25 Temmuz 2013 Perşembe

Android 4.3 hakkında bilgiler!

Yeni Android sürüm dün Google’ın düzenlediği etkinlikle tanıtıldı. Bakalım yeni sürümün farkları neler?

Android 4.3 hakkında bilgiler!

Güvenli Çoklu Kullanıcı Desteği
Android 4.3′e eklenen en büyük yenilik, güvenli çoklu kullanıcı desteği. Bu özellik sayesinde, bir Android cihazı birden fazla kullanıcı güvenle kullanabilecek.
Çocuklar İçin Kısıtlamalar
“Güvenli Çoklu Kullanıcı Desteği”nin yan fonksiyonlarından biri. 
Bluetooth Smart Teknolojisi
Android 4.3 ile gelen Bluetooth Smart teknolojisi, Bluetooth kullanırken daha az pil tüketmesini sağlayacak. Bu özellik Android platformuna yeni gelmiş olsa da, Apple’ın iOS platformunda 2012 yılından beri kullanılmakta.
Bluetooth AVRCP 1.3 desteği de sunuldu. Bu özellik sayesinde, Bluetooth üzerinden şarkı gönderdiğinizde, sadece müziği değil müziğin detaylı bilgilerini de aktarmış olacaksınız.
Open GL ES 3.0
Open GL ES 3.0 desteği sunan Android 4.3, oyunlarda çok daha iyi grafikleri ve daha efektif donanım kullanımını mümkün kılıyor.
Ayrıca;
Android 4.3, öncelikle daha akıcı ve daha eğlenceli bir kullanım sunmayı vaat ediyor. Android telefonların arama yapma menüsünde telefon numaralarını ve isimleri otomatik tamamlama özelliği dahili olarak bulunuyor.
Emoji desteği bulunacak. Sanal klavyenin space tuşuna basılı tutarak ulaşabileceğiniz menü aracılığıyla, dostlarınıza eğlenceli simgeler yollayabileceksiniz.
Son olarak, Wi-Fi scan-only (sadece arama) modu yer alıyor. Bu özellik sayesinde Wi-Fi scan-only moduyla piliniz daha çok gidecek.
İlgili Aramalar:Android 4.3 bluetooth smart,Android 4.3 open gles,Android 4.3 yenilikler,Android 4.3,Android 4.3 çoklu kullanıcı,Android 4.3 özellileri,Android 4.3 hakkında bilgiler

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com