11 Ekim 2012 Perşembe

GTA V Çıkış Tarihi GameStop Tarafından Açıklandı

GTA V Çıkış Tarihi GameStop Tarafından Açıklandı

Dünyanın en prestijli oyun marketlerinden birisi olan GameStop yılın merakla beklenen oyunlarından birisi olan Grand Theft Auto V (GTA V) için çıkış tarihini ve fiyatını kataloğuna ekledi. Rockstar Games tarafından hiçbir resmi çıkış tarihi ya da oyun hakkında resmi bir bilgi verilmezken GameStop’un böyle bir şey yapması kafaları karıştırdı.
GameStop GTA V’i PC, Playstation 3 ve Xbox 360 için listelemiş durumda ve hatta GTA V için şu an GameStop’tan ön sipariş yapabilirsiniz. PC için 37.97 sterlin ön görülürken, Playstation 3 ve Xbox 360 için oyunun fiyatı 44.97 sterlin olarak belirlenmiş. Peki en çok merak edilen o konu yani çıkış tarihi nedir?
GTA V Çıkış Tarihi GameStop Tarafından Açıklandı
GameStop üç platform içinde aynı çıkış tarihini vermiş durumda. GameStop’un kataloğuna göre GTA V 1 Mart 2013’de PC, Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasada olacak. Henüz Rockstar Games’ten bir açıklama yok ancak daha önce çıkan birçok söylenti ve analist tahminleri oyunun çıkış tarihini tıpkı GameStop’un dediği gibi 2013’ün ilk çeyreği olarak gösteriyordu. Bakalım söylenenler doğru mu?
GameStop’un GTA V’i listelediği sayfaya buradan ulabilirsiniz.


İlgili Aramalar:gta 5,gta 5 sistem gereksinimleri,gta 5 çıkış tarihi,gta v çıkış tarihi,gta v sistem gereksinimleri,gta 5 torrent indir,gta 5 crack indir,gta 5 indir

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com