23 Temmuz 2013 Salı

İstanbul Kentsel Dönüşüm Derneği ile daha bilinçli bir toplum

İstanbul Kentsel Dönüşüm Derneği ile daha bilinçli bir toplum

İstanbul Kentsel Dönüşüm Derneği ile daha bilinçli bir toplum

Güvenli ve modern yaşam alanlarının yaygınlaştırılması amacıyla başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları özellikle deprem bölgesindeki şehirlerimizde hızla devam ediyor. Kentsel dönüşümün deprem bölgesindeki yerleşim yerleri için bir zorunluluk olduğunu bilmek önemli. Ancak bu konuda halk arasında bilinç oluşturmak da gerekli.
Doğal afetlerin zararlarının azaltılması amacıyla kurulan İstanbul Kentsel Dönüşüm Derneği, özellikle depremin zararlarını en aza indirmeye yönelik başlayan kentsel dönüşüm sürecind toplumu bilinçlendirmek üzere faaliyet gösteren bir dernektir.
İstanbul Kentsel Dönüşüm Derneği, dernekler, üniversiteler, vakıflar, kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte kentsel dönüşüm konusunda fikirler üretmek ve ortak akıl yaratmayı hedeflemek amacıyla seminerler, konferanslar düzenlemekte. Farklı disiplinlerden uzmanları biraraya getirerek eğitimler vererek halkı bilinçlendirmeyi hedeflemekte.

Dernek aynı zamanda danışmanlık görevi de üstlenmiş durumda. Kentsel dönüşüm ile ilgili merak edilen tüm sorulara da cevap vermekte. Kentsel dönüşümden yararlanmak istiyor ancak nereden başlayacağınızı ve nereye başvuracağınızı bilmiyorsanız İstanbul Kentsel Dönüşüm Derneğine danışabilirsiniz. Böylece süreç hakkında baştan sona bilgi sahibi olabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com