6 Temmuz 2012 Cuma

Taken 2:İstanbul tanımı gibi fragman

Sinema


James Bond'un yapamadığını Taken 2 yaptı. Fragmanı bile İstanbul kokuyor!... 
Başrolünde usta aktör Liam Neeson'ın oynadığı Taken 2 filminin fragmanı yayınlandı. Bu filmin Türkler için ayrı bir önemi var. Önemli bir kısmı Türkiye’de geçen film, İstanbul’un ve Türkiye’nin tanıtımını en büyük desteği sağlıyor.


Daha önce yazılarımızda eleştirdiğimiz James Bond’un son filmi Skyfall’ın aksine Taken 2 İstanbul’un o güzel manzaraları ile doğru tanıtan ilk ve tek Hollywood filmin diyebiliriz.


Geçen yılın son ayında çekimler için İstanbul’a gelen usta oyuncu Liam Neeson, magazin dünyasının ilgisini çekmişti. İstanbul'da gece hayatıyla, altına kaçırma ve ezandan etkilenerek Müslüman olabileceği yönündeki haberlerle gündeme gelmişti.


Bu kadar özel hayatından sonra iş hayatındaki ilk önemli gelişme ise filmin ilk fragmanı oldu. Filmin fragmanı bile tüm dünyada yayımlandı ve büyük yankı uyandırdı.
Türkiye'nin milyar dolarlar ödeyerek yapamayacağı tanıtımı bu filmle başardık sanırız. İstanbul'un güzelliklerini içeren görüntü ve diyaloglar sonrası Türkiye'nin turizm gelirinin yükseleceğini ümit ediyoruz. 


İlgili Aramalar:taken 2,taken 2 fragman,taken 2 istanbul,taken 2 istanbul fragmanı

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com