24 Nisan 2013 Çarşamba

Samsung Galaxy S4 Türkiye’de!

Samsung Galaxy S4 Türkiye’de!

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S4, ülkemizde gerçekleştirilen etkinlikle tanıtıldı. Samsung Electronics Türkiye Başkanı Sungyong Hong, Galaxy S4 World Tour 2013 etkinliğinin dünyanın en önemli 10 kentinde gerçekleştiğini ve bu kentlerden birinin İstanbul olduğunu vurguladi. Lansmanda Galaxy S4′ün dikkat çekici özellikleri bir bir tanıtıldı.
Samsung Galaxy S4, ikili kamera özelliği sayesinde hem sizi hem de karşınizdaki manzarayı çekebiliyor. Ornegin bir futbol macında gol oldugunda hem golü hem de tepkinizi kaydedebileceksiniz.
Galaxy S4′ün bir diğer özelliği Group Play sayesinde internet bağlantısına ihtiyac olmadan arkadaşlarınizla müzik dinleyebilir, oyun oynayabilirsiniz.
Galaxy S4′un temassiz kontrol özelliği sayesinde telefona dokunmadan bazı özellikleri kullanma imkanınız mevcut. Ornegin bu özellik sayesinde gelen aramayı elinizi telefonun üstünden geçirerek alabilirsiniz.
Ayrıca lansmanda Galaxy S4′ün ülkemizde ne zaman satışa çıkacağı da açıklandı. Galaxy S4 tüm dünya ile aynı anda 27 Nisan tarihinde satışta olacak. Satışa çıkacağı günden bir gün önce ise İstanbul Küçük Çiftlik Park’ta Armin Van Buuren, Ankara Ankamall’da ise Bob Sinclar sahne alacak. Bu konserler ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

İlgili Aramalar: Galaxy S4,Samsung Galaxy S4,Galaxy S4 World Tour 2013

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com