4 Şubat 2013 Pazartesi

AMD'den Bomba Oyun Kampanyası!

AMD'den Bomba Oyun Kampanyası!
Eğer Radeon HD ekran kartı almak istiyorsanız Şubat ayını bekleyin.

NVIDIA ile amansız bir rekabet içerisinde olan AMD, bu yılki ürün gamıyla donanım gücü açısından NVIDIA'nın biraz gerisinde kalmış olabilir, ancak bu durum tabii ki AMD'nin pes edeceği anlamına gelmiyor. AMD, yeni Never Settle kampanyasıyla üst düzey oyunları Radeon HD ekran kartlarıyla birlikte hediye edeceğini duyurdu. 
 
AMD'nin üretici partnerleriyle oyun firmaları arasında yapılan anlaşma doğrultusunda, 2013 yılının ilk çeyreği içerisinde piyasaya çıkacak bazı Radeon HD 7000 serisi ekran kartlarıyla birlikte Tomb Raider 2013BioShock InfiniteDMC: Devil May CryFarCry 3,Hitman AbsolutionSleeping Dogs ve Crysis 3 oyunları hediye edilecek. 
 
AMD'den Bomba Oyun Kampanyası! 
 
PC oyun dünyasının en güçlü başlıkları olarak nitelendirebileceğimiz bu oyunlar, AMD ekran kartlarının satış rakamlarını arttırabilecek güce sahip. AMD'den gelen bilgilere göre Radeon HD 7900 serisi ekran kartı alanlar Crysis 3 ve BioShock Infinite'e; Radeon HD7800 ekran kartı alanalar BioShock Infinite ve Tomb Raider 2013'e sahip olacak.
 
 
Bu paketler dışında mega paketler de mevcut olacak. Örneğin bir CrossFire için bir çift Radeon HD 7900 serisi ekran kartı alana Crysis 3, BioShock Infinite, Tomb Raider 2013, FarCry 3, Hitman Absolution ve Sleeping Dogs olmak üzere toplam 6 oyun hediye edilecek. 
AMD'den Bomba Oyun Kampanyası!
 
Bu müthiş oyun paketleri için Şubat ayını beklememiz gerekecek. Eğer AMD Radeon HD ekran kartı almak istiyorsanız, Şubat 2013'ü beklemenizde fayda var.


İlgili Aramalar: AMD'den Bomba Oyun Kampanyası!,Crysis 3, BioShock Infinite, Tomb Raider 2013, FarCry 3, Hitman Absolution ve Sleeping Dogs

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com