23 Temmuz 2012 Pazartesi

Avea İnternet Ayarı Nasıl Yapılır ?


Avea İnternet Ayarları
Avea internet yapılandırmasını diğer hatların yaptığı gibi adım adım uygulanması gerekenleri telefon modeline göre yapmış.

  • İlk olarak Buraya Tıklayarak telefon modelimizi seçeceğimiz adrese gidiyoruz.
  • Telefon Markanızı,Modelinizi ve ayarlamak istediğiniz türü seçtikten sonra ayarları görüntüle diyoruz.
  • Açılacak sayfa Pop-up olarak açıldığı için bazı tarayıclar engelliyor bunun için tarayıcınızdan pop-up seçeneğine izin ver’e tıklıyoruz ve karşımıza çıkan maddeleri adım adım uyguluyoruz.
İnternet Ayarları İçin Bir Diğer Yol
Telefonunuzun desteklediği ayarları tek seferde alabilmek için telefonunuzdan *999# tuşlayabilir veya AYAR yazarak 9999‘a kısa mesaj ile gönderebilirsiniz. *999# tuşlandığınızda telefonunuzun marka ve modeli sistemde tanımlı ise marka ve model bilgisi telefon ekranında görüntülenir ve ayarlar “Servis Ayar” başlığı ile telefonunuza gönderilir. Telefonunuz sistemde tanımlı değil ise manuel ayar kodları SMS ile telefonunuza gönderilir. Servisten alınan bütün ayarlar ücretsizdir.
Servis ayarlarını alabilmek için GPRSWAP, MOBILVIZYON, MMS, BASKONUS veya INTERNET yazarak 5555‘a kısa mesaj ile gönderilmesi yeterlidir. Servisten alınan her ayar ücretsizdir. Ayarlarınızı kaydederken kayıt esnasında pin kodu sorulması durumunda 500 ya da 5000 olarak PIN kodu girişinizi yapabilirsiniz. Ayarlarınızı, Avea İletişim Merkezlerine talebinizi ilettikten sonra sistem üzerinden size gönderilen SMS’i onaylarak da alabilirsiniz ve cihazınıza yükleyebilirsiniz.

İlgili Aramalar:avea cepte internet, avea edge ayar, avea gprs ayar, avea internet, avea internet ayarları nasıl yapılır, avea internet sms, avea internet yapılandırması

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com