29 Haziran 2013 Cumartesi

İnceleme: Scosche RH600w Kulaklık

Scosche RH600w Kulaklık
Bugünkü inceleme  ürünümüz Scosche firmasının karizmatık kulaklığı, RH600w
Kutu İçeriği
2
Kutudan çıkan kılıf, kulaklığın kalitesine yaraşır bir dokunuş hissiyatına sahip. İçi miflon benzeri, dışı su geçirmeyecek sıklıkta dokunmuş kumaşla kaplı olan koruma kılıfı, bu kulaklığı çantasında taşımak isteyenler için ideal görünüyor.
Tasarım
Metal, deri ve plastik malzemelerin müthiş birleşimiyle tasarlanmış Scoscye RH600w, kişisel zevkleri ayırt etmeksizin herkesin beğenisini kazanacak bir tasarıma sahip.
rh600w
Kulaklığın kablosu silikon kaplı olması sayesinde kolay kolay dolanmıyor. Dolansa da hemen çözülüyor. Kulaklığın kulak yastıkları kulağınızı ağrıtmıyor, başlık hem sağlam hem de ergonomik bir yapıda tasarlanmış.
Donanımsal Özellikler
Scosche RH600w, 3,5mm’lik stereo jak bağlantısına, 40mm sürücü boyutuna ve neodimum mıknatıslara sahip. Kulaklıkta mikrofon ve aktif gürültü engelleme özelliği bulunmuyor. Scosche RH600w, dengeli bir ses tınısı sunuyor. Kulaklık belli bir türden müziğe göre değil, her tür müziğe uygun bir ses tecrübesi sunuyor.
Kulaklıkta aktif gürültü engelleme özelliği yok ama, deri kulak yastıkları kulağınıza çok iyi oturuyor ve kısa bir süre içerisinde kulağınızın şeklini alarak iyi bir izolasyon sağlıyor. Yastıklar ne çok yumuşak, ne çok sert. Uzun süreli kullanımda bile RH600w’den şikayetçi olacağınızı sanmıyoruz. Sadece uzun süreli kullanımda terleme sorunu yaşanabiliyor, şimdiden söyleyelim.
RH600w dengeli bir kulaklık, yani bas, mid ve tiz konusunda eşit düzeyde başarılı. Bu kulaklık daha çok rock, pop ve metal müzik dinleyenlerin beğenisini kazanacaktır diye düşünüyoruz.
Ülkemizde KDV dahil 239,90TL fiyat etiketiyle satılan Scosche RH600w, genel olarak gayet başarılı bir kullanım tecrübesi sunuyor.
İnceleme: Techno-Labs

İlgili Aramalar:Scosche RH600w,Scosche RH600w inceleme,kulaklık inceleme,en şık kulaklıklar

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com