15 Temmuz 2013 Pazartesi

HTC One için Android 4.2.2 Çıktı

HTC One için Android 4.2.2 Çıktı

HTC,  Tayvan'da Android 4.2.2 Jelly Bean güncellemesini dağıtmaya başlamıştı.
İngiltere'de Android 4.2.2 Jelly Bean güncellemesi dağıtılmaya başlanacak. Önümüzdeki bir aylık dönem içerisinde de diğer Avrupa ülkelerine güncellemeler yollanmış olacak. 
Güncellemede neler var?
HTC'nin Sense 5.0 arayüzünü kullanan yeni güncelleme sonrası DayDream özelliği, uyanma modunda widget, bildirim çubuğunda ayar düğmeleri ve özelleştirme imkanı, Android 4.2.2 ile gelen diğer başlıca yeniliklere ek olarak HTC'nin farklı özelleştirmeleri güncellemeyle beraber geliyor.
Bataryada kalan miktarı yüzde olarak gösteren Android 4.2.2 güncellemesi sonrasında, home tuşuna basarak ayarları açma işlevi ve başka yeni işlevlerin atanabildiği belirtiliyor.
HTC'nin Zoe uygulamasında yenilikler yapılıyorken, Ultrapiksel kamerada da çeşitli performans iyileştirmeleri yapılıyor. Zoe için hazır formatlara 6yeni video formaıtnın da eklendiğini hatırlatalım. Kamera ayarlarına AE/AFkilidinin eklendiği HTC One, böylece panaroma ve sıralı çekimlerde pozlama ve otofokus ayarlarını eşitleyerek, tüm fotoğrafların benzer kalite ve netliğe sahip olmasını sağlıyor.
İlgili Aramalar:Android 4.2.2 Jelly Bean,sense 5.0,HTC One 4.2.2 güncellemesi

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com