22 Ağustos 2013 Perşembe

En İyi Dövüş Filmleri

En İyi Dövüş Filmleri
Dövüş severler için en iyi dövüş filmleri listemizde.
  • Yasak Krallık [ Yıl:2008 Tür:Aksiyon,Macera,Komedi,Fantastik,Romantik - Özet: Bu destansı aksiyon-macera masalında, Boston’lu genç delikanlı Jason Tripitikas hayatta yaşadığı en zorlu, onu eski Çin’e geri götüren, sayısız Yeşim Savaşçısı, şeytani Yeşim Savaş Lordu ve pişmanlık duymayan, vicdanı olmayan boyuneğmez Beyaz Saçlı Kadın İblis’le yüzleştiği bir yolculukla karşılaşıyor. Son olarak da, Jason bir intikam savaşçısı olan kadınla ilk aşk deneyimini yaşıyor.
  • Asla Pes Etme [ Yıl:2008 Tür:Aksiyon,Dram,Spor - Özet: Jake’in hayatındaki yeni dönüşümler, okulun en güzel kızı Baja ile tanışmasıyla başlar. Onun davetiyle bir partiye katılan Jake, orada Ryan adlı bir gençle istemeden kavga eder. Dövüşü kaybedince de çevresi tarafından küçümsenmeye başlar. Arkadaşı Max, Jake’e karışık savunma sanatları sporundan bahseder. Jake, bu sporun başlı başına bir sanat olduğunu fark eder.
  • Taşıyıcı [Yıl:2002  Tür:Aksiyon,Gerilim,Macera,Suç - Özet: Frank (Jason Statham) yaptığı işin en iyisidir, tehlikeli ve yasadışı maddeleri hiçbir soru sormadan bir noktadan diğerine taşır. Ancak en son sevkiyatında, uluslararası esir tüccarlarının kaçırdığı güzel bir kadın, onun taşıma planlarında ölümcül problemler çıkmasına neden olur. Artık Frank değerli kargosunu ve kendi hayatını kurtarmak için durmak bilmeyen, hareket dolu bir savaşa girmelidir.
  • Kan ve Kemik Yıl:2009 Tür:Aksiyon,Dram - Özet: Ölen arkadaşına verdiği sözü yerine getirmek için bir adamın Los Angeles’da ki dövüşlere katılmasını konu alan aksiyon dolu bir film. Filmin akışı çok güzel bir şekilde sağlanmış.
  • Yenilmez 3 Yıl:2010 Tür:Aksiyon - Özet: Yeni Cezaevi Turnuvası Başlıyor.Rus Mahkum Boyka, Yenilmez 2′nin Sonunda Dizinden Sakatlandığı İçin Hayatına Sakat Bir Bacakla Devam Etmektedir. Artık Dövüşerlere Katılmayıp Tuvalet Temizliği Yapmaktadır. Ama Bu Yeni Cezaevi Turnuvası Uluslararası Bir Turnuva Haline Gelmiştir.Dünyanın Dört Bir Yanından Gelen En Azılı Mahkumların Bir Arada Olduğu Nefesleri Kesen Bu Turnuvada Boyka Hayatta Kalmak İçin Dövüşmek Zorundadır.Hayatta Kalana Özgürlüğün Vaad Edildiği Bu Cehennemden Kurtulmak Hiçde Kolay Olmayacaktır…
  • Ong-Bank  [ Yıl:2003 Tür:Aksiyon,Gerilim - Özet: Ong-Bak'ın başı, kutsal Buda heykelinin kafası fakir bir köyden çalındığı zaman, köy halkı sefalet içine sürüklenir. Buda heykeli inanışa köye bereket getirmekte ve köyü korumaktadır. Onsuz köy kuraklık ve sefalet içindedir. Genç Ting, köy halkı arasından Bangkok'a gidip heykelin baş kısmını bulup geri götürme görevi için seçilir. Ting tapınak merdivenlerinde bebekken bulunmuş ve keşişler tarafından büyütülmüştür. Bu kişiler ona muay thai adı verilen dövüş tekniğini öğretmiş, ama bunu kullanarak dövüşmesini yasaklamıştır. Ama Ong-Bak'ın başını kurtarmak için karanlık yeraltı dünyasına girmiştir ve burada kimse o Ong-Bak'ın başını alıp giderken sessiz kalacak değildir.
  • Honour of the Dragon [ Yıl:2005 Tür:Aksiyon,Dram,Suç - Özet: Bir festival esnasında şeytani bir Asyalı çete yetişkin bir fille birlikte yavru bir fili kaçılır. Onları Avustralya'da Sidney'e götürür. Kham da fillerin peşinden Avustralya'ya, hiç bilmediği bu yabancı ülkeye gider ve her şeye rağmen filleri kurtarmaya çalışır.
  • Kahraman [ Yıl:2002 Tür:Aksiyon,Dram,Tarih - Özet: Çin'in Savaşan Krallıklar döneminde ülke 7 krallığa bölünmüştür: Qin, Zhao, Han, Wei, Yan, Chu ve Qi. Qin Kralı, Çin'in tamamını ele geçirmeye ve ilk imparator olmaya kararlıydı. Uzun süredir diğer altı krallığın suikastlerine hedef olmuştu. Tüm katil adayları arasında hiçbiri üç efsanevi suikastçi Kırık Kılıç, Uçan Kar ve Gökyüzü kadar korku salmamıştı. Bu üç suikastçiyi yakalayacak kişiye Qin Kralı büyük bir güç, altın dağları ve kralın kendisiyle arkadaşlık vaadediyordu. Ve birgün bu üç suikastçiyi öldürdüğünü iddia eden isimsiz bir savaşçı kralı ziyarete gelir.
  • Korkusuz [ Yıl:2006 Tür:Aksiyon,Dram,Spor - Özet: Korkusuz, efsanevi dövüş sanatı ustası Huo Yuanja'nın gerçek hayatından esinlenerek yapılmıştır. Büyük bir dövüş ustası olduğu halde herkesin önünde yenilen babasından utanan Huo, kendisini yetiştirmeye ve çok iyi bir dövüştü olmaya karar verir. Bu büyük yeteneği yüzünden, çok sevdiği ailesi intikam amaçlı bir saldırı sonucu öldürülünce, Huo kenti terkeder. Tüm umudunu kaybettiği anda karşısına çıkan büyükanne Sun ve kör torunu onu hayata tekrar bağlarlar.
  • Kır Zincirlerini [ Yıl:2005 Tür:Aksiyon,Dram,Suç - Özet: Tam 30 yaşına kadar, kendisini annesinden çok küçük yaşta almış Bart adlı adamın ofisinin altındaki küçük bir depoda yaşayan Danny, bir öldürme makinesi olarak eğtilmiştir. Tüm hayatı yaşadığı bu yeraltındaki odadır. Ve ne zaman ihtiyaç duysa Bart'a onun öğrettiği şekilde hizmet etmektedir. Hayatını para satarak kazanan bir tefeci olan Bart, borç verdiği insanlar geri ödemekte zorluk çektiklerinde ya da geciktiklerinde Danny'yi devreye sokar. Onu bir köpek gibi yetiştirmiştir ve her fırsatta silahı olarak kullanmaktadır. Ta ki Bart bir gün kin tutan müşterilerinden biri tarafından tuzağa düşürülene dek. Danny, bu olaydan sonra kendisini sahiplenen sanatçı Sam ve üvey kızı Victoria'nın yanında sevginin ne olduğunu öğrenirken, Bart'ın öldüğüne inanmaktadır. Fakat Bart ölmemiştir; 'köpeğin' geri almak için döndüğünde Danny'nin eski ve yeni hayatı birbirine girer.
İlgili Aramalar:En iyi dövüş filmleri,dövüş filmleri izle,Yasak Krallık filmini izle,Asla Pes Etme filmini izle,Taşıyıcı filmini izle,Kan ve Kemik filmini izle,Yenilmez 3 filmini izle,Ong-Bank filmini izle,Honour of the Dragon filmini izle,Kahraman filmini izle,Korkusuz filmini izle,Kır Zincirlerini filmini izle

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com