25 Mayıs 2013 Cumartesi

İşte Vizyondakiler

İşte Vizyondakiler
Bu hafta özellikle macera ve aksiyon türü yoğunlukta gibi görünüyor.
Hızlı ve Öfkeli 6 (Fast and Furious 6)
Aksiyon, macera ve suç türlerini bir araya getiren Hızlı ve Öfkeli 6, bu sefer Dom  ve Brian’nın Rio'da yaptıkları hırsızlıkla 100 milyon doların keyfini çıkartmaktadırlar. Bu soygundan sonra kendi hayatlarına dönen iki çılgın, dünyaya dağılmıştır. Ancak sürekli kaçak bir yaşan sürdükleri için bir türlü rahat edemezler.
[video type='youtube' id='C_puVuHoR6o' width='500' height='300' /]

Zoraki Radikal (The Reluctant Fundamentalist)
Başrollerde Haluk Bilginer, Kate Hudson, Liev Schreiber, Kiefer Sutherland ve Nelsan Ellis'in olduğu film; bol gerilim türüyle karşımıa çıkıyor. Film genel olarak Pakistanlı bir adamın başına gelen olayları konu almaktadır. Wall Street ve Amerikan rüyasının aslında pembe görüntülerden sıyrılıp, özünü kaybetmesini anlatmaktadır.
[video type='youtube' id='ouXWUenv5_Y' width='500' height='300' /]

Evde (Dans La Maison)
Kristin Scott Thomas,  Emmanuelle Seigner,  Yolande Moreau,  Denis Menochet ve Fabrice Luchini'nin başrollerinde oynadığı Dans La Maison; gerilim ve gizem türünde vizyona giren filmlerden biri. Filmin türü; gizlice sınıf arkadaşlarından birinin evine giren 16 yaşında bir erkek çocuğu, Fransızca dersinde yazdığı kompozisyonlarda bu olaydan bahseder. Fransızca öğretmeniyse öğrencisini çok yetenekli bulduğu için bu kompozisyonları okumanın tadını çıkarırken bu olaydan kimseye bahsetmez. Ama bu durum başlarına dert açacaktır. Çünkü aslında o olayda ciddi konular yer almaktadır.
[video type='youtube' id='lnDyu-6B5ks' width='500' height='300' /]

Kral Yolu
Komedi ve macera türündeki filmlerimizden biri olan Kral Yolu, anne ve babası arkeolog olan 11 yaşında bir çocuğun dedesiyle birlikte İstanbul'da başlayıp Erdemli'de devam eden macerasını konu almaktadır. Başrollerde; Doğa Rutkay,  Nilgün Belgün, Yonca Evcimik, Arda Esen ve  Çetin Altay yer alıyor.
[video type='youtube' id='9VLoKYtL_8Q' width='500' height='300' /]

Vazgeçmem Senden (Celeste And Jesse Forever)
Celeste And Jesse Forever, dram ve komediyi bir araya getiren filmlerden biri. Aynı zamanda komedi türünü de içerisinde barındırması, filmi daha başarılı kılıyor. Film genel olarak aşkın ne kadar sonsuz ve güçlü olduğunu konu alıyor. İki aşığın birbirinden ayrılmasına rağmen, bir türlü ayrı kalamayan bir çiftin hikayesini anlatıyor. Celeste ve Jesse okuldayken tanışmışlardır ve önce en yakın arkadaşlarken, genç yaşta evlenmişlerdir. Ancak bir gün boşanma kararı alırlar. Buna rağmen her anlarını birlikte geçirmeye ve hiçbir şey olmamış gibi arkadaşlık etmeye devam ederler.
[video type='youtube' id='NQoH1IGRB3w' width='500' height='300' /]

 

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com