30 Nisan 2013 Salı

Beklenen Grand Theft Auto V videosu çıktı!

Beklenen Grand Theft Auto V videosu çıktı!

Hepinizin bildiği gibi Rockstar hepimizin merakla beklediği Grand Theft Auto V için yeni videosunu bugün yayınlayacak.

İngiltere saati ile 16.00'da yayınlanacak olan video bizde saat 18.00'a denk gelecek. Yeni video oyundaki üç baş karakter Michael, Franklin ve Trevor hakkında olacak. Öte yandan bu video 2012 kasımında yayınlanan videdan sonra oynanışı gösteren ilk video olacak.

Henüz yayınlanmasına saatler olsa da Rockstar videonun paylaşılmasına imkan sunuyor. Dolayısı ile zamanı geldiğinde aşağıdan izleyebilirsiniz.

Şimdiden iyi seyirler.
Güncelleme: Video geldi!
İlgili Aramalar: Grand Theft Auto V,Grand Theft Auto V Videsu,Grand Theft Auto V Sistem Gereksinimleri

29 Nisan 2013 Pazartesi

Turkcell, 999TL’ye iPhone 4 Satıyor


Turkcell, 999TL’ye iPhone 4 Satıyor

Apple iPhone 4 piyasaya çıkalı uzun bir süre oldu, ancak bu telefon halen epey kullanışlı akıllı telefonlar arasında. Eğer iPhone 4′ü uygun fiyatla satın almak istiyorsanız, Turkcell’in cazip bir teklifi var. Turkcell Mağaza’da iPhone 4′ün 8GB’lık modeli 999TL’den satılıyor.
Turkcellmagaza.com üzerinden satın alınabilen iPhone 4′e, ister parayı peşin vererek 999TL’ye 3 ay boyunca 250MB internet paketi fırsatıyla, isterseniz YapıKredi World kart ile peşin fiyatına 12 taksit imkanıyla sahip olabiliyorsunuz.

İlgili Aramalar: iPhone 4,İndirimli iPhone 4,İndirimli Cep Telefonları

Galaxy Tab 3, Bluetooth SIG’de ortaya çıktı

Galaxy Tab 3, Bluetooth SIG’de ortaya çıktı

İnce bir kasa sunması beklenen tabletin yaz döneminde resmiyet kazanması bekleniyor.

Android tarafının bir numaralı tablet üreticisi Samsung son dönemde duyurduğu tabletlerle iPad serisine kafa tutmaya çalışıyor. Tablet platformunun yarısını elinde bulunduran iPad ile rekabet etmek güç ancak Samsung bu anlamda emin adımlarla ilerleyeme devam ediyor. Kullanıcılar arasında büyük beğeni toplayan Note serisini tablete de uyarlayan Samsung, aynı popülerliğe sahip bir başka tablet serisi Galaxy Tab cephesinden de yeni ürünler oluşturmaya devam ediyor.
1367221561_samsung-galaxy-tab-3-80-sm-t311-bluetooth-sig.jpg
Yılın ikinci yarısında farklı ekran boyutlarında Galaxy Tab 3 modelleri beklenirken, söz konusu ürünler arasında yer alması beklenen Galaxy Tab 3’ün 8-link versiyonu Bluetooth SIG’de ortaya çıktı. Bluetooth sertifikasını 26 Nisan’da aldığı görünen tabletin daha önceki sızıntılarda olduğu gibi SM-T311 kod numarasına sahip olduğu bildiriliyor.
Wall Street Journal’da Samsung’un yaz döneminde 8-inçlik bir tablet duyuracağını birkaç önce okuyucularına duyururken, söz konusu tabletin 8-inçlik Galaxy Tab 3 olduğu iddia ediliyor. Tablet için bahsi geçen teknik özelliklere değinecek olursak; 8-inç boyutunda 1280 x 800p çözünürlüklü ekran, dört çekirdekli işlemci, Android 4.2 Jelly Bean, Bluetooth 4.0 ve 6.95mm kalınlık.

İlgili Aramalar: Galaxy Tab 3, Bluetooth SIG’de ortaya çıktı,Galaxy Tab 3

HTC One’a Dayanıklılık Testi

HTC One’a Dayanıklılık Testi
HTC‘nin amiral gemisi HTC One, özellikle alüminyum yapısı ve sağlam gözüken kasasıyla oldukça dikkat çekiyor. Bu sağlamlığı test etmek isteyen Phonebuff ekibi, HTC One telefonunu anahtar, bıçak ve çekiçle beraber test etti. İlgili videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz, iyi seyirler.
İlgili Aramalar: HTC One,HTC One Test,HTC One’a Dayanıklılık Testi

İş Dünyası ve Takım Çalışması


İŞ DÜNYASI VE TAKIM ÇALIŞMASI
İş dünyasında çoğu zaman işe alımlarda bireysel beceriler ve yetenekler ön plana çıkar. Ancak kişinin başarılı olma kriterlerinin başında gelen bir unsur vardır. Takım çalışması ve takım içerisinde uyumlu çalışabilme diye nitelendirdiğimiz bu unsur iş dünyasında gerçek başarıyı belirler. Bu sebepten ötürü takım halinde başarının önemini kavrayan firmalar bu konuda çok çeşitli çalışmalar yapmaktadırlar. Aynı zamanda takım çalışmasını güçlendirmek amaçlı projeler üretmekte ve takımlarına bu konuda finansal destek sunmaktadırlar.
Büyük firmalar takım çalışması verimini artırmak için çok büyük projelere imza atmaktadırlar. Örneklemek gerekirse bir iletişim firması çalışanlarına bir gün içinde çok büyük bir aktivite düzenledi. Bu aktivitenin içinde hamam, stadyum, dans stüdyosu ve kapalı çarşı mekanlarında farklı farklı takım çalışması projeleri yer almaktaydı. İnsanlar bir yandan İstanbul’ u gezerken bir yandan da gün içinde farklı farklı aktiviteler ile takım içerisindeki ilişkilerini geliştirmişlerdir. Tasarlanan bütün oyunlar insanların bir arada takım halinde çalışmasını gerektirmektedir. Aynı zamanda takım içi iletişimin güçlü olması da başarının sağlanması açısından çok önemlidir.
Takım üyelerinin tamamının yurtdışından geliyor olması aktiviteye ayrı bir heyecan katmaktadır. Çünkü insanlar normalde daha önce hiç bulunmadığı yerlerde kendilerini çok fazla yalnız hissetmektedirler. Sıkıntıya düştükleri anda yardımlarına takım arkadaşlarının koşması sayesinde elbirliğinin önemini daha iyi kavrayan insanlar bir yandan keyifli anlar geçirirken bir yandan da farkında olmadan gerçek bir takım çalışmasına imza atmaktadırlar. Yapılan aktivitede her şeyin mükemmel geçmesi beklenmemelidir. Ortaya çıkan sorunlar da takım çalışmasına ayrı bir katkı sağlamaktadır. Takım çalışmasının başarıya ulaşması aynı zamanda sorunların hızlı çözüme ulaştırılmasına bağlıdır. İnsanların bireysel yeteneklerini takıma adapte etmesi ile sorunlar çözülür ve takım içi iletişim güçlendirilmiş olur.
Yorucu ama bir o kadar da zevkli geçen aktivite sonunda başarının perçinlenmesi adına takımlara verilen hediyeler ve yenilen güzel bir akşam yemeği aktiviteye ayrı bir heyecan katmaktadır. Takım çalışmasını güçlendirmek adına bu kadar uğraş verilmesi kuşkusuz firmalar için takımlarının ne kadar önemli olduğunu gösterir. Takım üyeleri de kendileri için gösterilen çabanın farkında olup kendilerini daha değerli hissetmektedirler. Yıllar sonra bile hafızalardan kolay kolay silinmeyecek aktivitelerin düzenlenmesi takım motivasyonunu ve verimini büyük ölçüde artırdığı gözlemlenmiştir.
Aktivite sırasında insanların uğraşları ve paylaşımları fotoğraflanmakta ve gün sonunda insanlara sunulduğunda keyifli diyaloglar yaşanmaktadır. Böyle bir aktivitenin takım çalışmasına katkılarını özet olarak sıralamak gerekirse, takım çalışması veriminin artırılması, iletişimin güçlendirilmesi, insanların bencillik ve bireysellik gibi takım çalışmasını olumsuz etkileyebilecek tutumlardan sıyrılması, kriz yönetiminin güçlendirilmesi ve hızlı sorun çözme gibi daha birçok şey sıralanabilir. Her şeyden önemlisi kaynaşma ortamı bu aktiviteler ile daha hızlı sağlanabilir.

Özel günler için hazırlanmış çiçekler

Özel günler için hazırlanmış çiçekler
Kişilerin özel günlerini renkli ve daha özel hale getirmek için tercih ettikleri hediyelerden biride çiçeklerdir. Birbirinden şık ve kaliteli görünen çiçekler, sevdiklerinizle birlikte bulunduğunuz ortamları daha özel ve anlamlı hale getirmektedir. Bu konuda uzun yıllardır çiçekçilik hizmetleri veren İzmir çiçekçi, değerli müşterilerini kalite ile buluşturan hizmetleri ile faaliyet göstermektedir. Her çeşit ve güzellikte bulabileceğiniz çiçek seçenekleri ile güvenilir ve kaliteli bir düzeyde siparişlerinizi verebilirsiniz. 
<a href="http://www.izmircicek.com" title="izmir çiçek">İzmir çiçek</a> gönderme, hızlı teslimat ve kaliteli avantaj ve ayrıcalıkları ile müşterilerine özenle hizmet vermektedir. Bu alanda deneyimli ve müşteri memnuniyetine önem veren kadromuz, isteklerinizi büyük dikkatle yerine getirmek için elinden geleni yapmaktadır. Hizmetlerimizi keşfeden her müşterimiz için hizmetlerimiz büyük alışkanlık haline gelmektedir. Bu konuda son derece ekonomik ve kaliteli olan hizmetlerimiz ile bütçenize dost nitelikteki çiçekçilik hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. 
İzmir çiçekçi olarak, değerli müşterilerimizin beğeneceği güzellikte çiçeklerle sevdiklerinize gösterişli ve şık çiçekler sunuyoruz. Her biri ayrı bir güzellikte olan ve ayrı bir anlam taşıyan çiçekler ile sevdiklerinizi fazlasıyla memnun ve mutlu edebilirsiniz. Büyük anlamı olan bir hediye olarak, çiçek siparişlerinizi <a href="http://www.izmircicek.com/alsancak-cicek.html" title="alsancak çiçek">alsancak çiçek</a> ile kolaylıkla verebilirsiniz. Bu alanda ayrıcalık ve farklı hizmet arayanlara yönelik olan hizmetlerimiz, memnuniyetiniz için gerçekleştirilmektedir. Bu nedenle güvenilir ve kaliteli olan hizmetlerimiz sizler için özenle ve dikkatli bir şekilde verilmektedir.

28 Nisan 2013 Pazar

Google Glass’ın Teknik Özellikleri Detaylandı

Google Glass’ın Teknik Özellikleri Detaylandı


Google’ın merakla beklenen gözlük projesi, her geçen gün biraz daha gerçek oluyor. Geçtiğimiz günlerde açıklanan bazı teknik özelliklerden sonra Google Glass’la ilgili önemli ayrıntılar öğrenebilmiştik. Buna göre 16GB’lık depolama alanına, 5MP kameraya ve 640×360 piksel çözünürlükte ekrana sahip olacağını biliyorduk. Google Glass’ı deneme fırsatı bulan Jay Lee adlı şanslı geliştiricilerden biri, teknik detaylarıylailgili yepyeni bilgilileri açığa kavuşturdu.
Buna göre Google Glass, gücünü çift çekirdekli OMAP 4430işlemciden alacak ve 1GB RAM’e sahip olacak. Ayrıca yazılım bazındaAndroid 4.0 .4 Ice Cream Sandwich işletim sistemiyle yüklü gelecek.
Yüksek beklentide olanlar, açığa çıkan teknik özellikler yüzünden moralini bozmasın. Amazon’un ikinci nesil Kindle Fire tableti de aynı işlemciye sahip ve epey hızlı çalışıyor. Yalnızca Real Racing 3 gibi üst düzey oyunları çalıştırabilmek pek mümkün olmayacak ancak nihayetinde gözlüğün geliştirilme amacı bu değil.

İlgili Aramalar: Google Glass’ın Teknik Özellikleri Detaylandı

27 Nisan 2013 Cumartesi

iFixit, Samsung Galaxy S4′ü Parçalarına Ayırdı!

iFixit, Samsung Galaxy S4′ü Parçalarına Ayırdı!
Özellikle cep telefonlarının tamir edilebilirliğini test eden iFixit, sonunda Samsung Galaxy S4 raporunu yayınlandı. Birkaç hafta önce HTC One telefonunu inceleyen ve iFixit tarihinin en kötü puanını veren firma, Galaxy S4‘e 10 üzerinden 8 puan verdi. Rapora göre Galaxy S4 oldukça kolay tamir edilebilen bir telefon. Bunun başlıca sebebi ise telefonun bataryasının çıkarılabilir olması. Ayrıca incelemede Galaxy S4′ün IR sensörlerinden de övgüyle bahsediliyor. Ayrıca yayınlanan inceleme videosuna da aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi
seyirler.
 
İlgili Aramalar: Galaxy S4 parçalama, Galaxy S4 parçaları, iFixit, Samsung Galaxy S4

26 Nisan 2013 Cuma

Battlefield 4 Ne Zaman Satışa Çıkıyor?


Battlefield 4 Ne Zaman Satışa Çıkıyor?
Battefield serisinin yeni oyunu Battlefield 4 oyun severler tarafından merakla bekleniyor ve internete sızan bir poster oyunun çıkış tarihini açığa çıkarmış durumda. Sızdırılan posterin herhangi bir resmiyeti bulunmuyor ancak doğru ise oyun  31 Ekim’de satışta olacak.
bf4
Ayrıca görselde dikkat çeken bir diğer nokta ise oyunun çıkışının ardından sunulacak Drone Strike adlı DLC paketi. Bakalım Battefield severler oyuna ne zaman kavuşacak.

İlgili Aramalar: Battlefield 4 Ne Zaman Satışa Çıkıyor?,Battlefield 4

Sony Xperia ZR Detaylandı

Sony Xperia ZR Detaylandı

Sony Xperia ZR‘nin detayları sızdırıldı ve görünen o ki Sony Xperia Ztelefonuyla başlayan dayanıklı telefon anlayışı bu telefonla daha da yukarıya taşınıyor. Kod adı Dogo veya model adıyla  C550X olarak bilinenXperia ZR, 4.6 inç 720 x 1280 çözünürlü ekrana sahip olacak. Gücünü 1.5GHz dört çekirdekli Snapdragon S4 Pro işlemcisinden alacak.
13 MP Exmor RS kamera ve 2 GB RAM barındıracak telefonda, 2300mAH batarya olacak. Telefonun belki de en çok dikkat çekici özelliği ise toz ve suya dayanıklılığı. Xperia Z’de bulunan  IP55/IP57 sertifikaları bu telefonda IP55/IP58 seviyesine taşınacak ve telefon 30 dakika boyunca 1.5 metre derinlikte su altında kalabilecek.
Telefona ait henüz bir görsel yayınlanmadı ancak tasarımı Xperia Z’ye oldukça benzeyeceği söyleniyor.
İlgili Aramalar: sony,sony c550x,sony dogo,sony xperia zr

Haswell’li Macbook’lar Yolda!

Haswell’li Macbook’lar Yolda!

Apple’ın her yıl yaptığı üzere yaz aylarına doğru MacBook serisini yenilemesi bekleniyor. Bugüne kadar üretilen MacBook’larda işlemci için hep Intel’i tercih eden Apple, muhtemelen bir sonraki seride de aynı seçimi yapacaktır. Ne var ki 2013 yazına kadar Intel’in yeni nesil işlemci serisi olan Haswell’ler piyasaya sürülmüş olacak. Yani yeni nesil MacBook’ların çıkış tarihi, Haswell’e yetişmiş olacak.
KGI Securities analistlerinden Ming-Chi Kuo’nun raporuna göre retina ekranlı ve Haswell işlemcili yeni nesil MacBook’lar, Haziran ayında gelecek. Retina ekranlı MacBook Pro’ların yanına MacBook Air’lar da eklenecek. Yani düşük çözünürlüklü dizüstü bilgisayarlar artık Apple için tarih olacak.

İlgili Aramalar: macbook,macbook çıkış tarihi,macbook air,retina ekran

24 Nisan 2013 Çarşamba

Galaxy S4 Video Ön İnceleme

Galaxy S4 Video Ön İnceleme
Samsung Galaxy S4‘ü bugün İstanbul Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen etkinlikte deneyimleme fırsatı bulduk. Telefonla ilgili bazı detaylar ve ilk izlenimlerimiz, Galaxy S4 Ön İnceleme videomuzda sizleri bekliyor. Herkese iyi seyirler.
TECHNO-LABS

İlgili Aramalar: air view,galaxy s4,galaxy s4 ilk bakış,galaxy s4 kamera,galaxy s4 ön inceleme,galaxy s4 özellikleri,galaxy s4 video,galaxy s4 video ön inceleme,samsung

Samsung Galaxy S4 Türkiye’de!

Samsung Galaxy S4 Türkiye’de!

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S4, ülkemizde gerçekleştirilen etkinlikle tanıtıldı. Samsung Electronics Türkiye Başkanı Sungyong Hong, Galaxy S4 World Tour 2013 etkinliğinin dünyanın en önemli 10 kentinde gerçekleştiğini ve bu kentlerden birinin İstanbul olduğunu vurguladi. Lansmanda Galaxy S4′ün dikkat çekici özellikleri bir bir tanıtıldı.
Samsung Galaxy S4, ikili kamera özelliği sayesinde hem sizi hem de karşınizdaki manzarayı çekebiliyor. Ornegin bir futbol macında gol oldugunda hem golü hem de tepkinizi kaydedebileceksiniz.
Galaxy S4′ün bir diğer özelliği Group Play sayesinde internet bağlantısına ihtiyac olmadan arkadaşlarınizla müzik dinleyebilir, oyun oynayabilirsiniz.
Galaxy S4′un temassiz kontrol özelliği sayesinde telefona dokunmadan bazı özellikleri kullanma imkanınız mevcut. Ornegin bu özellik sayesinde gelen aramayı elinizi telefonun üstünden geçirerek alabilirsiniz.
Ayrıca lansmanda Galaxy S4′ün ülkemizde ne zaman satışa çıkacağı da açıklandı. Galaxy S4 tüm dünya ile aynı anda 27 Nisan tarihinde satışta olacak. Satışa çıkacağı günden bir gün önce ise İstanbul Küçük Çiftlik Park’ta Armin Van Buuren, Ankara Ankamall’da ise Bob Sinclar sahne alacak. Bu konserler ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

İlgili Aramalar: Galaxy S4,Samsung Galaxy S4,Galaxy S4 World Tour 2013

Düğün.com ile Düğünüzü Online Planlayın


Online dünyanın gittikçe büyüdüğü, kilometrelerin kısaldığı, market alışverişlerinden mobilya alışverişlerine her şeyin sadece bir kaç tık uzağımıza taşındığı günümüzde düğün planlaması için kapı kapı mekan gezmek, gelinlik modellerine göz atmak için mağaza mağaza dolaşmak kabul edilemezdi.
Şimdi gelin ve damatların tüm ihtiyaçlarını karşılamak, vakit ve nakitten tasarruf eder düğün hazırlık sürecini kolaylaştırmak için bir web portalı var.

Dugun.com’da gelinlikten düğün mekanlarına, gelin buketinden düğün davetiyesine evlilik hazırlıklarınızda ihtiyacınız olan her kategoride A’dan Z’ye her şeye ulaşmanız mümkün. Örneğin düğününüz için nikah şekeri (http://dugun.com/nikah-sekeri?utm_source=bumad) arıyorsunuz. Nikah şekeri galerilerini (http://dugun.com/nikah-sekeri/butun-modeller/17?utm_source=bumad) inceleyerek ilham alıyor, nikah şekeri seçimi ile ilgili dikkat etmeniz gereken konulara ulaşabiliyor, son trendleri öğrenebiliyorsunuz. Şehrinizdeki tüm nikah şekeri firmalarını (http://dugun.com/nikah-sekeri/istanbul?utm_source=bumad) listeliyor, inceliyor, beğendiklerinizden fiyat teklifi isteyebiliyorsunuz.

Bu kadarla da kalmıyor! Konu ister nikah şekeri olsun, ister gelinlik Dugun.com’un sizler için yüzlerce firmadan aldığı indirimleri kullanabiliyorsunuz. İşte her şey bu kadar kolay...

Ayrıca doğru zamanlarda attığı hatırlatma mailleri ile düğününüzü eksiksiz planlamanıza yardım eden ajandam aracından, bütçenizi kontrol altına alabileceğiniz bütçem aracına kadar 8 farklı araçla gelin ve damat adaylarının en yakın arkadaşı oluyor bu portal.
Sitenin hem firma, hem kullanıcı sayısı olarak çok büyük bir hızla büyüyor. Bugün interneti kullanarak düğününü planlayan her 10 çiftten 8’i düğün planlamasını Dugun.com ile yapıyor.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

23 Nisan 2013 Salı

iPhone 5S nasıl olacak?

iPhone 5S nasıl olacak?

Yeni iPhone hakkında şu ana dek öğrendiğimiz her şey ve heyecan verici iddialar...

iPhone 5S hakkında sürekli yeni dedikodular duyuyoruz. Yeni söylentilere bakılırsa iPhone 5S (belki de iPhone 6), 29 Haziran 2013 tarihinde piyasaya sunulacak. Bundan başka, daha ucuz bir modele ve iPhone Mate adlı 4,8 inç ekranlı bir cihaza ilişkin söylentiler de gündemde. Ancak bu son cihazın 2014'den önce pazara sürülmeyeceği iddia ediliyor. iPhone 5S birçok renk seçeneğine sahip olacak, daha iyi bir kamera ve daha güçlü bir işlemciyle donanacak. Tabii bir de A7 işlemciden söz ediliyor.
Analist Brian White, cnet.com sitesine, yeni iPhone'un piyasaya, iki veya üç farklı ekran boyutu seçeneği sunarak girebileceğini öğrendiğini söylüyor. White bu sonuca, farklı tedarikçilerle yaptığı görüşmelerden sonra varmış. Sadece bir tek ekran boyutu artık alıcıları cezbetmiyor; Apple da bunun farkında. Bu arada, Korea Times gazetesi, Samsung'un bir iş ortağına dayandırdığı haberinde Apple'ın A7 işlemcisi için planlarını Samsung'a değil, Taiwan Semiconductor Manufacturing Company'e (TSMC) sevk etmeye başladığını duyurdu. TSMC, yarı iletkenlerin üretiminde Samsung'un yerini alacak. Apple gibi büyük bir müşterinin kaybı Samsung'un bazı üretim tesislerini kapatmasına yol açabilir.

İlgili Aramalar: iphone 5s,iphone 5s nasıl olucak?,iphone 5s ne zaman çıkacak?

GTA V'in Reklamına Ait Görüntüler Sızdırıldı

GTA V'in Reklamına Ait Görüntüler Sızdırıldı

Rockstar Games’in oyun dünyasına en büyük armağanı olan Grand Theft Auto serisinin en son ve en merak edilen oyunu olan GTA V’in gerçekçi reklam filmi için çekimler başladı. Çekimler esnasında çevre sakinleri paylaşımcı kişilikleri sayesinde reklam filmine ait birkaç görseli sızdırdı.
Merakla beklenen dev yapım için gerçekçi bir ortam hazırlanarak gerçekçi bir reklam filmi hazırlanıyor. Bu reklam filminde araçların çarpışacak, patlayacak, uçacak, birileri kaçacak ve birileri kovalayacak. Merakla beklenen reklam filminden sızan görüntüler aşağıda;

İlgili Aramalar: gta 5,gta 5 reklam görüntüleri,gta v reklam çekimleri,gta 5 çıkış tarihi

22 Nisan 2013 Pazartesi

Akıllı Telefonlarla İlgili İlginç Bilgiler

Akıllı Telefonlarla İlgili İlginç Bilgiler

Protect Your Bubble ABD’de 4000 kişinin katılımıyla akılıl telefonların çalınması, düşmesi gibi bilgileri konu alan bir araştırma ele aldı. Ortaya çıkan sonuçlar ise bir hayli ilginç. Sonuçlar gösteriyor ki, telefonunu bir yerde unutan veya kaybeden erkeklerin sayısı kadınlara göre %70 daha fazla.
Akıllı Telefonlarla İlgili İlginç Bilgiler
Ayrıca mutlaka klozete düşen telefon hikayelerini duymuşsunuzdur. Araştırmaya göre telefonunu tuvalete düşüren erkeklerin sayısı kadınlara oranla %57 daha fazla. Konu telefonların çalınmasına gelince, telefonlarını çaldıran kadınların sayısı erkeklere oranla %42 daha fazla. Telefonlarına en çok zarar veren kesim ise 18-24 yaş arası.

İlgili Aramalar: teknoloji haberleri,Akıllı Telefonlarla İlgili İlginç Bilgiler

21 Nisan 2013 Pazar

Dünyanın ilk 27″ Ekranlı Oyun All-in-One PC’si: MSI AG2712



Donanım dünyasının en bilindik isimlerinden biri olan MSI, All-in-One (Hepsi bir arada) bilgisayar pazarında bir ilke imza attı. MSI AG2712, dünyanın ilk 27 inç ekranlı oyuncu All-in-One bilgisayarı ünvanını kazandı.
Gücünü Intel Core i7 quad mobil işlemci ve 3GB GDDR5 bellekli NVIDIA GeForce GTX 670MX ekran kartından alan bilgisayar, yüksek oyun performansını derli toplu bir yapıda masanıza getiriyor.
Parlama yapmayan Full-HD 27 inç ekrana, bir bilgisayarda bulunması gereken tüm giriş-çıkış noktalarına ve konsolları bağlayıp çalıştırabilme imkanı için HDMI çıkışına sahip olan bilgisayar, şık tasarımdan hoşlanan oyun severlerin beğenisini kazanacak gibi görünüyor.
MSI AG2712′nin fiyatı ve çıkış tarihi henüz bilinmiyor. Bilgisayarın detaylı teknik özellikleri aşağıdaki tabloda sizleri bekliyor.
msi_ag2712_specs


İlgili Aramalar: MSI AG2712,Oyun All-in-One PC’si: MSI AG2712,MSI AG2712 Özellikleri,MSI AG2712 Fiyatı Ne Kadar?

20 Nisan 2013 Cumartesi

Haftanın Android Uygulaması: Cut the Rope:Time Travel

Haftanın Android Uygulaması: Cut the Rope: Time TravelSevimli kahramanımız Om Nom şimdi de zamanda yolculuk yapıyor!
ZeptoLab tarafından geliştirilen fenomen oyun Cute the Rope yeni versiyonuyla sevenlerinin karşısında!

Sevimli yeşil kahramanımız Om Nom, çok sevdiği şekerleri yemek için sizden yardım bekliyor. Her bölümde yer alan birbirinden eğlenceli fizik tabanlı bulmacaları çözerek, Om Nom'un şekerleri yemesini sağlamanız gerekiyor.

Oyunun bu versiyonunda zamanda yolculuğa çıkan kahramanımız, Ortaçağ, Rönesans, Eski Mısır, Eski Yunan, ve Taş Devri gibi heyecan verici dönemleri ziyaret ediyor.
indir

İlgili Aramalar: Cut the Rope: Time Travel,Haftanın Android Uygulaması,Haftanın Android Uygulaması: Cut the Rope: Time Travel

Hangi Bilgisayar (Laptop) Markaları Daha İyidir?

Artık birçoğumuz bilgisayar alıyoruz. Fakat lütfen gittiğiniz bilgisayar satış noktalarındaki adamların söylediklerine inanmayın çünkü onlar sizin akrabanız bile olsa sizin ihtiyacınız doğrultusunda değil kendi ceplerine girecek olan parayı düşünürler. Merak etmeyin ben çoğu kez teknoloji mağazalarında araştırmalar yaptım ve birçok kişinin ayakta ne kadar hızlı dolandırıldığına bizzat şahit oldum.
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki aşağıda anlatacağım bilgisayar markaları benim gözlemlediğim ve birçok platform, arkadaş çevresi sayesinde edindiğim tecrübelerdir.
Öncelikle hepiniz iyi olsun güzel olsun donmasın arızalanmasın gibi isteklerde bulunursunuz. Bazılarımız ise oyunların hepsini kaldırsın benim için yeter anlayışındadır ve ona göre bilgisayar arar. Şimdi anlatacağımız konulara dikkat kesilin öyleyse.
Samsung: Telefonlarını pek beğenmem fakat bilgisayarlarını test ettim. Isınma problemi, arızalanma ve yere falan düştüğünde parçalanmalara karşı en aza indirgenmiş bilgisayarlardan. Fakat tam olarak çok kaliteli diyemeyiz fakat en iyilerinden.
Dell: Kendisi dünyanın en çok satan bilgisayar markası. Ve en iyi servis ağına sahip. Fakat en sağlam bilgisayar yolunda ilerlemelerinden vazgeçtilerki son zamanlarda artan kırılma olaylarıyla karşılaşıyoruz ve üstüne ısınma problemleri de yok değil.
Apple: Aslında firma çok iyi bilgisayarlar üretiyor fakat daha çok en yükseklerde gözü olanlar için değil dengede duran orta kesim kullanıcılara hitap ediyor. Fakat fiyatları Türkiye’de biraz daha iyisini alalım derken biraz cep yakabiliyor.
Asus: Bu firmaysa Dell’den sonra en çok satan ikinci firma. Ve adı da pek sorunlara karışmamış firmalardan. Arkadaş çevresinden edindiğim bilgilere göre çok iyi performans özelliklerine ve donanımsal bileşenlere sahip. Fakat pek uzun süreli kullanmadığım için tam olarak birşey söyleyemiyorum.
Lenovo: Kendisi dünyanın en iyi sunucu üreten firması olan IBM’in bilgisayar alanındaki normal kullanıcılara hitap eden markası. Ve IBM markasının altyapısından aldığı güçle büyük başarılara imza atıyor. Ve servis ağları olsun donanım olsun performans olsun en iyilerinden birisi olmayı haketmiş bir marka.
Sony: Firmanın bilgisayarları iyi fakat markasının baya prestijli olmasından dolayı cep yakıyor. Aynı Apple’da olduğu gibi.
Toshiba: Bilgisayarları performans açısından iyi fakat artık pek tercih edilmiyor gibi duruyor. Çünkü birkaç yıl önceye kadar ısınma problemleri çok olan bir firmaydı. Halen ne durumdadır pek araştırmadım beni mazur görün.
Burada yazılan bilgisayarlar en iyileri bence diğer markalara bakmayı denemeyin.
(*) Listede yazılan markalar hiçbir sıraya tabi tutulmadan sallamasyon bir edayla yazılmıştır.

İlgili Aramalar: Apple, Apple Laptop, Asus, Dell, Dell Bilgisayar, Dell Laptop, Hangi Bilgisayarı Almalıyım?, Hangi Laptop Markası İyi?, Hangi Laptopu Almalıyım?, Hangi Marka Daha İyi?, Lenovo, Samsung, Sony, Sony Bilgisayar, Sony Laptop, Toshiba

19 Nisan 2013 Cuma

Microsoft’un Android yorumu: Gereksizlik!


microsoft-android

Microsoft'un önemli ismi Android için işte böyle dedi; iOS ile dalga geçmeyi de ihmal etmedi!

Surface Phone hakkında çıkan dedikodulara Microsoft Windows Phone başkanından, gündemlerinde henüz böyle bir şey olmadığı açıklaması geldi. En azından şimdilik...
Windows Phone Başkanı Terry Myerson New York'taki Dive'ın 2. gününde yaptığı konuşmada söylentilere açıklık getirdi; "Yakın zamanda Microsoft yapımı Surface markalı bir telefon görmeniz mümkün değil."
Myerson Microsoft markalı bir telefonun çok uzakta olduğunu söylerken, rakiplerine laf atmayı da ihmal etmedi. Android'i "bir çeşit gereksizlik" olarak niteleyen Myeson, sözlerini şöyle sürdürdü: "Samsung'a bakın; açık bir direnme söz konusu. Android'den para kazanan tek OEM Samsung'dur".
Myerson, iPhone 5'teki yenilikler tartışılırken bu kez de Apple'a taş attı: "iPhone'da bir acelecilik sezinliyorum. iOS 5 (Apple) ile ikon sıra sayısını 5'e çıkardılar. İşte büyük yenilik..."
CHİP

İlgili Aramalar: Surface Phone,android,Microsoft'un Android yorumu,teknoloji haberleri

Facebook Trend Micro koruması altında!


Trend-Micro-Facebook-Security

Facebook kullanıcıları, artık sosyal ağ üzerinde bu güvenlik çözümü ile korunacaklar!

Trend Micro, kullanıcıların dijital yaşamlarını zararlı siteler ve yazılımlardan korumak ve onları eğitmek amacıyla Facebook ile stratejik işbirliği yaptığını duyurdu. Facebook, zararlı bağlantılar ve yazılımların engellenmesi, web tehditlerinin savuşturulması için Trend Micro'nun bulut teknolojisi kullanan Smart Protection Network altyapısından faydalanacak.
Trend Micro yazılımını dünya çapındaki kullanıcılarıyla buluşturacakları için heyecanlı olduklarını belirten Facebook'un Güvenlikten Sorumlu Tepe Yöneticisi Joe Sullivan, "Facebook'ta karşımıza çıkabilecek olası zararlı yazılımları engellemesi için Trend Micro ile gerçekleştirdiğimiz stratejik iş birliğinin sayesinde, artık dünyanın her yerinde hizmetimizi kullanan insanları koruyabileceğiz." açıklamasında bulundu.
Trend Micro Küresel İş Ortaklıkları ve Kurumsal Gelişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kevin Simzer ise şunları söyledi: "Facebook ile güvenlik ortaklığımızın doğal bir sonucu olarak, sosyal ağ üzerinde ve ötesinde dünya çapındaki kullanıcılara fazladan bir koruma katmanı sunuyoruz."

Trend Micro Internet Security for Windows & Macs (2013):

  • Tehditler kullanıcılara ulaşmadan önce bulut teknolojisini kullanarak proaktif koruma sağlıyor
  • Diğer güvenlik ürünlerine göre disk alanı ve belleğin yarısından azını kullanıyor
  • Sezgisel ara yüzü sayesinde yükleme ve kullanım açısından kolaylık sağlıyor
  • AV karşılaştırmalarında en üst basamakta yer alıyor
Trend Micro ve Facebook, e-kitapçıklar, blog yazıları, bilgi yarışmaları, Facebook'un güvenlik sayfası, videolar ve daha fazlasıyla güvenlik eğitimleri sağlamak ve desteklemek için bir arada çalışmaya devam edecek.

İlgili Aramalar: Trend Micro Internet Security,Smart Protection Network,Facebook Trend Micro koruması altında

Samsung Smart Fotoğraf Makinesi ve Tablet Bir Arada!

Samsung’un Smart Camera 2.0 özellikleriyle donatılmış yeni Smart Fotoğraf Makinesi WB250F, tablet dünyasının beğenilen modeli Samsung Galaxy Tab 2 7.0 ile birlikte, kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Samsung Electronics, Türkiye pazarına yeni sunduğu geliştirilmiş Smart Fotoğraf Makineleri ailesinin yeni üyesi WB250F’yi, çok avantajlı bir fırsatla tüketiciye sunuyor. 12 Nisan’da başlayacak kampanya kapsamında; Wi-Fi bağlantı desteği sunan ve “tek tuş” konsepti ile çekilen fotoğrafların anında internette paylaşılmasını sağlayan, yüksek zumlu WB250F; Samsung’un başarılı tableti Galaxy Tab 2 7.0 16GB 3G modeli ile birlikte, yalnızca 1399 TL.*

WB250F beyaz renk seçeneği ile sunulurken; 2 renk seçeneği ile sunulan Galaxy Tab 2 7.0 16GB 3G tablet için klasik görünümden vazgeçmek istemiyorsanız siyah, minimal ve sade bir görünümü beğeniyorsanız beyaz rengini tercih edebilirsiniz.

Fotoğraf çekerken kullanım kolaylığı, kompakt tasarım, gelişmiş özellikler, yüksek kalite ve anında internette paylaşım gibi özellikler arıyorsanız; 7 inç ekran boyutu ve şık tasarımı ile, Samsung’un maksimum taşınabilirlik sunan tableti Galaxy Tab 2 7.0’ın da dahil olduğu bu avantajlı WB250F paketi tam size göre... “Smart Multimedya Paketi” kampanyası sayesinde WB250F ile çektiğiniz fotoğrafları, AutoShare özelliğiyle anında tabletinize aktarabilirsiniz.

Yenilikçi özellikleriyle WB250F
WB uzun mesafeli zum serisinin yeni, gözde fotoğraf makinesi kullanıcıya şık ve klasik tasarımlı bir fotoğraf makinesiyle, üstün kalitede fotoğrafları zahmetsiz bir şekilde çekme olanağı sunuyor. WB250F’nin üstün optik performansı sayesinde 18 kata kadar optik zum yapılabiliyor ve 14.2 Megapiksel BSI CMOS  sensör ve 24mm geniş açı lens ile olağanüstü fotoğraflar kolayca çekilebiliyor. Klasik bir tasarıma sahip olan WB250F, dokunmatik LCD ekran ve beş yönlü navigasyon tuşlarından oluşan hibrit bir dokunmatik arayüz içeriyor. Bu sayede kullanıcılar, cihazı kendi tercihlerine göre kontrol edebiliyor. Cihazdan en iyi şekilde faydalanmak isteyen kullanıcılar, tam manuel mod seçeneğini tercih ederek fotoğraf makinesinin tüm ayarlarını yönetebiliyor.

Ayrıca yeni WB serisi fotoğraf makineleri; En İyi Yüz gibi en doğru fotoğrafı çekmeyi kolaylaştıran özelliklerle birlikte sunuluyor. Bu özellik sayesinde, grup fotoğraflarında çekilen bir dizi fotoğraf içerisinden herkesin en iyi yüz ifadesi otomatik olarak tercih ediliyor ve böylelikle fotoğrafta herkesin en iyi şekilde görünmesi sağlanıyor. Ayrıca SMART Mode ve Hareketli Fotoğraf özellikleri kullanıcıya her koşulda profesyonel kalite ve yaratıcılık standartlarında çalışma olanağı sağlıyor. Bunlara Wi-Fi özellikleri de eklendiğinde, kullanıcı yüksek kalitede fotoğrafları hızlı ve kolay bir şekilde paylaşabiliyor. WB250F’yi açılır kapanır flaşı tamamlıyor.

Galaxy Tab 2 (7.0): Hareket halindeyken iletişimin ve eğlencenin tadını çıkarın
Optimum boyutları, hafif ve 10.5 mm inceliğindeki tasarımı ile kolayca taşınabilen GALAXY Tab 2 (7.0), eğlenceli ve heyecan verici yeni uygulamalarıyla her an sosyalleşmenizi sağlıyor. GALAXY Tab 2 (7.0), oyundan vazgeçemeyenler için ideal bir cihaz seçeneği oluşturuyor. Oyunseverler, 7 inç ekranın taşınabilirlik özelliğinden maksimum faydalanarak istedikleri her yerde oyun keyfini yaşayabiliyor.

AllShare Play ile tabletinizdeki görüntüyü diğer cihazlarınıza aktarın
Android Jelly Bean işletim sistemi ile güncellenebilen GALAXY Tab 2 (7.0), benzersiz özelliklere sahip gelişmiş kullanıcı ara yüzü ile öne çıkıyor ve Face Unlock (Yüz Kilidi) ve AllShare Play gibi yenilikçi özellikleri parmaklarınızın ucuna getiriyor. AllShare Play özelliği GALAXY Tab 2’de görüntülediğiniz bir multimedya içeriğini diğer Samsung cihazlarıyla paylaşmanızı sağlıyor. Yani tabletinizde görüntülediğiniz bir filmi, videoyu ya da fotoğrafı TV’nize aktararak, arkadaşlarınızla birlikte izleyebilme olanağı sunuyor. Tüm bu özelliklerinin yanı sıra Galaxy Tab 2 (7.0), çoklu görevlerin üstesinden kolayca gelerek işlevselliği maksimuma taşıyor.

Kampanya hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.

*Kampanya stoklarla sınırlıdır. Tavsiye edilen satış fiyatıdır.

https://twitter.com/samsungturkiye
https://www.facebook.com/SamsungTurkiye
http://www.youtube.com/user/samsungturkiye
http://instagram.com/samsungturkiye
samsung kampanyasi
Bir bumads advertorial içeriğidir.

17 Nisan 2013 Çarşamba

Google Glass Kutu İçeriği ve Google Glass’la Çekilmiş Video Yayınlandı!


google-glass
Google Glass için geçen sene ön sipariş veren kullanıcılara Google Glass Explorer Edition ulaşmaya başladı. Brandon Allgood, Google Glass XE elinde ulaştıktan sonra kutu içeriğini internette paylaştı. Kutuda gördüğümüz XE işareti Google Glass’ın Explorer Edition versiyonu olduğuna işaret ediyor. Kutu içeriğinden ise koruma kılıfı, şarj kablosuyla beraber güneş gözlüğü gibi kullanmak için ayrı bir cam çıkıyor.
Öte yandan Josh Armour ise Google Glass ile çekilmiş Karting videosunu paylaştı. İlgili videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz, iyi seyirler.

İlgili Aramalar: Google Glass,Google Glass Explorer Edition,Google Glass Video,Google Glass Ön Sipariş

Android 5 hakkında bilinenler!


android-5

Android 5 henüz tanıtılmadan internette dolaşmaya başlayan en ciddi iddialar ve fazlası burada...

Google, Android 5'i büyük ihtimalle, 15 ve 17 Mayıs arasında San Francisco'da yapılacak olan senelik I/O konferansında tanıtacak. Fakat Google sessizliğini koruduğundan henüz belirsiz olan çok şey var. Ancak kesin olan bir şey de var: Uzun zamandır beklenen Android sürümü "Key Lime Pie" olacak. Aslında Key Android 5, yani Lime Pie, Nexus 4 ve Nexus 10'un Ekim 2012'de duyurulması sırasında bekleniyordu. Fakat Google onu yayınlamak yerine, 4.2 Jelly Bean güncellemesini yayınladı. Yani artık ana bir güncelleme yapmanın zamanı çoktan geldi; çünkü bu arada Android dünyası Google olmadan da hızla ilerledi.

Android 5: Yenilikler ve özellikler

Bu dosyayı hazırlarken internette karşımıza çıkan dedikoduları temel aldık. Ancak bunların yanında kendimize, Android dünyasının, hangi "Key Lime Pie" özelliklerini görmek istediğini de sorduk. En çok istenen özellikler neler? Bu yüzden, Samsung, HTC ve Asus gibi üreticilerin modifiye ettikleri Android sürümlerini, ayrıca yeni CyanogenMod ve Paranoid Android gibi custom ROM'ları gözden geçirdik. Sonuç olarak dai Google'ın "saf" Android 5'e mutlaka eklemesi gerektiğini düşündüğümüz özellikleri özenle derledik.

İlgili Aramalar: Android 5,Android 5 özellikleri,Android 5 ne zaman çıkıyor

16 Nisan 2013 Salı

Samsung Galaxy S4'ün Türkiye Fiyatı Belli Oldu!


samsung-galaxy-s4-turkcell
Geçen ay tanıtılan ve tanıtım etkinliğini sizlere canlı olarak aktardığımız Samsung Galaxy S4’ün Türkiye fiyatı belli oldu. Ürüne dair ön sipariş sürecini ilk başlatan operatör olan Turkcell, Galaxy S4 için 1999 TL değer biçti.
16 – 26 Nisan tarihleri arasında ön sipariş üzerinden ödeme yapan kullanıcılar 27 Nisan itibariyle Galaxy S4’lerine kavuşabilecekler. Ön sipariş kapsamında belirlenen ürün sayısı belli miktarda olduğu için söz konusu telefonu almayı çok isteyenlerin ellerini biraz çabuk tutmaları gerektiğini belirtmeliyiz.
galaxy-s4
Turkcell üzerinden ön sipariş vererek Galaxy S4’ü satın alanlara 1 aylık 1 GB boyutunda internet paketinin ücretsiz olarak hediye edileceği belirtildi. Ayrıca bazı bankaların kredi kartlarına vade farkı olmadan 12 taksit imkânı sunuluyor. Ayrıca depolama olarak 16 GB'lık modelin satıldığını da eklemeliyiz.

İlgili Aramalar: Samsung Galaxy S4,Samsung Galaxy S4 Türkiye Fiyatı,Samsung Galaxy S4 Turkcell,Samsung Galaxy S4 Fiyatı Ne Kadar?,Samsung Galaxy S4 Turkcell Kampanyası

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com