4 Eylül 2012 Salı

MHRS Sistemi Giriş ekranı ve Yetki Talebi

Merkezi Hastane Randevu Sistemi kapsamında olan hastaneler; Bakanlığımıza bağlı 2. ve 3. basamak yataklı tedavi kurumları ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleridir.
MHRS sistemi için hastaneler yeni kullanıcı kodu ve şifre almayacaklardır. Sağlık-NET sistemine veri göndermek için kullandıkları Sağlık-NET kullanıcı hesapları MHRS için de kullanılacaktır.
Henüz MHRS yetki talebinde bulunmamış veya halen yetkilendirmesi eksik olan Hastanelerimizin yetki taleplerini, e-posta yada yazı göndererek değil, sadece MHRS web arayüzü (http://mhrsws.sagliknet.saglik.gov.tr/MHRS) üzerinden yapmaları gerekmektedir.
Aynı uygulama üzerinden yetki kontrolü yapılabilir. Yetkisi olan kurumların MHRS kurum arayüzü açılacaktır.
MHRS Koordinatörlüğü
Bilgi için: mhrs@saglik.gov.tr
İlgili Aramalar:e-sağlık, e-sağlık mhrs, mhrs çalışma cetveli oluşturmak, mhrs destek e posta, mhrs destek telefonu, mhrs giriş adresi, mhrs giriş link, mhrs konsol ekranına giriş, mhrs kullanıcı kodu ve şifresi, mhrs sisteminde doktor girişi, mhrs sisteminde şablon oluşturmak, mhrs sistemine giriş, mhrs sistemine girmek için tıklayın, mhrs yetki talebi işlemleri, mhrs yetki talebinde bulunmak, mhrs yönetim ekranına giriş

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © EcanBlog - Güncel Teknoloji, Vizyona Giren Filmler, İnternet, Oyun | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com