22 Eylül 2012 Cumartesi

5 yeni Android canavarı!

Önümüzdeki haftalarda Android'li bir cihaz satın almayı planlıyorsanız, bu 5 canavarı tanımalısınız!

Android cihazları ilk zamanlar Apple'a oranla daha düşük bir seviyede değerlendiriliyorlardı. Ancak üreticiler, Apple'ı yakalamak için çok çalıştırlar ve bugün, onu kıskandıracak Android'li telefon ve tabletler bulmanız mümkün. İşte bunlardan gözden kaçırmamanız gereken 5'i:
 

ASUS Transformer Prime Infinity
 
Nvidia Tegra işlemcisini kullanan ilk tabletlerden olan ve klavye istasyonunu destekleyen Asus Transformer serisi, ilk ortaya çıktıktan sonra Asus tarafından gözden geçirildi. Ortaya çıkan Transformer Prime Infinity, Tegra 3 işlemci, 1080p ekran, isteğe bağlı klavye istasyonu ve 20 saatlik pil ömrü sunuyor. Transformer Prime Infinity, bu özellikleriyle iPad 3 karşısında oldukça güçlü bir rakip haline geliyor.



Google Nexus 7: Infinity'nin ücreti sizin için yüksek ise daha uygun fiyatlı Nexus 7'yi bekleyebilirsiniz. Aynı Tegra 3 işlemci ve 1280x800 çözünürlüklü 7 inç ekranla gelen tablet, küçük olması nedeniyle tek elle tutulabiliyor. Cihazın lastiksi arka yapısı, elinizden kayıp düşmesine de engel oluyor.

Motorola Atrix HD: Galaxy S3 ve HTC One X gibi "amiral gemisi" size çok pahalı geliyorsa, Motorola Atrix HD gibi bir telefon size göre olabilir. Atrix HD, 4.5 inç ekran ve hızlı bir işlemciyle geliyor.



HTC One X: One X'in polikarbonat kasası ve şık tasarımı, onu Galaxy S3 için iyi bir alternatif haline getiriyor. One X, dört çekirdekli işlemcisiyle de oldukça hızlı bir telefon.
 
Samsung Galaxy S3: Samsung'un yeni Galaxy'si büyük bir ekran, dört çekirdekli işlemci, ve 1GB RAM ile geliyor. AMOLED ekranıyla öne çıkan Galaxy S3, siyah renklerinde oldukça başarılı. 


İlgili Aramalar:yeni android cihazları,2013 android cihazları,samsung galaxy s3,samsung galaxy s3 inceleme,samsung galaxy s3 fiyatı,htc one x,htc one x inceleme,htc one x fiyatı,motorola atrix hd,motorola atrix hd inceleme,motorola atrix hd fiyatı,google nexus 7,google nexus 7 inceleme,google nexus 7 fiyatı,asus transformer prime infinity,transformer prime infinity inceleme,transformer prime infinity fiyatı

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com