11 Aralık 2012 Salı

HTC'den Yeni Akıllı Telefon: One SV

HTC'den Yeni Akıllı Telefon: One SV
Gün geçmiyor ki HTC yeni bir akıllı telefon tanıtmasın... Karşınızda HTC One SV!

Geçtiğimiz yıl ürün çeşitliliğini sınırlandıracağını, daha az fakat daha çarpıcı telefonlar üreteceğini belirten HTC, anlaşılan o ki bu kararından vazgeçti. Bu yıl piyasaya sürdüğü Desire X modelinin ardından; Japonya'ya özel HTC J Butterfly, J Butterfly'ın Amerikan versiyonu Droid DNA, telefonun uluslararası versiyonu HTC Butterfly ve ABD'ye özel ekonomik akıllı telefon One VX'i tanıtan HTC, İngiltere'ye özel One SV adlı modeliyle tekrar karşımızda. 
 
Piyasayı adeta ürün yağmuruna tutan HTC, artık daha çok bölgesel çalışıyor. HTC One SV adlı telefon bugün gelen haberler doğrultusunda İngiltere'deki satıcılara dağıtılmaya hazırlanıyor. 
 
HTC One SV'de 1,2GHz çift çekirdekli işlemci, 1GB RAM, 8GB dahili depolama alanı, 4.3" Super LCD2 dokunmatik ekran, 5MP arka kamera, 1,6MP ön kamera ve Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi bulunuyor. HTC One SV ayrıca 4G LTE mobil internet bağlantı imkanı sunuyor. 
 
HTC One SV'nin fiyatı henüz duyurulmadı, ayrıca bu telefonun İngiltere dışına yollanıp yollanmayacağı henüz belirsiz. Donanımına ve tasarımına bakılırsa One SV Türkiye'ye gelse epey iyi iş yapabilir. Bakalım HTC bu telefonu ülkemizde piyasaya sürecek mi.

TECHO-LABS
İlgili Aramalar:HTC One SV,HTC One SV Özellikleri,HTC One SV Fiyatı

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com