19 Ekim 2012 Cuma

HTC Desire X Turkcell'de!


HTC Desire X İnceleme
Turkcell, HTC Desire X'i, Gold Plus tarifesine ek olarak ayda 22 liradan başlayan fiyatlarla sunuyor.
Turkcell'in açıklamasına göre, müzikseverlerin performansı dolayısıyla tercih ettiği HTC Desire X'i Türkiye'de avantajlı fiyatlarla sunuyor.
Akıllı telefon HTC Desire X'te dahili olarak bulunan Beats Audio özelliği, film ya da video izlerken, oyun oynarken ya da müzik dinlerken ses deneyimini kullanıcılara sunuyor. Ayrıca Music Hub sayesinde kullanıcıların bir tıklamayla en sevdikleri müziklere ulaşmaları da mümkün oluyor.
Android 4.0 ICS işletim sistemine sahip akıllı telefon HTC Desire X, zengin Google Play Store uygulamalarını da kullanıcıların hizmetine sunuyor. HTC Desire X, güneş ışığı altında bile fotoğraf, video çekme ve oyunları her zaman canlı ve parlak deneyimleme imkanı sunan 4 inç büyüklüğünde Super LCD ekrana sahip bulunuyor.
Yüksek hızlı ve güçlü 1 gigahertz çift çekirdekli işlemci ile sorunsuz çoklu görev yürütme rahatlığını sunan HTC Desire X'in 5 megapiksel kamerası, kesintisiz çekim yapabilme ve video çekerken fotoğraf da çekebilme özelliği taşıyor.

veteknoji
İlgili Aramalar:htc desire x,htc desire x özellikleri,htc desire x inceleme,htc desire x turkcell'de,htc desire x turkcell kampanyası

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com