29 Kasım 2012 Perşembe

2 pratik Facebook ipucu!

2 pratik Facebook ipucu!
Facebook'un zaman tünelindeki bu faydalı işlevleri kullanıyor musunuz?

Facebook'un kullanıcı sayısı kadar sunduğu işlev sayısı da giderek artıyor. Facebook'u düzenli olarak kullansanız bile bazı işlevlerin varlığını unutabiliyorsunuz. Örneğin zaman tünelinizdeki fotoğrafların yerini değiştirebileceğinizi biliyor muydunuz? İşte unutmuş, atlamış olabileceğiniz 2 zaman tüneli ipucu.

"Önemli gelişmeler"

 
Facebook, hayatınızdaki önemli gelişmeleri zaman tünelinde istediğiniz bir tarihe eklemenize izin veriyor. Bunu yapabilmek için durum güncellemesi yaptığınız kutucuğunun üzerindeki "Önemli Gelişme" bağlantısına tıklayın. Buradan iş, eğitim, aile, ilişkiler, ev ve yaşam, sağlık, yolculuk ve tecrübeler gibi farklı olayları zaman çizginize eklemeniz mümkün.
 
Farklı türdeki olaylar, genellikle sizden farklı türde veriler girmenizi istiyor. Ancak olayların çoğu için bir zaman dilimi, konum girmeniz, ilgili kişileri etiketlemenizi istiyor.
 
Hayatınızın çeşitli dönemindeki olayları zaman tünelinizde etiketlediğinizde, onu gezen arkadaşlarınız hayatınız hakkında daha kolay bir biçimde bilgi sahibi olabilecekler.

Fotoğraflarınızı tekrar sıralayın
Facebook'da arkadaşlarınız sizin fotoğraflarınızı yükleyip etiketlediğinde, etiketi kaldırarak (veya izin vermeyerek) onu biraz olsun gözlerden uzak tutabiliyorsunuz. Ancak bazen kendi yüklediğiniz bir fotoğraf da zaman tünelinizde "kaymış" olarak görünüyor. Aslında fotoğrafı tekrar konumlandırmanız çok kolay.
 
Fotoğrafın zaman tüneli girdisinin sağ üst tarafındaki kalem simgesine tıklayın. Açılan menüden "Fotoğrafı Yeniden Konumlandır" seçeneğine tıkladığınızda fotoğrafı sizi gösterecek şekile ayarlayabilirsiniz. Yaptığınız bu ayarlama, resmi herhangi bir şekilde değiştirmeyecektir.
Facebook,sosyal medya,internet,Mark Zuckerberg,timeline,zaman tüneli

İlgili Aramalar:2 pratik Facebook ipucu!

2 yorum:

  1. ya ben denedim ama sürekli sayfa bekleme yapıyor,sonra da hata mesajı veriyor.acaba benim hesabımda mı sorun var?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Facebook'dan çıkış yaparak tekrar deneyin.

      Sil

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com