan modeli ile pick-up pazarında başarı elde etmeyi amaçlıyor.

Fransız üretici Renault küresel anlamda çıkardığı ilk pick-up modeli olan Alaskan yalnızca 1 ton ağırlığıyla dikkat çekiyor. Renault'un yeni Pick-Up modeli Alaskan'ın dış görünüşü neredeyse Nissan Navarro modelinin aynısı.
Artık iyice hareketlenmeyen başlayan pikap sınıfında önemli bir güç olmak isteyen Alaskan’da geniş ön ızgara, C formundaki LED gündüz farları, geniş omuzlar ve belirgin hatlar modelin maskülen tasarımının en dikkat çekici detayları oluyor.
Renault-Alaskan-12
Renault, Alaskan’da giriş seviyesinde 2,3 litrelik dCi motoru sunacak. 2,5 litrelik dizel motorun ise160 HP ve 190 HP’lik iki farklı versiyonunu bulunuyor. Benzinli cephesinde ise yine 2,5 lt hacminde 160 HP’lik motor da ürün gamını zenginleştirecek.
 
Renault’nun yeni pikap modeli hem 6 ileri manuel hem de 7 ileri vitesli otomatik şanzımanlarla tercih edilebilecek.
Modelin hem arkadan itişli hem de dört tekerlekten çekiş sistemi de sunuluyor.Modelin hem arkadan itişli hem de dört tekerlekten çekiş sistemi de sunuluyor.
Renault-Alaskan-13
 
Dört tekerlekten çekiş sistemi 60 km/s hıza kadar devreye sokulabiliyor.
 
Aracın fiyat bilgisi hakkında henüz bir açıklama yapılmadığı gibi, bu yıl sonuna kadar Renault Alaskan'ı Türkiye pazarında da görebiliriz.
Renault-Alaskan-14

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com