16 Nisan 2013 Salı

Samsung Galaxy S4'ün Türkiye Fiyatı Belli Oldu!


samsung-galaxy-s4-turkcell
Geçen ay tanıtılan ve tanıtım etkinliğini sizlere canlı olarak aktardığımız Samsung Galaxy S4’ün Türkiye fiyatı belli oldu. Ürüne dair ön sipariş sürecini ilk başlatan operatör olan Turkcell, Galaxy S4 için 1999 TL değer biçti.
16 – 26 Nisan tarihleri arasında ön sipariş üzerinden ödeme yapan kullanıcılar 27 Nisan itibariyle Galaxy S4’lerine kavuşabilecekler. Ön sipariş kapsamında belirlenen ürün sayısı belli miktarda olduğu için söz konusu telefonu almayı çok isteyenlerin ellerini biraz çabuk tutmaları gerektiğini belirtmeliyiz.
galaxy-s4
Turkcell üzerinden ön sipariş vererek Galaxy S4’ü satın alanlara 1 aylık 1 GB boyutunda internet paketinin ücretsiz olarak hediye edileceği belirtildi. Ayrıca bazı bankaların kredi kartlarına vade farkı olmadan 12 taksit imkânı sunuluyor. Ayrıca depolama olarak 16 GB'lık modelin satıldığını da eklemeliyiz.

İlgili Aramalar: Samsung Galaxy S4,Samsung Galaxy S4 Türkiye Fiyatı,Samsung Galaxy S4 Turkcell,Samsung Galaxy S4 Fiyatı Ne Kadar?,Samsung Galaxy S4 Turkcell Kampanyası

1 yorum:

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com