6 Temmuz 2012 Cuma

Bu hafta 6 yeni film vizyonda



İşte bu hafta vizyonda olucak filmler şöyle;
İnanılmaz Örümcek Adam, Bu Dans Senin, Peki Şimdi Nereye?, Kıyamet Kitabı, Dedektif DEE ve Gizemli Alev,Aşk Sanatı


Filmlerin fragmanlarına bakmak için linki tıklıyabilirsiniz.
İNANILMAZ ÖRÜMCEK ADAM


Sinema
 Yönetmenliğini Marcc Webb'in üstlendiği 'İnanılmaz Örümcek Adam' vizyonda. ABD yapımı 3 boyutlu, aksiyon, fantastik türündeki filmin oyuncuları arasında Andrew Garfield, Emma Stone, Sally Field ve Martin Sheen yer alıyor.

Filmde ailesi tarafından terk edilmiş, dayısı ile eşinin büyüttüğü, sosyal hayatta zayıf karakterli, lise çağında bir genç olan Peter Parker'ın, her ergenin yaşadığı 'Ben kimim, nereye aitim?' psikolojisinin derin sorgulaması ele alınıyor.


Birçok ergen gibi, Peter da kim olduğunu ve bugünlere nasıl geldiğini çözmeye çalışıyor. Aynı zamanda Peter ilk aşkı olan Gwen Stacy ile aşk, bağlılık ve sırlarla iligili mücadelesini de veriyor. Peter babasına ait bir evrak çantası bulduğunda, anne ve babasının kayboluş nedenini anlamak için araştırmalarına başlıyor. Bu onu Oscorp’a ve babasının eski ortağı olan Dr. Curt Connor’un laboratuvarına yönlendirir. Örümcek-Adam Connor’un ikinci kişiliği ile karşı karşıya gelir. Peter, güçlerini kullanarak hayatını değiştirecek bir karar alır ve kahraman olmak için kaderine yön verir.



PEKİ ŞİMDİ NEREYE?
 
 
Yönetmenliğini Nadine Labaki'nin üstlendiği dram ve komedi türündeki 'Peki Şimdi Nereye' adlı filmde, Nadine Labaki, Sasseen Kawzally, Mostafa Al Sakka, Caroline Labaki, Muhammad Aqil, Petra Saghbini, Anjo Rihane rol alıyor.

Nadine Labaki, senaryosunu yazdığı, yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlenip rol aldığı son filminde dinsel çatışmaları ve savaşın anlamsızlığını kadınların kıvrak zekası üzerinden eleştiriyor.

Cannes'daki dünya prömiyerinde dakikalarca ayakta alkışlanan Labaki'nin mizah ve dolu son filmi olan 'Peki Şimdi Nereye', memleketi Lübnan'nın ortasındaki küçük bir köyde geçiyor.





BU DANS SENİN


  
Yönetmenliğini Sarah Polley'in üstlendiği 'Bu Dans Senin'de, Michelle Williams, Seth Rogen, Sarah Silverman, Luke Kirby, Aaron Abrams, Danielle Miller, Vanessa Coelho, Avi Phillips rol alıyor.

Dram türündeki film, Margot ve Lou isimli ve 5 yıldır evli olan, dışarıdan bakıldığında sorunsuz ilişki yürüten bir çiftin hikayesini anlatıyor. Sarah Polley'in ikinci uzun metrajlı filmi olan yapım, sevgi, bağlılık, ihanet üzerine günümüz evliliklerine bir bakış açısı sunuyor.

Meşhur yemek kitabı yazarı Lou ile mutlu bir evliliği olan 28 yaşındaki Margot bir gün Daniel isimli bir adamla karşılaşır ve aralarında etkileşim olur. Daniel'ın evlerinin karşısındaki caddede yaşadığını öğrenmesiyle Margot'un evcimen hayatı zamanla altüst olur ve bir karar vermek zorunda kalır.



KIYAMET KİTABI


Güney Kore yapımı, 'Kıyamet Kitabı' adlı korku türündeki filmin yönetmenliğini Pil-sung Yim ve Kim Ji-woon üstleniyor. Filmdeki oyuncular arasında Kang-woo Kim, Ma Dong-seok, Jin Ji-hee, Go Joon-hee bulunuyor.

3 farklı hikayenin iç içe geçtiği filmde, elektrik mühendisi Pak Do-won tarafından bir tapınağı aydınlatması için bir robot üretmesi ve robotun tapınağın baş rahibi Hye-joo tarafından da koruma altına alınması sonrası yaşanan olaylar anlatılıyor.



DEDEKTİF DEE VE GİZEMLİ ALEV

Yönetmenliğini Hark Tsui'nin üstlendiği, Hong Kong yapımı aksiyon türündeki 'Dedektif Dee ve Gizemli Alev' filmin oyuncuları arasında, Bingbing Li, Andy Lau, Carina Lau, Sos Haroyan, Jinshan Liu, Jean-michel Casanova, Lu Yao bulunuyor.

Filmin konusu şöyle: M. S. 90 yılında Luoyang’ta dev bir Budist anıtı inşa edilmektedir. Yapımın bittiği gün, Çin’in ilk kadın İmparatoru Wu tahta oturacaktır. Ancak bazı olaylar Wu’nun tahta çıkmasını tehdit etmektedir. Sekiz yıl boyunca Wu’nun adamlarından bazıları halka açık yerlerde yanmaya başlar. Son kurban anıt sorumlusudur. Katil, otoriteye meydan okumaktadır.


AŞK SANATI

Yönetmenliğini Emmanuel Mouret üstlendiği 'Aşk Sanatı'nda, Gaspard Ulliel, Julie Depardieu, Frederique Bel, François Cluzet, Elodie Navarre rol alıyor.

Günümüz modern ve karmaşık kadın-erkek ilişkilerinin masaya yatırıldığı filmde, filmin yönetmenliği ve senaristliğini de üstlenen oyuncu Emmanuel Mouret sinemaseverlere aşk sanatını öğretiyor.
 

 
İlgili Aramalar:vizyona giricek filmler,bu hafta vizyondaki filmler,vizyon filmleri,inanılmaz örümcek adam,aşk sanatı,dedektif dee ve gizemli alev,kıyamet kitabı,bu dans senin,peki şimdi nereye ?,sinema

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com