17 Kasım 2012 Cumartesi

Google'dan çarpıcı oyun! (Video)

Teknoloji Haberleri
Google'ın tanıtım videosunu yayımladığı Ingress sayesinde eski nesiller artık 'bizim zamanımızda gençler sokaklarda oynardı' diyemeyecek. 
Google'ın bünyesindeki Niantic Labs'in geliştirdiği bu oyun gerçek ile online hayatı bir araya getirdiği için devrim niteliği taşıyor.
Oyunseverlerin daha net anlayacağı şekilde açıklamak gerekirse oyun World of Warcraft'ın gerçek dünyada oynanan hali denebilir. Oyunun ana karakteri ise siz oluyorsunuz.
Örneğin oyun içinde etkisiz hale getirmeniz gereken portallar var. Ingress size Taksim Meydanı'nda bir portal olduğunu söylerse fiziksel olarak meydana gidip Facebook'ta check-in yapar gibi o noktayı 'hack' ediyorsunuz. Yürümeye üşenirseniz oyun, herhangi bir araçla hedef noktasına ulaşmanızı engellemiyor.
Tabii bu oyunu tek başınıza oynamıyorsunuz.Öncelikle her oyuncu gücü kabullenmiş Aydınlanmışlar(The Enlightened) veya güçle savaşan Direniş(The Resistence) takımlarından birini seçiyor. Karşıt takımlar birbirine karşı sürekli bir üstünlük mücadelesi veriyor.  Hatta oyun, diğer insanların beyinlerini ele geçirmek gibi bilim kurgu görevleri veriyor.
Oyunun yapımcısı John Hanke oyunun oyuncularla beraber gelişeceğini belirtip "Tabii insanları hiç bitmeyen sanal bir hikayeye sokmak istemiyoruz. Oyun belli bir süre sonra sona erecek" diye konuştu.
Şu anda test yayınında olan Ingress'in yakın zamanda herkese açılması bekleniyor. Oyun Android işletim sistemine sahip telefonlardan bedava indirilebilecek.

 Video:

İlgili Aramalar:google oyun,teknoloji haberleri,google haberleri,google'dan çarpıcı oyun

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com