31 Temmuz 2012 Salı

Gerçege Çağrı ~ Total Recall ( 2012 ) İlk Fragman Yayınlandı

Total Recall ( 2012 )

3 Ağustos’ta vizyona girecek Filmden ilk fragman ve Son Zamanlarda Moda olan hareketli bir poster yayınlandı…
Bilim-kurgu fanlarının efsanevi isimler arasında yer alan yazar Philip K. Dick’in Romanından uyarlanan 1990 tarihli kült film Gerçeğe Çağrı (Total Recall)’nın yeniden çevrimi olan 2012 yapımı Gerçeğe Çağrı (Total Recall)’dan ilk tam fragman dün gece saatlerinde yayınlandı. Yayınlanan fragman filme dair heyecanlandırıcı ipuçları da içeriyor.

Geçtiğimiz hafta 30 saniyelik teaser fragman ile merakı katlayan filmin yönetmeliğini Karanlıklar Ülkesi (Underworld) serisi ile ciddi bir hayran kitlesi elde eden Len Wiseman‘ın üstlenirken oyuncu kadrosunda Colin Farrell, Bryan Cranston, Jessica Biel, Kate Beckinsale ve Ethan Hawke gibi yıldız isimler göz çarpıyor.
Gerçeğe Çağrı (Total Recall)’nın, tüm dünyala eş zamanlı olarak Türkiye’de de 3 Ağustos 2012 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor.
Filmin Konusu: Sıradan bir işçi olan Douglas Quaid, bir süper ajanın anılarını belleğine yüklemesiyle tehlikeli bir maceranın da içine düşer. Silahlı güçler tarafından aranan bir kaçapa dönüşen Quaid’ın şimdi yapması gerekense yeraltı direnişinin liderini bulup Cohaagen’i durdurmaktır. Film, Paul Verhoeven’in aynı kült isimli bilim-kurgusunun bir yeniden çevrimi…
Filmden ayrıca son zamanlarda moda olduğu üzere hareketli bir de poster yayınlandı.


İlgili Aramalar:Gerçege Çağrı, Gerçege Çağrı 2012 dvdrip, Gerçege Çağrı 2012 indir, Gerçege Çağrı brrip, Gerçege Çağrı dvdrip, Gerçege Çağrı filmi indir, Gerçege Çağrı indir, Gerçege Çağrı tek link, Gerçege Çağrı turkce altyazi, Gerçege Çağrı türkçe dublaj, Total Recall, Total Recall 2012 dvdrip, Total Recall brrip, Total Recall turkce dublaj indir

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com