28 Ağustos 2016 Pazar

PayPal Alternatifi Ödeme Sistemleri

PayPal’e alternatif olabilecek 6 online ödeme sistemini sizler için listeledim. İşte PayPal alternatifi online ödeme sistemleri.

Skrill

skrill-online-odeme-sistemi
Skrill’de kullanıcılar bir kredi kartı ya da banka hesabına bağlı olan bir e-mail ID (kimlik doğrulaması) ile diğer Skrill kullanıcısına para gönderebiliyor. Sistemde para çekme kesinti ücreti 3.95€(13TL) Sistemde para alma tamamen ücretsiz.

WebMoney

webmoney
“Uluslararası ödeme sistemi ve online iş yürütme ortamı” olarak kendini tanımlayan WebMoney, dünya genelinde 30 milyon kullanıcısına hizmet veriyor. WebMoney transfer sisteminde Para YüklemeÖdeme YapmaPara ÇekmeYatırım Yapma gibi birçok işlem gerçekleştirilebiliyor. Hizmet, aynı zamanda zengin kurumsal seçenekler de sunuyor.

ininal

ininal
İçine yüklediğiniz bakiye kadar harcama yapabilirsiniz. Kredi kartı / Banka kartı'nın geçtiği her yerde rahatlıkla güvenle işlem yapabilirsiniz. 5 TL’ye satın alınan kartın aylık kullanım ücreti ise 2 TL.
Eğer kartınızda para yoksa kullanım ücreti çekilmez ve geriye dönük ödeme kesinlikle alınmaz! Kartı hem internette hem mağazalarda, yurtiçinde ve yurtdışında her yerde kullanabilirsiniz.

BKM Express

bkm
BKM Express tamamıyla yerli bir firma. Bankalararası Kart Merkezi tarafından geliştirilen BKM Express ile tüm kredi  kartı ve banka kartlarınızı tek bir hesap altında toplayabiliyorsunuz. Güvenilir bir şekilde para gönderip almak mümkün. BKM Express sistemine 17 adet banka eklenebiliyor.

Payoneer

payoneer-card
Payoneer, 200'ü aşkın ülkeye hizmet veriyor. Payoneer sisteminde hesap sahiplerine para gönderme, banka hesabına para çekme, küresel ödemeler yapma ve küresel para transferleri gerçekleştirme işlemleri yapılabiliyor. Kartın yıllık kullanım ücreti 29,90$
Firma kurumsal müşterilerine de önemli seçeneklere sunmasıyla biliniyor.

Payza

Deposit-Money-payza-Account
Payza, bugün 190'dan fazla ülkeye hizmet veriyor ve 21 farklı para birimini destekliyor. Payza üzerinde para göndermek ücretsiz. Para alma ve para çekmede kesinti yapılıyor.
Birini tercih ederek, online ödeme ve para transferi işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com