26 Aralık 2012 Çarşamba

Haftanın Android Uygulaması

Android kullanıcıları için bu hafta tavsiye ettiğimiz uygulama: SwiftKey 3 Keyboard

Bu hafta, uzun süredir Google Play'in 'Ücretli En Popüler' köşesinde bir numarada yer alan ancak Noel sebebiyle indirime giren SwiftKey 3 Keyboard uygulamasını tavsiye ediyoruz.
SwiftKey 3, özellikle telefonun dahili klavyesinden sıkıntı çekenler ya da değişiklik yapmak isteyenler için geliştirilmiş bir alternatif klavye uygulaması. Uygulamanın kişiselleştirilebilme, kolay kullanılabilme ve hepsinden önemlisi; piyasadaki diğer klavye uygulamalarına kıyasla daha başarılı kelime tahmini yapabilme özellikleri var. Bu kadar başarılı tahmin yapmasında, öğrenebilir bir yapısı olması büyük oynuyor. Öğrenebilir derken şunu kast ediyoruz; cihazda yapılan her yazışmayı kendi hafızasında kaydediyor ve geçmiş istatistiklere bakarak, yazı içerisinde sonraki kelimenin ne olacağını tahmin ediyor. Türkçe de dahil olmak üzere 54 dil için destek veren uygulama, SMS ve e-postayla kullanımın yanı sıra Facebook, Twitter vb. başka uygulamalarla da kullanılabiliyor. 
Uygulamanın başarı listesi de epey kabarık. 2012 yılında Mobile World Congress ve Webby Awards People’s Voice'da inovasyon ödüllerini kazanan SwiftKey 3'ün Google Play'de 68 binden fazla 5 yıldızlı oyu bulunuyor. 38 ülkede en çok satan birinci uygulama olmanın yanı sıra yarım milyondan fazla satış başarısına da sahip.
SwiftKey 3 Keyboard, yalnızca Noel süresince Google Play'de 2,14$ fiyat etiketiyle satılıyor.


TECHO-LABS
İlgili Aramalar:Haftanın Android Uygulaması,Android uygulamaları,Android-Kolik

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com