27 Haziran 2013 Perşembe

Windows 8.1 Önizleme Sürümü Yayınlandı

Windows 8.1
Windows 8.1 işletim sistemi güncellemesinin önizleme sürümünün herkes tarafından indirilmeye hazır olduğunu duyurdu.

Tek bir aramayla bilgisayarınızdan, uygulamalarınızdan ve web’den sonuçlara ulaşabilme, Windows Mağazası’nın yeni uygulamaları keşfedip indirmeyi kolaylaştıran yeni bir görünüm, sevdiğiniz resimleri seçerek kilit ekranınızda gösterilecek bir slayt gösterisi ayarlama, SkyDrive yerleşik depolama alanı ve yeni özellikleriyle Internet Explorer 11 Preview gibi birçok yeniliği beraberinde getiren ön izleme sürümünü aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

Konuşmalarda ayrıca Facebook, Flipboard ve NFL uygulamalarının bundan böyle Windows platformunda da yer alacağının altı çizildi. Yapılan bu açıklamalar, Windows uygulama platformunun kararlı bir şekilde büyüdüğünü ve benzerleri arasında en hızlı büyüyen platform olduğunu açıkça ortaya koyuyor.
Leblond, Windows 8.1 ile gelen diğer yenilikleri şöyle sıraladı:
• Yeniden Tasarlanmış Windows Mağazası. Windows Mağazası, kullanıcıların mağazadaki uygulamalara kolayca göz atabilmesini ve aradıkları uygulamalara çok daha kolay ulaşabilmesini sağlamak için yeniden tasarlandı. Yenilikler arasında uygulama pazarlamaya dair daha fazla olanak, kişisel tercihlere uygun uygulama tavsiyeleri ve Windows 8.1’in yeni özellikleri arasında yer alan Bing Küresel Arama ile uyum dikkat çekiyor. Ayrıca uygulama liste arayüzü ilgili içeriklere ulaşmayı kolaylaştıracak şekilde yeniden tasarlandı.
• Geliştiriciler İçin Daha Fazla Gelir Fırsatı. Windows 8.1 geliştiriciler için uygulamaların pazarlanmasına, kullanıcılarla yakınlaşmaya ve uygulama satın almaya yönelik yeni fırsatlar barındırıyor. Kullanıcılar artık Windows Store hediye kartlarıyla hesaplarına kredi yükleyerek Windows Mağazası üzerinden sunulan uygulama, kitap, oyun ve içeriğe kolayca ulaşabilecekler. Ayrıca tıpkı ön ödemeli kartlarda olduğu gibi Microsoft hesaplarına kendi para birimlerinde tercih ettikleri kadar para yükleyerek uygulama satın alabilecekler.
• Zenginleştirilmiş Uygulama Deneyimi. Windows 8.1 ile uygulama geliştiriciler, uygulama tasarımlarını zenginleştirebilecekleri ve sunabilecekleri geniş bir tuvale sahip olacaklar. Windows 8.1 uygulamaları birlikte çalışarak kendi aralarında veri aktarabilecek, ekran görüntüsü paylaşabilecek ve 8 inç altındaki ekran boyutları da dahil olmak üzere geniş bir cihaz uyumluluğuna sahip olacak.
Windows 8.1 Önizleme Sürümünü indirmek ve yenilikler hakkında daha detaylı bilgi almak için http://www.preview.windows.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
 Türkçe olarak bakmak için bu bağlantıya tıklamanız yeterli.
İlgili Aramalar:Windows 8.1 indir, Windows 8.1 kurulumu, Windows 8.1 nasıl yüklenir, Windows 8.1 yükleme


0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com