13 Temmuz 2012 Cuma

Bu hafta sinemalarda ne var? 12 Temmuz 2012

13 Temmuz vizyondaki filmler
Yeni filmler vizyona giriyor.Buyrun bakın bu hafta hangi filmler vizyona giriyor.


Graystone (Tımarhane)
Gösterim tarihi: 13 Temmuz

Şehir efsanesine göre artık kullanılmayan bir tımarhanede doğaüstü olaylar yaşanmaktadır. Ruhlar burada gezmektedir. Oliver, Alex ve Antonella isimli üç arkadaş bu olayı araştırmak için tımarhaneye girerler. Sonunda hiç beklemedikleri olaylarla karşı karşıya kalırlar. Filmin çekimleri Blair Witch gibi yapılmış.


Savages (Vahşiler)
Gösterim tarihi: 13 Temmuz

Bu haftanın en çok dikkat çeken filmi Savages yani Türkçe adıyla Vahşiler ünlü yönetmen Oliver Stone’un imzasını taşıyor. Oyuncu kadrosunda ise Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson, John Travolta, Benicio Del Toro ve Salma Hayek gibi ünlü isimler yer alıyor. Film, Ben ve Chun isimli iki arkadaşın mükemmel hayatlarını Meksikalı Baja Cartel’in mahvetmesini ele alıyor. Yapım Don Winslow’un ünlü romanını temel alıyor.
s

This Must Be the Place (Olmak İstediğim Yer)
Gösterim tarihi: 13 Temmuz

Ünlü oyuncu Sean Penn’in oynadığı film Cheyenne isimli eski bir Rock yıldızının hikayesini ele alıyor. 30 yıldır babasını görmeyen Cheyenne, babasının ölümü yüzüne New York'a geri döner. Ancak babasının 2. Dünya Savaşı’ndaki sırrını öğrenir ve bunun peşine düşer. Filmin yönetmen koltuğunda ise Paolo Sorrentino yer alıyor.




ATM
Gösterim tarihi: 13 Temmuz

David Brooks’un yönetmenliğini üstlendiği filmde; David, Emily ve Corey isimli üç gencin para çekmek için uğradıkları ATM’de kilitli kalmaları ve dışarıda işlenen cinayetlere tanık olmaları konu ediliyor.

İlgili Aramalar:bu hafta vizyondaki filmleri,bu hafta vizyona girecek filmleri,atm filmi,This Must Be the Place,olmak istedeğim yer,savages,vahşiler,graystone,tımarhane,13 temmuz vizyona girecek filmler

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com