28 Kasım 2012 Çarşamba

Windows Blue’dan Gelişmeler

Windows Blue’dan Gelişmeler

Bundan birkaç ay önce sizlerle Windows 8’e bir Windows Blue kod adında bir güncelleme geleceğini ve bunun alıştığımız bir servis paketi olabileceği haberini paylaşmıştık. Öte yandan bu güncellemenin yeni işletim sistemleri sunmak yerine varolan sistemi güncellemek için bir adım olduğu da söylentiler arasında yer alıyordu. Geçtiğimiz günlerdeyse Windows 8’in desteğinin 10 Ocak 2023’e kadar süreceği hakkında bilgiler de ortaya çıkmıştı.
Windows Blue ile ilgili The Verge tarafından yapılan haber ise bilgileri biraz daha pekiştirmiş durumda. Buna göre Blue bir güncellemeden ziyade Windows 8 ve Windows Phone 8 için her yıl standart olarak sunulacak güncellemeleri ifade ediyor. 2013 yılı ortasında gelmesi beklenen güncellemeyle kullanıcı arayüzü değişiklikleri ve tüm platform ile fiyatlandırma anlamında tamamen bir başkalaşımdan bahsediliyor. Kullanıcı arayüzü değişimi içerisinde ise karelerin boyutlarını ayarlama gibi kişiselleştirme seçenekleri yer alıyor.
Ayrıca Windows Blue’nun düşük fiyatlı bir güncelleme olacağı veya tüm kullanıcılara sunulacak ücretsiz bir paket olacağı tahminleri de mevcut. Ek olarak Windows SDK’nın yeni sürümünün Blue ile birlikte geleceği ve Windows 8 için yeni uygulama kabul edilmeyerek geliştiricilerin Blue için geliştirmeye sevk edileceği de bilgiler arasında.


İlgili Aramalar:windows 8 blue,windows 8 güncelleştirmesi

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com