20 Temmuz 2012 Cuma

Bu hafta hangi filmler gösterime girdi? 20 Temmuz 2012


Bu hafta sinemalarda (20 Temmuz 2012)
Hangi filmler gösterime girdi?

İsyan (Lockout)
Gösterim tarihi: 20 Temmuz


Bilimkurgu türünde olan yapımda, eski bir ajan olan Snow’a yeniden özgürlüğünü kazanması için zorlu bir görev verilir. Görevi ise isyanda esir düşen Amerikan başkanının kızı Emilie’yi uzay hapishanesinden kurtarmaktır. Snow karakterini Guy Pearce, Emilie’yi ise Maggie Grace canlandırıyor.

205: Korku Odası (Zimmer 205)
Gösterim tarihi: 20 Temmuz


Katrin Nadolny üniversiteye kayıt olur ve bir öğrenci yurduna yerleşir. 205 nolu odada kalmaktadır. Ancak oda arkadaşı, Katrin’i odadan atmak istemektedir ve bu yüzden odanın lanetli olduğuna dair söylentiler çıkarır. Ancak bu söylentiler zamanla gerçeğe dönüşmeye başlar. 

Sahte Gelin (The Decoy Bride)
Gösterim tarihi: 20 Temmuz


Romantik komedi olan filmin konusu şöyle; iki ünlü yıldız James Arber ve Lara Tyler evlenecektir. Ancak evlilikleri yüzüne paparazziler peşlerine düşer. Bu sırada paparazzileri atlatmak için sahte bir gelin bulunur. Ama James ve sahte gelin birbirine aşık olunca işler karışır. Filmin başrolünde ise Doctor Who’dan tanıdığımız David Tennant yer alıyor. Tennant’a ise Kelly Macdonald ve Alice Eve eşlik ediyor.

Ölüm Uykusu (Mientras duermes)
Gösterim tarihi: 20 Temmuz


Luis Tosar’ın Cesar, Marta Etura’nın ise Clara rolüyle karşımıza çıktı Ölüm Uykusu bir gerilim filmi. Cesar, kibar, huzurlu ve sakin biri olarak gözükmektedir. Ancak içinde acı çektirmeyi seven bir cani bulunmaktadır. Görevli olduğu apartmanda Clara ile ilgilenmektedir ve Clara’nın hayatını kabusa çevirir. 

İlgili Aramalar:Bu hafta hangi filmler gösterime girdi?,ölüm uykusu,ölüm uykusu izle,sahte gelin,sahte gelin izle,205: korku odası,205:korku odası izle,isyan,isyan izle,

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com