11 Haziran 2013 Salı

İşte PlayStation 4!

İşte PlayStation 4!
Sony, yeni detayları E3’teki basın konferansıyla tüm dünyaya gösterdi.Yıl sonunda satışa sunulacak olan PlayStation 4, ABD’de 399 dolar, Avrupa’da ise 399 Euro fiyat etiketiyle piyasaya çıkacak.
Ayrıca PS4 için geliştirilmiş 30 oyun var ve bunların 20si bu yıl içinde yayınlanacak. Cloud sistemi hakkında fazla bilgi vermeyen yöneticiler, 2014 yılında tamamlanabileceğini belirtti.
PlayStation 4; 8 çekirdekli AMD Jaguar X86 işlemci, arttırılmış AMD PC GPU’su ve 8 GB’lık yüksek hızda birleştirilmiş GDDR5 bellek, Blu-Ray disk sürücü, 500 GB dahili sabit disk, Wi-Fi, Bluetooth 2.1, USB 3.0 portları, AUX, HDMI, Analog AV gibi başlıca özelliklere sahip. DualShock kontrol cihazı ise artık touchpad, kulaklık girişi ve paylaşım düğmesi sunmakta.
SonyPlayStation 4’te kullanıcıları üzmeyerek ikinci el oynanmasına izin vereceğinin de altını çizdi. Ayrıca herhangi bir sürekli internet bağlantısı gibi zorunluluk da bulunmuyor.
İşte PlayStation 4!
İlgili Aramalar: PlayStation 4 galeri, PlayStation 4 resimleri,E3 2013, PlayStation 4 çıkış tarihi, playstation 4 fiyatı, playstation 4 özellikleri

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com