26 Ağustos 2012 Pazar

Beşiktaş-Galatasaray Maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Spor

Spor Toto Süper Lig’in 2.haftasında bu akşam Beşiktaş Galatasaray (BJK GS Maçı) Dev Derbi maçı Fiyapı İnönü Stad’ında start alıyor... 
Ezeli rakipler Beşiktaş ile Galatasaray, 55 yıllık lig tarihinin en erken derbisinde BJK İnönü Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Saat 21.45'de başlayacak dev maçı FIFA kokartlı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Cem Satman ile Erdinç Sezertam yapacak. Derbinin dördüncü hakemi ise Koray Gençerler.


- BEŞİKTAŞ'TA ALMEIDA YOK -

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk derbisinde yarın Galatasaray'ı ağırlayacak Beşiktaş, ezeli rakibini Dolmabahçe'den puansız göndermenin hesabını yapıyor.

Maddi sorunları nedeniyle sıkıntılı bir dönem geçiren siyah-beyazlılar, geçen sezonun lig şampiyonu, yeni sezona da TFF Süper Kupa'yı kazanarak iyi bir moralle başlayan Galatasaray'ı, tam 131 gün sonra BJK İnönü Stadı'nda buluşacağı taraftarının desteğiyle yenmeyi amaçlıyor.

Sezona, kendisine sürekli ''ters gelen'' İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında 1-1'lik beraberlikle başlayan ''Kara Kartallar''da, Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki maçta tek golünü atan Almeida, sakatlığı nedeniyle derbide forma giyemeyecek.

Uzun süreli sakatlıkları bulunan İsmail Köybaşı ve Tanju Kayhan'dan da yararlanamayacak olan siyah-beyazlılarda, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanan Veli Kavlak, Cenk Gönen ve Olcay Şahan'ın ise derbide oynamaları bekleniyor.
- GALATASARAY'DA TEK EKSİK ENGİN BAYTAR -

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında yarın ezeli rakiplerinden Beşiktaş'a konuk olacak Galatasaray'ın tek hedefi galibiyet. Yaptığı önemli transferlerle dikkati çeken ve sezona kendi seyircisi önünde 2-1'lik Kasımpaşa galibiyetiyle başlayan son şampiyon sarı-kırmızılı ekip, yaşadığı mali sorunlar nedeniyle kadrosunda revizyona gitmek zorunda kalan Beşiktaş'a karşı puan kaybı yaşamak istemiyor.

Beşiktaş karşılaşması öncesi Galatasaray'da, Trabzonspor forması giydiği geçen sezondan kalan kırmızı kart cezasını Kasımpaşa maçında dolduran Burak Yılmaz ile (A) Milli Takım'ın Avusturya ile yaptığı özel maçta geçirdiği sakatlık düzelen Semih Kaya, teknik direktör Fatih Terim'in forma vermesi halinde derbide oynayabilecek.

Derbi maçta Galatasaray formasını giyme ihtimali bulunmayan tek isim ise, TFF Süper Kupa maçında hakem Cüneyt Çakır'a yönelik müdahalesi nedeniyle 11 maç ceza alan Engin Baytar.
- 1000. GALİBİYET PEŞİNDE -

Derbi maçta Galatasaray, Beşiktaş karşısına önemli bir unvan elde etmek için de sahaya çıkacak. Sarı-kırmızılı ekibin Beşiktaş karşısında alacağı galibiyet, lig tarihinde elde edeceği 1000. galibiyet olacak ve ''Cim Bom'', Fenerbahçe'nin ardından 1000 galibiyete ulaşan ikinci ekip unvanını kazanacak.

MUHTEMEL 11'LER- 

Beşiktaş:Cenk Gönen, Hilbert, İbrahim Toraman, Sivok, Uğur Boral, Holosko, Hasan Türk, Veli Kavlak, Olcay Şahan, Fernandes, Mustafa Pektemek 

Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih Kaya, Ujfalusi, Hakan Kadir Balta, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Melo, Emre Çolak, Elmander (Burak Yılmaz), Umut Bulut
İlgili Aramalar:Galatasaray Beşiktaş, Galatasaray Beşiktaş 26 ağustos, Galatasaray Beşiktaş izle, Galatasaray Beşiktaş maç özeti, Galatasaray Beşiktaş Maçı, Galatasaray Beşiktaş maçı canlı izle, Galatasaray Beşiktaş maçı golleri,gs bjk maçı kaç kaç bitti, gs bjk maçı özeti

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com