13 Şubat 2013 Çarşamba

Real Madrid - Manchester United Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta?


realmadrid-manutd

Real Madrid - Manchester United Maçı 13 şubat 2013 şampiyonlar ligi maçı.Real Madrid - Manchester United hangi kanalda saat kaçta ?

Real Madrid - Manchester United maçı ayrıntıları;

Real Madrid - Manchester United Maçı 13 şubat 2013 şampiyonlar ligi maçı.Real Madrid - Manchester United  hangi kanalda saat kaçta ? Real Madrid - Manchester United maçı ayrıntıları 
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2. tur heyecanı bugünkü oynanacak olan Real Madrid - Manchester United ve Shakhtar Borussia Dortmund mücadeleleriyle devam edecek. Saat 21:45’te başlayacak olan iki karşılaşmanın sonucu ise futbolseverler oldukça merak ediyor.
REAL MADRİD’DE SAKATLAR DÖNÜYOR
İlk etapta Manchester United’ı Santiago Bernabeu’da ağırlayacak olan Real Madrid’de sakat olan bazı futbolcuların iyileşmesi teknik heyette sevinç yarattı. Portekizli savunma oyuncusu Pepe’nin sakatlığı tam olarak iyileşirken, tecrübeli futbolcuya Jose Mourinho tarafından ilk 11’de yer verilmesi bekleniyor. Öte yandan Xabi Alonso ve Raphael Varane de sakatlıklarını atlatıp Portekizli hocadan görev bekleyecek olan isimler arasında. Iker Casillas’ın ise kolundaki sakatlık devam ediyor. Sevilla karşısındaki lig maçında dinlendirilen Sami Khedira, Angel Di Maria ve Mesut Özil’in de ilk 11’de yerlerini almaları bekleniyor.
UNITED’DA EKSİKLER VAR
Madrid ekibi karşısında deplasmanda zorlu bir mücadeleye girecek olan Kırmızı Şeytanlar’da ise, Premier Lig’de pazar günü oynanan Everton maçında sakatlanan Phil Jones ve Jonny Evans’ın oynaması beklenmiyor. Aynı zamanda Darren Fletcher ve Ashley Young da sakatlıklarından dolayı bu önemli mücadelede forma giyemeyecek olan isimler. Michael Carrick ise sakatlığını atlatan ve 11’de şans bekleyen isim olacak.
Notlar
- Real Madrid evindeki son 6 maçın 5’inden galip ayrıldı. Los Galacticos’un Santiago Bernabeu’da 33 maçta 27 galibiyeti ve 5 beraberliği bulunuyor.
- Real Madrid, Manchester United ile oynadığı son 8 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.
- Manchester United, tüm arenalarda oynadığı son 14 maçta yenilgi yüzü görmedi. Fakat bu sezon oynadığı 9 deplasman maçından 4 galibiyet çıkartabildi.
- Kırmızı Şeytanlar’ın İspanyol takımlarına ise şansı tutmuyor. United, İspanyol takımlarıyla oynadığı son 20 maçta 2 galibiyet, 8 beraberlik ve 10 yenilgi aldı.
- Cristiano Ronaldo, eski takımı Mancester United ile tekrar karşılaşacak. Portekizli yıldız 2003 ve 2009 yıllarında forma giydiği İngiliz ekibinde 118 gole imza attı.
- Sir Alex Ferguson’ın, Jose Mourinho karşısındaki performansı ise pek iç açıcı değil. Tecrübeli çalıştırıcı Mourinho’nun takımlarına karşı 2 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 yenilgi elde etti.
MUHTEMEL 11’LER
REAL MADRID
Lopez
Arbeloa
Pepe
Ramos
Coentrao
Khedira
Alonso
Di Maria
Özil
Ronaldo
Benzema
MANCEHSTER UTD.
De Gea
Rafael
Ferdinand
Vidic
Evra
Carrick
Cleverley
Valencia
Rooney
Kagawa
Van Persie
SAAT: 21.45
YAYIN: Smartspor
HAKEM: F. Brych
STAT: Santiago Bernabeu

İlgili Aramalar: Real Madrid - Manchester United Maçı Canlı İzle,Real Madrid - Manchester United Maçı Justin TV Canlı İzle

2 yorum:

  1. İkinci maç daha heyecanlı olacağından kuşkum yok (:

    YanıtlaSil
  2. Az kaldı 2.Maça'da merakla bekliyorum bende :)

    YanıtlaSil

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com