27 Temmuz 2012 Cuma

Bu hafta sinemalarda ne var? 26 Temmuz 2012


hangi filmler gösterime girdi?
Vizyona hangi filmler giriyor?
Kara Şövalye Yükseliyor (The Dark Knight Rises)
Gösterim tarihi: 27 Temmuz


Bu senenin en çok beklenen filmlerinden biri sonunda karşımızda. İlk iki filmiyle oldukça beğenilen Batman serisinin son filminde, Kara Şövalye bu sefer Bane’e karşı savaşıyor. İşin içine Kedi Kadın da giriyor. Filmin başrollerinde Christian Bale, Gary Oldman, Anne Hathaway ve Morgan Freeman var. Yönetmen koltuğunda ise tabii ki Christopher Nolan yer alıyor.
Kayıp (Gone)
Gösterim tarihi: 27 Temmuz


Gerilim türündeki filmde Jill’in kız kardeşi ortadan kaybolur. Ancak bu kaybolma olayının arkasında daha önce Jill’i kaçıran katilin parmağı vardır. Jill durumu anlar ve polisten yardım ister, ancak yardım alamayınca kız kardeşini bulmak için kendi yöntemlerine başvurur. Jill karakterini ünlü oyuncu Amanda Seyfried canlandırıyor. Oyuncu kadrosunda Dexter’dan tanıdığımız Jennifer Carpenter da var.
Kurtuluş Son Durak
Gösterim tarihi: 27 Temmuz


Daha önce ocak ayında sinemalarda vizyona giren yerli film Kurtuluş Son Durak, yeniden gösterimde. Filmde aşk acısı çeken psikolog Eylem’e, Kurtuluş semtinde yeni taşındığı apartmanda, yeni komşularının yardım etmesi ve hepsinin hayatlarının değişmesi anlatılıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Demet Akbağ, Belçim Bilgin, Nihal Yalçın, Damla Sönmez, Ayten Soykök, Asuman Dabak, Mete Horozoğlu ve Yavuz Bingöl yer alıyor.
Max Maceraları 2: Krallığa Yolculuk
Gösterim tarihi: 27 Temmuz


Aslan Max’in yeni macerasında, Max ve arkadaşlarının Gölgelerin Efendisi ile son güç kristali yüzüne yaptığı mücadele anlatılıyor. Animasyon filmi olan Max Maceraları 2: Krallığa Yolculuk’ta seslendirme kadrosu da dikkat çekiyor. Seslendirmede Sezen Aksu, Yekta Kopan, Özge Özpirinçci ve Engin Altan Düzyatan var. 

İlgili Aramalar:bu hafta sinemalarda ne var?,bu hafta gösterime girecek filmler,max maceları 2:krallığa yolculuk,kurtuluş son durak,kayıp,kara şövalye yükseliyor

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com