22 Temmuz 2013 Pazartesi

İnternette Bilet Almak Artık Kolaylaştı

İnternette Bilet Almak Artık Kolaylaştı

Otobüs yolculukları bazı insanlar için hayat tarzıdır. İster uzun yol isterse de kısa yol olsun, bazı insanlar gerçekten de sadece otobüs firmalarıyla seyahat etmekten zevk alırlar.

Mesela İstanbul’dan Trabzon’a 17 saate kadar süren otobüs yolculukları yapmayı seçen insanlar çok da az değiller. Halbuki maksimum 1,5 saatte uçakla bu seyahati gerçekleştirebilirler. Ama bu sadece zamanla alakalı bir şey değil. İnsanlar bundan keyif alabiliyorlar. Ya da yolculuk esnasında etrafa bakıp yeni şeyler görüp, öğrendikleri için tercih etmiş olabiliyorlar.

Bazı insanlarında yükseklik, kapalı alan ya da genel anlamda uçak korkuları var. Bu sebepten dolayı da otobüs yolculuğu seçilebiliyorlar. Fiyat farklılıkları da insanlar için tercih sebebi olabiliyor. Otobüs seferleri genel anlamda bakıldığında yazın da kışın da daha ucuz fiyata sahip olabileceğiniz seçeneklerdir.

Firmalar belli güzergahlara göre sefer sayıları belirlerler. Küçük sayılabilecek şehirlerden büyük şehirlere yolculuk yapan kişi sayısı genelde daha fazla olduğundan dolayı, bu güzergahta gün içinde daha fazla sefer koyulabilir. İki büyük şehir arasında sefer sayısı daha da artmaktadır. Büyük firmalar genelde gün içerisinde farklı otobüs saatlerine seferler koyarak, yolcularına farklı seçenekler sunmaktadırlar.

BiletBilet.com adresinde onlarca otobüs firmasının tüm seferlerini, otobüs saatlerine ve fiyatlarına göre arayıp, sıralayabilir ve ihtiyacınızı karşılayan seferi seçerek otobüs biletlerinize ulaşabilirsiniz. Bilet aldıktan sonra sistemden, belirttiğiniz mail adresinize otomatik olarak seyahat bilgilerinizin olduğu bir mail geliyor. Bu mailde biletini almış olduğunuz firmanın logosu, ismi, bilet fiyatı, sefer saati gibi özellikler yazıyor. Olası bir yanlışlığın önlenmesi için faydalı olan çalışma yolcuların kendilerini daha güvenli hissetmesini sağlıyor. Bu sayede biletbilet.com sitesi de insanlar tarafından daha güvenli bir site olarak gözükmektedir.

Biletbilet.com internet sitesi Tursab belgeli ve çalıştığı havayolu ve otobüs firmalarının sözleşmeli ve yetkili acentesidir. Bu sebepten dolayı satış sonrası destek konularında sizi başka başka firmalara yönlendirmeden, tüm işlemleri en kısa sürede kolay şekilde kendi bünyesinde yaparak, müşterilerine yardımcı olabilir. Bu da büyük bir avantaj sağlıyor rakiplerine karşı. Site ziyaretçileri ve müşterilerine de daha fazla kolaylık sağlayan bu hizmetle de biletbilet.com fark yaratmaya başladı, daha yeni kurulan bir site olmasına rağmen…
İlgili Aramalar:online bilet alma,internetten bilet alma

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com