8 Aralık 2012 Cumartesi

MSI GT70 Dragon Edition İnceleme ve Fiyatı

MSI GT70 Dragon Edition İnceleme ve Fiyatı
MSI'dan oyunculara yönelik dizüstü bilgisayar: MSI GT70 Dragon Edition.

MSI oyunculara yönelik yeni canavarı MSI GT70 Dragon Edition oyun Laptopunu duyurdu. Nvidia Geforce GTX675MX grafik işlemcisiyle epey iddialı olan ürün 15 Aralık’ta ülkemize satışa sunulacak. 
Tüm ayrıntıları bulabileceğiniz ilgili basın bültenini aşağıdan okuyabilirsiniz:

MSI, kullanıcılara daha iyi, daha yenilikçi laptoplar sunabilmek için yorulmaksızın çalışıyor. Bu çabaların sonucunda ise Computex 2012 En iyi Seçim ve Medyanın En İyi Seçimi gibi ödülleri sürekli topluyor. Bunlarla yetinmeyen MSI, yeni GT70 Dragon Edition oyun dizüstü bilgisayarını duyurdu. Çarpıcı görüntüsü ile dikkat çeken GT70 Dragon Edition, kapağın altında da muhteşem bir donanıma sahip. Intel’in 3.nesil i7 işlemcisi ve en yeni Nvidia Geforce GTX675MX ekran kartı ile oyun profesyonellerine çok daha heyecanlı bir macera yaşatmaya aday. Hali hazırda Hizlial.com’da ön siparişe açılan ürün 15 Aralık tarihinde Türkiye’de olacak.
Oyun konusunda şaka yapmayanlar için Güç ve Performans 
MSI Notebook global satışlar ikinci başkan yardımcısı Eric Kuo, MSI’ın en yeni ve en “belalı” ürünü GT70 Dragon Edition modelinin üst sınıf oyun notebookları pazarında rakipsiz olduğunu vurguluyor. Sınıfının en üst seviye donanım ve yazılımlarını bir araya toplayan Dragon Edition’a sahip olmak için banka soymaya da gerek yok. En güçlü pazarlama noktalarından biri fiyat/performans oranı olan GT70 Dragon Edition, bu özelliği ile dünya çapında oyuncuların kalbini kazanmayı amaçlıyor. Intel’in en yeni 3.nesil i7 işlemcisi ve Nvidia Geforce GTX675MX harici ekran kartına sahip olan cihaz 16GB RAM bellek, özellikle oyuncular için tasarlanmış olan SteelSeries klavye, ve Killer Gaming Networking ağ kartının yanında mSATA arayüzüne sahip çift SSD Super RAID disk mimarisi ile geliyor. Dizüstü bilgisayarlar için şu anda en iyi ses çözümü olan Audio Boost desteği, tümleşik amplifikatör yongası (AMP) ve altın kaplama kulaklık jakı, benzersiz bir sinyal iletimi ile en üst seviyede ses deneyimi sunuyor.

MSI GT70 Dragon Edition İnceleme ve Fiyatı


Aklınızı başınızdan alacak bir performans
4 çekirdekli Intel 3.Nesil Core i7 işlemci: GT70 Dragon Edition, Intel’in 3.nesil Core i7 quad core işlemcisi ile geliyor. 22nm mimarisi ile şu anda dünya üzerindeki en gelişmiş işlemci platformu olan bu yonga, işlem performansını önceki nesile oranla %15 arttırırken güç tasarrufu ve soğutma yeteneklerinde de diğerlerine fark atıyor. Performansı daha da arttırabilmek için yeni nesil Intel Core i7 işlemcide Intel Turbo Boost 2.0 teknolojisi kullanılıyor. Bu teknoloji sayesinde işlemci kaynakları görev yüküne göre otomatik olarak tekrar konumlandırılıyor ve her bir çekirdeğin işlem hızı ayrı ayrı geliştirilerek genel bilgisayar performansı da arttırılıyor.

Üst Seviye Nvidia GeForce GTX 675MX harici ekran kartı: MSI'ın yeni GT70 Dragon Edition oyun laptopu, 3Dmark Vantage üzerinde 17.000 puana sahip, sınıfın en üst seviye 3D ekran kartı Nvidia Geforce GTX675MX ile geliyor. 384 pipeline, 256bit bant genişliği, 2GB GDDR5 görüntü belleğine sahip yeni ekran kartı, ultra HD çözünürlükte detayları günümüzün en yeni oyunlarında kusursuz şekilde görüntüleyebilen eksiksiz bir DirectX 11 desteğine sahip. 

Super RAID mimarisi ile ultra hızlı depolama: GT70 Dragon Edition, MSI’ın özel Super RAID teknolojisine sahip. Seçime bağlı olarak süper performanslı çift SSD ile geliyor. Yüksek performans sunan RAID 0 konfigürasyonu depolama kapasitesini iki katına çıkarmakla kalmıyor, aynı zamanda okuma/yazma hızlarını da 900MB/sn seviyesinin üzerine çıkararak geleneksel HDD RAID 0 konfigürasyonunun 5 katından fazla hıza ulaştırıyor. Böylece bilgisayarınızın hem açılış süresi kısalıyor, hem de geliştirilmiş okuma/yazma performansı ile büyük veri öbeklerinin taşınması kadar karmaşık oyun sahnelerinin işlenmesi de hızlanıyor ve sizi mücadelede bir adım öteye taşıyor.    

MSI GT70 Dragon Edition İnceleme ve Fiyatı

MSI'ın özel Oyun tabanlı tasarımı
SteelSeries Profesyonel Klavye: Oyuncuların talepleri doğrultusunda oyun cihazları tasarımcısı SteelSeries ile birlikte çalışan MSI, yeni GT70 Dragon Edition oyun laptopunda yalnızca oyuncular için tasarlanan SteelSeries klavyeyi kullandı. Geleneksel klavyelerden en az iki kat daha dayanıklı olan SteelSeries klavyede tuşlar bir masaüstü bilgisayarındaki tepkilere sahip. Klavye üzerindeki Windows tuşunun sağ tarafa taşınması sayesinde oyunun en heyecanlı yerinde yanlışlıkla masaüstü ekranına geçiş yapılması da engelleniyor.
Profesyonel Killer Gaming Networking: Düşük ağ hızı, en iyi oyuncuları bile zorlu oyun arenasında öldürebilir. GT70 Dragon Edition ile birlikte gelen Killer Gaming Networking, LAN oyunlarında gecikme/ping sürelerini büyük ölçüde düşürerek akıcı bir online oyun deneyimi sunuyor ve ağdaki gecikmeler yüzünden komutların hatalı şekilde iletilmelerini de önlüyor. Geliştirilmiş online peformans ile rakiplerinizden gerçek anlamda bir adım önde olacaksınız.

MSI Audio Boost ses çözümü: MSI'ın Audio Boost ses teknolojisi, oyuncuların kulaklık kullandıklarında dahi çevreleyen bir ses deneyimi yaşamalarını sağlamak için altın kaplama Gold Flash ses jakları kullanıyor. Ultra iletkenlik, geliştirilmiş antioksidasyon ve gürültü engelleme ve özelliği sayesinde daha temiz ve eksiksiz bir stereo ses üretimi sağlanıyor. Ek olarak tümleşik amplifikatör yongası (AMP) ile üst sınıf hoparlörlerde en yüksek ses kalitesine ulaşmanız sağlanıyor. Böylece takım arkadaşlarınızla daha rahat iletişim kurarken oyundaki seslerin nereden geldiklerini de kesin olarak algılayabileceksiniz. MSI Audio Boost çözümü, ciddi oyuncular kadar en ateşli müzikseverler için de ideal. 
  
USB3.0 portu: MSI'ın yepyeni GT70 Dragon Edition oyun laptopu, en son çıkan USB3.0 arayüzüne sahip. 4.8Gb/sn hızla önceki nesil USB arayüzünden 10 kat daha hızlı veri alışverişi sayesinde bir HD filmi yalnızca 8 saniye içinde transfer etmeniz mümkün. Bu porta ulaşan güç de %80 oranında artırılarak 0.9 amper’e ulaştırıldı. Böylece transfer hızları artarken aynı zamanda mobil cihazlarınızın şarj süreleri de kısalıyor.

TECHNO-LABS
İlgili Aramalar:MSI GT70 Dragon Edition,MSI GT70 Dragon Edition Özellikleri,MSI GT70 Dragon Edition Fiyatı,İnceleme

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com